|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   julij 2005
6.11.2004 11:10:31   
pravljica
oglasite se ženskice, ki imate rok julija 2005...moj je nekje sredi julija...ZM 30.9. :)))
je že bla katera na prvem pregledu in kako je bilo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   julij 2005
6.11.2004 14:19:51   
Erdbeere
pravljica moja zadnja M je bila tudi 30.9., prvi pregled imam pa 24.11. komaj že čakam

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   julij 2005
7.11.2004 11:08:17   
pravljica
jaz mam pregled v torek...in me je tudi strah, da se še plod ne bo videl...potem me bo pa skrbelo vse do naslednjega pregleda...se vsaj utrip že zazna? kdaj točno si bla ti, da se še ni nič vidlo...pri meni bo od zadnje M 6 tednov...hmm

Neposredna povezava do sporočila: 3
   julij 2005
7.11.2004 11:09:20   
pravljica
aja saj si napisala :ups:...6 tednov a ne? ni blo niti utripa? da vsaj vidiš da nekaj živi v tebi?

Neposredna povezava do sporočila: 4
   julij 2005
8.11.2004 9:22:29   
Anonimen
Hej.
Moja zadnja M je bila 1.10., pa sem bila na UZ 3.11. pa se še ni videl utrip. Baje se vidi tam okoli 6T. Tko, da tud sama ne vem, kdaj imam rok. Po mojem do 15.7. enkrat.
Naslednji pregled imam 6.12. :sloncek:

Čestitam :nosecka:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 5
   julij 2005
9.11.2004 17:52:44   
pravljica
no moja ZM je bla 30.9...danes pa prvi UZ...in vse se je lepo vidlo, čeprav je G najprej rekla da se verjetno še ne bo nič videlo...bil pa je potem plodek in utrip :bravo:...5T in 5D :)

Neposredna povezava do sporočila: 6
   julij 2005
10.11.2004 11:28:38   
pravljica
eca takrat se bo že sigurno vse lepo vidlo...jaz sam ne vem zakaj nisem slikice dobila :(( sem jezna da nisem nič rekla...

Neposredna povezava do sporočila: 7
   julij 2005
11.11.2004 8:11:16   
pravljica
jaz prvih 5 tednov tudi nisem mela nobenih znakov, sem se že bala da je kaj narobe...zdaj se je pa malo začelo...ne da bi blo nevzdržno, ampak tako čudno se počutim ob jutrih...
jaz sem v kupovalnem transu že od začetka :) se komaj zadržim da ne bi že kaj kupla, na vozičkih bom pa itak doktorirala...
UZ imam spet čez 14 dni...komaj čakam...potem bom pa vidla, če že komu povemo ali ne...hmm...jaz bi počakala 3 mesece, pa ne vem če bo moj možek zdržal...ga že komaj nazaj držim :)-

Neposredna povezava do sporočila: 8
   julij 2005
22.11.2004 12:37:01   
pravljica
petrca, hitro napiši...a je vse ok???

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?