|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   delamo na novem članu
8.7.2007 15:09:33   
majanagaja
ojla vsem skupaj
prvič pišem na tem forumu. in tudi mi delamo na novem članu. Prvič. Sem pripravljala mojega dragega na to skoraj pol leta. In zdaj se končno strinja. jupi. Upam, da bo čez tri tedne že user posted image . Čeprav ne smem upati preveč, kajne.
pozdravček od majanagaja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: delamo na novem članu
8.7.2007 15:28:41   
Anonimen
Ja upam da vama bo kmalu ratalouser posted image

Sej pravjo da je na morju ugodna klima user posted image

Srečno

(odgovor članu majanagaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2007 16:10:26   
Juno
Majanagaja, držim pesti, da vama čimprej uspe.
Uživajta v delanju user posted image  in imejta se rada.

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2007 17:17:46   
Souly
lep pozdravček vsem skupaj,...sem tudi nova članica in lahko povem, da mi je forum zelo všeč,....midva z dragim tudi delava na user posted image in upam, da se bo kej hitro pokazalo user posted image ,.....

veliko sreče tudi ostalim nosečkam wanna be,...

(odgovor članu majanagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2007 18:07:19   
sasy20
Držim pesti da čimprej (z mano vred) zagledamo user posted image user posted image

LP Sasy20

(odgovor članu Souly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.7.2007 19:05:28   
matejka ..
ja jest sem tudi med novimi in z lubijm tudi delava na user posted image tko da upam da bomo vse kmalu zagledale user posted image user posted image

(odgovor članu sasy20)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.7.2007 19:18:45   
murkica
Pozdravljene punce.

Jaz sem precej frišna ampak sem vseeno že spoznala,  da so punce tukaj super. Tako, da "ta frišne" jaz vam želim, z mano vred seveda, da čim prej zagledamo user posted image user posted image  in da bomo imeli vedno več user posted image  na forumu.
Punce z user posted image  čim večuser posted image ( pa ne peveč, baje da tudi ni v redu) pol pa noge za 1. uro v luftuser posted image , vsaj tako je meni rekel ginekolog( naj bi pomagalo) pa nas bo polno user posted image !

user posted image  Pozitivne misli baje pomagajo, pa moram sama sebe mal prepričevati, da bo ratalo v prvo. user posted image

Lep pozdravček!

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu matejka ..)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.7.2007 21:48:31   
sazi
pol pa noge za 1. uro v luft , vsaj tako je meni rekel ginekolog

da se samo malo vmešam - sicer se vam imam namen kmalu pridružiti, trenutno bi pa samo zgornji cictat komentirala - sicer verjamem, da ni nezmotljiv, ampak Pušenjak pravi, da držanje "nog v luft" nima nobenega vpliva na uspešnost zanositve

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?