Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pomagajte mi sestaviti... 10.7.2007 8:50:53
|
|
|
|
soncece24
|
A je predporočna pogodba pri nas sploh pravno veljavna? Ne poznam sicer zakonodaje na tem področju, ampak se mi zdi, da ni. Sicer pa če nimaš ravno treh bajt in kupa gotovine na računu, se ti po moje to ne splača.
|
|
RE: Pomagajte mi sestaviti... 10.7.2007 22:28:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem preverila zakonodajo. Predporočna pogodba je pri nas veljavna enako, kakor vse ostale pogodbe, s tem, seveda, da dogovori, sklenjeni v njej, ne smejo biti v neskladju s slovensko (IN evropsko, v določenih primerih) zakonodajo. Po drugi strani pa je predporočna pogodba nekoliko nesmiselna, saj slovenska zakonodaja že sama po sebi ureja delitev premoženja in večino ostalega. Se pa smeta (bodoča) zakonca v predporočni pogodbi (ki se jo obravnava kot pravni posel) dogovoriti za vse, kar ni nezakonito po kateremkoli zakonu (ne samo po ZZZDR in ZD). Ampak mene je zanimalo, kaj bi ve zahtevale v predporočni pogodbi, če bi se jo že spravile pisat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Darilo za otrokanada56Bi kupili otroku personalizirano darilo presenečenja preko interneta?DA, v vrednosti do 20 eur (
15%)
DA, vendar do 10 eur, ker ne zaupam internetni trgovini (
5%)
DA, v vrednodti do 30 eur s pistnino vred (
10%)
NE, rajsi kupujem v trgovini (
5%)
NE, ker ne vem kaj dobi za darilo (
30%)
NE, ne kupujem daril preko interneta (
35%)
Število vseh glasov: 20Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!