|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prvi dan ms
9.7.2007 8:58:43   
afnica mala
3 cikle jem Dabroston. Začnem jih jesti 14 dan user posted image . Zanima me, ali se kot 1 dan šteje ali ne, če imaš  večkrat po malo rdečega izcedka (samo na papirju) in en večji košček. Potem pa popoldne in ponoči nič, pa naslednje jutro tudi nič. Potem pa je začela tečt. 
Popolnoma sem bila prestrašena, ker sem v Grčiji dobila vnetje, sem šla po antibiotike, potem pa user posted image  skoraj cel dan nič. Valda sem kupila še test za nosečnost. Sem si kar malo  oddahnila, da je bil negativen.  Zdaj pa ne vem kateri dan naj začnem šteti kot prvi dan ms.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prvi dan ms
9.7.2007 9:49:16   
murkica
Oprosti ampak ti ne znam pomagati, nikoli mi še ni bilo treba tega početi(upam tudi da ne bo treba).

Hotela sem te samo vzpodbuditi in povedati, da držim pesti, za vse punce, ki se morate kej dodatno mučiti, da boste prišle do tega malega user posted image .

Želim ti veliko sreče in da bo vse potekal normalno in boš tudi ti kmalu srečka user posted image .

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2007 10:17:19   
MARTINŠČICA
Meni so v LJ - Leonišče raztolmačili, da se za prvi dan menstruacije šteje takrat, ko je v enem dnevu krvi vsaj za en vložek.

Meni je to precej pomagalo, saj sem prej mislila, da je vsak majhen flekec že menstra. Imam namreč zelo packalasto user posted image : 5 dni enih pack- izcedkov, potem dva dni tako kot je treba, potem pa spet ene 5 dni packanja. Imam občutek, da imam cel mesec "papmerske"!

200% MAMI

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2007 11:38:35   
afnica mala
Martinščica najlepša hvala. Res si mi pomagala. Potem prvega dne  ne bom štela. Jaz  itak nimam močne user posted image , mogoče kakšna 2 oz. 3 dni malo več,potem pa še 3 dni izcedkov.  Zdaj pa mi ne bo treba genikologinje klicat. Super. Jo bom morala čez kakšne 3 tedne, ker mi bo zmanjkalo Dabrostona, pa me zanima kaj se bo odločila za naprej. Nekaj že, po več kot letu dni in 2 ss bi želela, da me kaj pregledajo ali nekaj.  Ampak, saj bomo zdaj pridni, pa bo ratalo!!!

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?