|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   baby sitting+mali =neprespana noč
6.11.2004 9:52:35   
Moyca_
no naš mali je spal prvič sam. Pa me je celo noč zabaval baby sitting (samo je tulil brez veze-pa sem menjala program- pa čez pol ure spet tudi na drugem programu. Potem sem ga izklopila in pustila odprta vrata- no in potem se je začel mali zbujat. Kak sem prišla v svojo posteljo se je že spet drl. In tak do 4.30 ko sem ga odnesla v najino sobo:((:((:((:((. No potem pa je že kmalu bil čas za vstat:((:((:((

:zmeden2::zmeden2::zmeden2: jaz bi spala (pa verjetno še kako leto ne bom:((:(()

Toti baby sitting bom pa vrgla čez okno- ne vem kaj ga moti tukaj na tem bregu(sosedi že ne, ker so predaleč)
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.11.2004 9:55:14   
Anonimen
Kaj je že to spanje? :zmeden2:

ja, tile babyfončki:grrr:

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2004 10:33:47   
@dasa@
tud pr nas babyphone neki hrešči:( pravjo da ga motijo drugi pr sosednih hišah al pa že kr električna napeljava mi smo ga dal poj v drug utikač pa zdej dobr dela:bravo:
drgač pa ni važn kok delč maš sosede mi jih mamo tud delč pa je vvseen hreščal
lp:angel:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2004 10:51:23   
Jančika_
A imaš tak babyphone, ki ves čas oddaja? Mi imamo takega, ki se vklopi le, ko se mali oglasi, pa še to ne pri vsakem vzdihu, mora bit že malo bolj odločno:). Potem pa tudi takoj ugasne, ko mali utihne. No, moram rečt, da se obnese, nič ne hrešči.

Ima tudi funkcijo, da lahko oddaja ves čas in v tem primeru hrešči.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2004 11:18:22   
Bela
Mi babyphona za otroka ne uporabljamo, ker imamo majhn prostor.

Nabavli pa smo ga pred dvemi leti, ko je bila naša kobila breja:), da bi vedeli kdaj bo žrebila.

Sam je bila groza, iz štale so ponoči tulili petelini, pes je lajal, hreščanje...na koncu pa je naša zlata kobila Bejba žrebila prav potiho in umiru malo Luno, pa še priliko smo imeli, da smo videli porod v živo.Čudovito je bilo:love:

lp:)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2004 12:13:43   
Jančika_
Bela:)-:)-:)-, za tako uporabo pa še nisem slišala!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2004 12:16:10   
kimi
jaz tudi ne...samo bolje kot pa da bo čakali

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?