|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izcedek
10.7.2007 21:15:08   
Anonimen
pozdravljene. zanima me ali se vam je izcedek med zanositvijo spremenil? kako? je še nekaj dni do moje user posted image , upam da je ne bo.

lep pozdrav
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izcedek
11.7.2007 10:05:37   
Anonimen
Jaz sem dobila kakšen teden dni pred predvideno menstruacijo rjav izcedek, ki je trajal en dan. Sem bila že slabe volje, ker sem mislila, da sem se prehladila in je M prišla prej. Bila je vgnezditvena krvavitev, bila sem noseča.Ampak pravljica se je po 6 tednih na žalost končala.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.7.2007 10:55:44   
Naty*
Js nisem imela nobenega izcedka do 8 tedna in je blo vse tko kot je treba. Potem sem dobila rjav izcedek in tudi jaz sem mogla v 11 tednu na abrazijo, ker se plodek ni razviluser posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2007 13:16:47   
sasy20
Pri meni pa pred  user posted image  ni bilo nobenih znakov in šele po 5 dneh zamujanja mi je test pokazaluser posted image , no v 6 tednu je bilo na pregledu še vse ok takrat sem imela močan izcedek a ne rjav vendar G mi je rekla da je to normalno da imam tako močan beli tok, na naslednem pregledu v 11 tednu pa sem mogla na abrazijo user posted image

Žal so se sanje končale, ampak upam, da je jutri ne bouser posted image  in da zagledam user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.7.2007 20:01:36   
Anonimen
Sasy20, držim pesti zate. Sporoči.

(odgovor članu sasy20)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
13.7.2007 21:42:29   
sasy20
Dober večer,
ja urskaj žal sem dobila user posted image  točno kot ura, vendar me moti to ker učeraj je bila normalna ( močna krvavitev ) danes pa le par pikic....tko da sploh ne vem kaj to pomeni. Še nikoli nisem imela tako, vedno sem imela štiri  dni, prvi in drugi dan močno tretji malo manj četrti pa skoraj nič....
Kaj pa se sedaj dogaja pa ne vem...tako da gem v novi krog in upam da je v avgustu ne pričakam....

Uživite in čim več user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.7.2007 9:01:52   
murkica
sasy20- Sej ti nočem vzbujati lažnhih upov, ampak zakaj vseeno ne narediš testa? Ene imajo kljub zanosistvi takšno rahlo krvavitev, ki pa ni tako močna kot pri običajni menstruaciji.

Moja prijateljica je bila že 3 mesece noseča, ko je šele izvedela, da je, ker je imela prej vsak mesec blago krvavitev in je pač mislila, da se ji je spremenila menstruacija, ko pa je 3. mesec ni bilo pa je šla h ginekologu in izvedela, da bo čez pol leta mami.

No ne vem, če je danes praktično ni več, bi jaz naredila test pa se prepričala.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.7.2007 9:20:21   
sasy20
Dobro jutro!
Ja sem imela tudi to v mislih tako, da bom danes dopoldan vidla če bo kaj krvavitve drugače pa bom šla po test, da bom vsaj vidla na čem sem.
Ponoči namreč spet nič od mojeuser posted image  tako da je res čudno.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.7.2007 23:05:18   
Anonimen
Imela sem transfer zamrzjenčkov in celi teden me je tako zvijajo kot da bom vsaki trenutek dobila menstr. Menstr. nisem dobila, tudi testa nisem naredila, moram pa v ponedeljek v Maribor dat kri.
Zanima me, če je katera preden je zanosila imela beli izcedek, jaz ga imam namreč že 5 dni in v predelu jajčnikov me zelo boli in trebuh imam napihjen.Neupam si narediti testa, ker nimam nobenih znakov, razen tega da mi zamuja menstr.

(odgovor članu sasy20)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.7.2007 14:59:40   
zolika
Pozdravljene!

Imam eno vprašanje - prosim pomagajte! Zanima me kaj se dogaja z mano? Že 3 mesece se trudiva da bi iz DUA postali TRIO - pa nič....sedaj pa se nekaj dogaja - včeraj bi mogla dobit user posted image  ampak je NISEM! V soboto sem zvečer dobila rjavkast izcedek - sem mislila da je M ampak glede na to , da je bilo samo to - nevem....včeraj zveler (nedelja) sem naredila test pa je bil NEGATIVEN! user posted image user posted image user posted image
...zjutraj o M ne duha ne sluha....popoldan se pojavi še mala pikica na spodnjicah - rjavkaste barve....

KAJ TO POMENI!!!!????

Kaj na naredim!

resnično sem obupana - ker si tako zelo želiva...user posted image user posted image user posted image

Hvala za POMOČ!

Lep dan!

k.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.7.2007 15:02:34   
murkica
Pojdi na krvi test. Pa boš 100% prepričana na čem si.

LP

MUrkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.7.2007 16:35:40   
Temari
zolika, čimprej naredi test, pa boš točno vedela, na čem si. In seveda nujno poročaj!

Pa vso srečo. Držim pesti za user posted image user posted image .

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.7.2007 17:02:36   
zolika
OJ!

Hvala za besede.... user posted image  Samo nekaj me še zanima - ali je smiselno tudi danes naredit test (Clear blue) ali naj počakam še kak dan ali dva.??!?!

Konec me bo od negotovosti! user posted image

KOmaj čakam, da vidim...user posted image user posted image  res....

Lep dan!

p.s. kateri test je najboljši? je to še vedno Clear blue????user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.7.2007 17:35:57   
Anonimen
Jaz imam tudi eno vprašanje glede izcedkov in menstruacije. Glede na to da vem koliko foliklov sem imela (3) me zanima če dobiš menstruacijo ali je možno da si vseeno noseč oz. da se je kakšen prijel? 

(odgovor članu zolika)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
16.7.2007 22:51:04   
zolika
POzdravljene!

POnovno sem anredila test....spet NEGATIVEN! user posted image user posted image user posted image

izcedek je še vedno prsoten...čeprav zelo malo - je rjavkaste barve...

Mislite, da bi morala k G ali naj še počakam par dni?!?!?

HVALA!

k.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.7.2007 2:12:01   
mojca345
Vsem, ki ste bile na abraziji pošiljam VELIKE user posted image     !                 

Jing jang punce  user posted image  !

Pa glavo pokonc in user posted image  na svoj obrazek !

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
18.7.2007 7:19:16   
zolika
Pozdravljene!

Samo, da vam sporočim, da z user posted image  nič ne bo...po treh dneh - izcedka (rjavega) je včeraj zvečer prišla user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kar pomeni, da nič ne bo z user posted image !

Sem ravno razmišljala...morda pa so krive tabletke - glede na to, da sem jih nehala jemati s februarjem..pa nekje 1/2 leta pot prenehanju se "čistiš"....tako,da...sedaj bo polleta...potem pauser posted image !!!!!

In držite pesti....

lp
K.

user posted image

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.8.2007 22:31:00   
zolika
Pozdravljene!

Vidim, da se tukaj kar nekaj dogaja...in  prav je tako . Moram povedat, da me je tale RR kar zasvojil... user posted image :) Pa nič hudega..marsikaj izvem  - marsikaj preberem!! user posted image

Sicer pa imam vprašanje...z možem sva namreč zelo pridna user posted image user posted image user posted image user posted image ... a ne? In si ZELO želiva nekoga user posted image ...do prihoda user posted image  je še 13 dni...zdaj sem ( po koledarčku ) v O obdobju...user posted image  na dva dni - ker so nama tako priporočali ( prijateljica) user posted image ...in danes sem zasledila bel sluzast izcedek....kaj to pomeni? da je O v polnem teku in da morava veselo user posted image ali kaj? Da se je že kaj prijelo...ker že par dni me v desnem delu trebuha "pika"....nevem kaj je to....

Kaj pravite?

HVALA!

ZAKON STE! user posted image user posted image

Lep pozdrav!

Z.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.8.2007 22:39:58   
Anonimen
Sasy, še 5 dni do testiranja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DRŽIM PESTI!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zolika)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
3.8.2007 5:35:58   
Temari
zolika, ovuliraš. Med ovulacijo je izcedek namreč bolj obilen in podoben beljaku, tako da veselo na delo user posted image pa vso srečo.

Sem pa našla eno prav fino spletno stran, kjer je napisano malo več o cervikalni sluzi.

Billingsova metoda

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.8.2007 16:21:25   
zolika
Hvala za odgovor!

Včeraj smo že šli v akcijo user posted image ...

Danes pa SPET! Ziher je ziher... user posted image       user posted image  user posted image  user posted image

VSe za čimprejšnji user posted image user posted image !

LP

(odgovor članu Temari)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?