Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kila..oz.pruh po domače 9.7.2007 13:23:02
|
|
|
|
orhideja75
|
ja moj sine je imel "kilo" pri 4-ih letih. v bistvu mu jo je zatipal pediater, ko sva bila na čisto splošnem pregledu. tamali pa ni nikoli jokal, da bi ga kaj bolelo. takrat je bila tudi potrebna operacija, ki je trajala cca 20-30 minut. po žlički je dobil en sirup (kot narkoza), potem pa so ga odpeljali. vsega skupaj je bil v bolnici 2 dni. najbolje, da takšno stvar pregleda kakšen zdravnik.
|
|
RE: Kila..oz.pruh po domače 9.7.2007 13:46:25
|
|
|
|
TaRe*
|
ja,ja saj greva danes pop.k zdravniku,samo me skrbi,saj veš,kako to je.
|
|
RE: Kila..oz.pruh po domače 9.7.2007 13:47:33
|
|
|
|
orhideja75
|
ja itak, da nas za naše malčke skrbi. smo prave mame, ane....
|
|
RE: Kila..oz.pruh po domače 9.7.2007 20:49:13
|
|
|
|
TaRe*
|
joj..tak sem huda.Sva šle k zdravnici,pa nič ni otipala.Dala jo je sicer ležat na uno mizo,ne...se zmeniva,da jo drugič pustim pri miru(kilo)in jo pripeljem gor. Eto,pridem domov...spet.Stoje jo ima,leže ne...zdaj bova pa jutri spet gor letale.
|
|
RE: Kila..oz.pruh po domače 12.7.2007 15:08:56
|
|
|
|
sato
|
Naj se vleže in zakašlja- takrat bi se moglo tipati, ker se bo napela v sp. delu trebuha. Tako je dr. probal pri moji punčki, pa je zatipal. Tudi operacijo je že dala skozi, nič strašnega, čeprav sem se jaz zelo bala. Dve uri po sprejemu so jo operirali (trajalo je dobre pol ure-klasična operacija), čez noč je ostala tam, drugo jutro sva šli pa domov. Dobila je tri šive, že drugi dan pa bi ona skakala in norela, ker ni imela nekih hudih bolečin. Komaj sem jo obdržala v postelji en teden. V bistvu je bil edini analgetik, ki ga je dobila, tisti v prebujevalnici.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?