|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako povedati?
9.7.2007 16:36:00   
Erin
A katera pozna kako simpatično metodo kako povedati npr. družini, da se bo v kratkem pridružil nov član (materi da bo babica ...hmmm...da ji kupiš steklenico vina z napisom Babici!   poj pa da vidmo če možgančki delajo...ma bi blo smeha da ji nebi kapnilo... itd)...tko da se še mal nasmeješ zravn...

Ideje, prosim...user posted image

Jaz osebno bom mela kr nekaj problemov z mami kako povedat, pa se že vnaprej pripravljam na to in iščem besede...user posted image

LP

< Sporočilo je popravil teejaa -- 9.7.2007 16:37:18 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako povedati?
9.7.2007 16:39:47   
murkica
Ja ne vem, najbolj običajne fore so: da na primer zaviješ test(ki je seveda user posted image ) v darilce ali pa zaviješ dudko ali pa copatke in te fore. Če pa je še kaj drugega pa ne vem, punce sporočite! user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2007 16:53:25   
nInAzWeRiNa
jst vem da bom nardila ornk kosilo ali večerjo za mojadva in pol bom dala v kakšno ful veliko škatlo slikco iz uz pa mogoče še kkšno foro not,pa veliiik skret paperja da se bosta mal namatrala preden bosta odkrila slikco.... drugač sm si pa želela da bi bla do maminga rd žeuser posted image (konc avgusta) da bi blo tole z darilom še bolj smiselno pa zj ne vem kaj bo s tegauser posted image user posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2007 18:10:31   
lojzika
Narediš ji majčko prvič bom babi in prvič bom dedi user posted image  

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.7.2007 19:37:52   
Erdbeere
jest sem prvič povedala, ko je imela mami rojstni dan da je darilo od nas treh pa od brata....pa ji najprej sploh kapnilo ni, stara mama je pa sijala od veselja, da bo prababica.

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.7.2007 20:07:15   
murkica
BABICI DAŠ TOLE:
http://www.****rije.com/trgovina/index.php?str=shop_artikel_p&barva=izberite&velikost=&id=254&tip=majica_zenska_kratka

DEDKU PA TOLE:
http://www.****rije.com/trgovina/index.php?str=shop_artikel&barva=izberite&velikost=&id=249&tip=majica_moska_kratka

ALI PA IMAŠ TI OBLEČENO TOLE:
http://www.****rije.com/trgovina/index.php?str=shop_artikel&barva=izberite&velikost=&id=112&tip=majica_zenska_kratka

No to bi bila ena možnostuser posted image

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.7.2007 15:04:52   
Erin
user posted image user posted image user posted image hehehe...dobre so ...user posted image Hvala!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.7.2007 15:12:54   
Zofy
Murkica, hvala za link user posted image . Upam, da mi bodo majčke kmalu prav prišle - se mi zdi prav dobra fora kako povedat staršem. Sploh če je to 1. vnuk in bodo prvič nonoti (prevedeno: stari starši user posted image )

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.7.2007 15:24:00   
murkica
Ja tudi jaz upam, da jih bom lahko kmalu uporabila.

Sam po mojem je pol boljše, da pokličem še rešilca, ker bo moja tastara itak kap zadela. user posted image

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.7.2007 15:33:09   
Erin
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.7.2007 17:15:06   
Katy\o/
murkica - tud jst imam/sem imela tako idejo, sam jst sm jo pa dobila na strani majice.si user posted image

Upam, da bova tole lahko čimprej uporable user posted image

Lep dan

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.7.2007 12:20:40   
ThinkPink
V eno lepo darilno škatlico daš listek papirja na katerem piše: Čestitamo! Sporočamo Vam, da ste se prav kar vpisali v Guinessovo knjigo rekordov kot najmlajši dedek/babica na svetu (namesto najmljaši lahko napišeš tudi najboljši...kaj podobnega, jaz sem napisala najmlajši, ker je moj ati, bodoči dedek star komaj 42 let)....To škatlico nekam nastaviš in reakcija, ko jo odkrijejo je res lepa...

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.7.2007 12:34:30   
Anonimen
js sem obem starim staršem kupila knjigo hura vnučka imam in notri napisala posvetila da upam, d ajo bodo s pridom uporabljali. dala sem zavito v neprozoren papir pri enem kosilu in mat je kr trapast gledala en cajt ko je odvila pol pa šla not brat in jokala zravn pol me pa objemala fotr je šu pa kuj v klet po vino :) hehe!

(odgovor članu ThinkPink)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?