Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pralni prah ali tekoči detergent 8.7.2007 13:09:33
|
|
|
|
Twetty
|
Js sm zadovoljna s prahom,uporabljam avstrijski ariel al pa froš.
|
|
|
|
RE: Pralni prah ali tekoči detergent 8.7.2007 13:26:12
|
|
|
|
Putka
|
Imam oboje. Za belo perilo Ariel v prašku, za otroške cunje Froschev tekoči detergent, za barvaste pa tekoči Ariel. Ne vem pa zakaj imam tako Ker se mi zdi da se tekoči prašek bolje spere s cunj, svetlo perilo pa itak na višji temperaturi perem in ga dam manj.
|
|
|
|
RE: Pralni prah ali tekoči detergent 8.7.2007 13:28:11
|
|
|
|
Maxica
|
Za belo perilo imam Ariel v prahu, za pisano perilo pa en italijanski tekoči detergent.
|
|
RE: Pralni prah ali tekoči detergent 8.7.2007 14:01:31
|
|
|
|
Aja32
|
Za belo perilo Ariel (prah ali pa tablete), za pisano perilo imam pa tekoči Dash 2 in 1... Lp A
|
|
|
|
RE: Pralni prah ali tekoči detergent 8.7.2007 14:24:17
|
|
|
|
Barči78
|
Jaz uporabljam samo tekoči prašek - Dash zeleni. Sem se tako navadila, mi je bolj praktično, samo nalijem in vržem v stroj med cunje. Pa še 1x sem prala volnene puloverje s praškom v prahu in mi je ostal po puloverjih, ni dobro splaknilo.
|
|
RE: Pralni prah ali tekoči detergent 8.7.2007 16:12:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz uporabljam samo tekoči detergent, ker se v prahu ne raztopi dovolj dobro. Nikoli mi niti vsega ni pobralo iz predalčka, tako da pri nas sploh ne pride več v poštev.
|
|
|
|
RE: Pralni prah ali tekoči detergent 8.7.2007 19:18:32
|
|
|
|
lojzika
|
Jaz samo onega v prahu
|
|
|
|
RE: Pralni prah ali tekoči detergent 8.7.2007 20:08:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Za belo in pisano prašek Persil sensitiv, za črno pa tekoči Ariel. Pa za volno posebej neki, tekoči.
|
|
|
|
RE: Pralni prah ali tekoči detergent 8.7.2007 22:48:46
|
|
|
|
arielca
|
Dash v prahu za belo, Dash tekoči za pisano, tekočega tudi za črno perilo in za volno (mislim, da oboje Woolite). Mal kompliciram, smo pa oprani .
|
|
RE: Pralni prah ali tekoči detergent 8.7.2007 23:06:18
|
|
|
|
Putka
|
IZVIRNO SPOROČILO: arielca Dash v prahu za belo, Dash tekoči za pisano, tekočega tudi za črno perilo in za volno (mislim, da oboje Woolite). Mal kompliciram, smo pa oprani . A ne uporabljaš Ariela, glede na nick
|
|
|
|
RE: Pralni prah ali tekoči detergent 8.7.2007 23:12:21
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Putka A ne uporabljaš Ariela, glede na nick Ne, ne .
|
|
RE: Pralni prah ali tekoči detergent 9.7.2007 7:32:47
|
|
|
|
puncica
|
Za belo perilo uporabljam pralni prah, za ostalo pa tekoči detergent. Za belo pač ne vem kako uporabit tekočega, ker imamo predpranje in se mi potem itak vse v predpranju spere, tako da imamo še vedno prašek.
|
|
RE: Pralni prah ali tekoči detergent 9.7.2007 12:00:40
|
|
|
|
bamby
|
Tekoči Ariel za oboje vrste peril - bele in pisane (svetle-temne) (hidraktiv in colour)
|
|
|
|
RE: Pralni prah ali tekoči detergent 9.7.2007 12:04:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Za bele cunje tandil v prahu. Za pisane tandil v prahu za barvaste cote. Za črne oz. temne cunje pa tandil tekoči za črno perilo.
|
|
|
|
RE: Pralni prah ali tekoči detergent 9.7.2007 21:55:31
|
|
|
|
MAJDA22
|
Za belo perilo tekoči Ariel Hydraktiv, za pisano tekoči Rex color. Že kar nekaj let uporabljam tekoče detergente, saj mi prah pušča lise na perilu. LP!
|
|
|
|
RE: Pralni prah ali tekoči detergent 10.7.2007 17:56:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Za 60 in 90 stopinj uporabljam Ariel M-zimt 5 v prahu, za pisano na 30-40 stopinj tekoči Woolite, za črno pa Woollite black. Mehčalec Lenor, za madeže Vanish milo in tekoči Vanish, za vodni kamen Calgonit, ki ga dodam samo pri belem perilu.
|
|
|
|
RE: Pralni prah ali tekoči detergent 10.7.2007 21:02:29
|
|
|
|
moci
|
za belo prašek, kateri koli, za pisano nepalske oreške
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?