|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pampers- katere
6.11.2004 21:14:09   
Jančika_
Anaelisa, poslala sem ti pošto v nabiralnik!

Tudi jaz prisegam na Moltex Öko, zelo všeč so mi tudi DM Babylove, občasno pa uporabljam bombažne plenice.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Pampers- katere
6.11.2004 21:16:03   
Seven*
Jaz mam obcasno tudi Racmanke. :)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Pampers- katere
6.11.2004 23:02:50   
Annny
Če že primerjamo plenice...Fixies (vijolične, ki jih tako hvalijo in sem jih prav zato kupila) sicer ne prepuščajo in so čisto OK, ampak pri njih imam točno tak grob, papirnat filing, kot pri poljskih pamperskah- ampak so v redu.. Do zdaj so mi bile še najbolj všeč DMove Babylove, pa tudi najcenejše so..

Seven, tega, kar si napisala o P&G pa nisem vedela.. Veš kaj- imaš prav: če bi jih vsi bojkotirali in zahtevali, da njihovi izdelki niso testirani na živalih, da so bolj ekološki itd...potem bi podjetje bilo prisiljeno ponuditi točno take izdelke, sicer bi propadlo!!
Isto je s hrano: če bi ljudje bojkotirali nezdravo hrano v trgovinah, bi trgovci morali ponuditi zdravo!:) Kupec je kralj! Ampak...je kaj takega sploh izvedljivo..??

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Pampers- katere
7.11.2004 0:21:17   
Seven*
Izvedljivo ali ne, jaz imam cisto vest, ce ne podpiram taksnih izdelkov. Taksna pac sem. Kupujem samo stvari, ki niso testirane na zivalih. Razumem zdravila, ampak kozmetike pa ne bi rabli. Konec koncev si lahko taksne multikorporacije privoscijo prostovoljce in jih posteno placajo.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Pampers- katere
7.11.2004 16:51:09   
niki5
Jaz sem kupila nemške Pamperske tudi v Baby centru (tako da jih očitno imajo tudi tam) in v Mullerju. Zadnje dni mi vsakič ponoči ne zadržijo in je mali moker :grrr: vzorec, ki sem ga dobila v porodnišnici je bil iz poljske in ko sem primerjala, ne najdem nobene razlike :zmeden:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Pampers- katere
7.11.2004 16:54:18   
niki5
Annny, sicer pa na embalaži piše ''Made by Germany'', tako veš kje so bile narejene.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Pampers- katere
7.11.2004 18:44:32   
Annny
Niki5, na mojih pamperskah je bila črna štampiljka 'made in Poland'..no ja, saj ni važno:)

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Pampers- katere
7.11.2004 22:25:09   
SISI25
Jaz pa sem jih kupila v DM v Mariboru in pisel Made by Germany.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Pampers- katere
7.11.2004 22:34:04   
KIRA
jaz jih v glavnem kupujem v avstriji, čeprav ni velika razlika v ceni in kvaliteti...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Pampers- katere
8.11.2004 14:39:45   
niki5
Annny, čudno.. ker pri mojih pa piše da so nemške :zmeden: sem šla še enkrat preverit..

no pa da povem, da mi ponoči vedno premočijo in to pri vrhu, obstrani :(

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Pampers- katere
13.11.2004 17:08:10   
analizapola
kaj pa pamperske kupljene v italiji?:bravo: - vijolične (4-9 kg). super so kot pravi bombazek, v pasu bolj elastične. ni primerjave s temi ki jih prodajajo v sparu.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Pampers- katere
13.11.2004 21:28:46   
niki5
No, danes sem se pa tudi jaz zeznila, ker sem prepozno ugotovila.. v Baby centru sem kupila dvojno pakiranje (enojnega ni bilo več) in sem šele potem ugotovila, da piše made in poland :grrr: in sefaj sem primerjala s temi nemsškimi, ki jih imam doma in so res boljše, bolj mehke :(( :(( kaj čmo.. zdej bo pa treba te uporabit..

Samo ni mi jasno da sem pa prejšnje enojno pakiranje dobila pa nemške :zmeden:

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?