Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
mehurčki in leplijiva sluz iz ust in nosu 10.7.2007 19:49:31
|
|
|
|
smile666
|
Pozdravljeni! Hčerkica je stara dva mesecain pol.Ko hčerkica dobi kečke se ji iz ustk in noska izliva lepljiva sluz in mehurčki-kot da bi pojedla milo.Pred prvim mesecem ni imela krčkov-vse se je začelo ko sem ji začela dajati kapljiceAD3, katere nam je predpisala pediatrinja.Kapljice sem prenehala dajati, ker ni prenesla niti najmanjše količine-ene kapljice na dan...potem se je malce umirilo..zdaj pa spet na dva dni jo drži uro in pol..je vsa rdeča, lepljiva,skratka uboga uboga.....ali je mogoče da ji naredi problem,ko jaz v prehrani zaužijem malo kuhanega fižola...ali je mogoče alergična na snovi ki pridejo v moje mleko, če jem stročnice...prosim svetujte mi, če ima kdo tak problem. Hčerkico pa smo dojim, pa eno stekleničko,120ml,čajčka spije na da(KRTEK čaj-zeliščni-za otroke, katere boli trebušček-sestava kumina, janež) Hvala za kakršnokoli informacijo
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?