Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
baby sitting+mali =neprespana noč 6.11.2004 9:55:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj je že to spanje? :zmeden2: ja, tile babyfončki:grrr:
|
|
|
|
baby sitting+mali =neprespana noč 6.11.2004 10:33:47
|
|
|
|
@dasa@
|
tud pr nas babyphone neki hrešči:( pravjo da ga motijo drugi pr sosednih hišah al pa že kr električna napeljava mi smo ga dal poj v drug utikač pa zdej dobr dela:bravo: drgač pa ni važn kok delč maš sosede mi jih mamo tud delč pa je vvseen hreščal lp:angel:
|
|
|
|
baby sitting+mali =neprespana noč 6.11.2004 10:51:23
|
|
|
|
Jančika_
|
A imaš tak babyphone, ki ves čas oddaja? Mi imamo takega, ki se vklopi le, ko se mali oglasi, pa še to ne pri vsakem vzdihu, mora bit že malo bolj odločno:). Potem pa tudi takoj ugasne, ko mali utihne. No, moram rečt, da se obnese, nič ne hrešči. Ima tudi funkcijo, da lahko oddaja ves čas in v tem primeru hrešči.
|
|
|
|
baby sitting+mali =neprespana noč 6.11.2004 11:18:22
|
|
|
|
Bela
|
Mi babyphona za otroka ne uporabljamo, ker imamo majhn prostor. Nabavli pa smo ga pred dvemi leti, ko je bila naša kobila breja:), da bi vedeli kdaj bo žrebila. Sam je bila groza, iz štale so ponoči tulili petelini, pes je lajal, hreščanje...na koncu pa je naša zlata kobila Bejba žrebila prav potiho in umiru malo Luno, pa še priliko smo imeli, da smo videli porod v živo.Čudovito je bilo:love: lp:)
|
|
|
|
baby sitting+mali =neprespana noč 6.11.2004 12:13:43
|
|
|
|
Jančika_
|
Bela:)-:)-:)-, za tako uporabo pa še nisem slišala!:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?