Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
BANKA - nakazila v tujino - VAŠE IZKUŠNJE prosim 5.11.2004 19:02:20
|
|
|
|
ZARJA
|
Pozdravljene! Preko interneta sem naročila voziček, poslali so mi podatke za transakcijo eurotov :) šla sem na banko (NLB), nakazala denar in plačala še 1500 SIT banki za stroške nakazila. Potem pa čakala. Priznam, da bi najraje vidla, da bi voziček dobila že naslednji dan... a sem počakala en teden od nakazila, potem pa poklicala v Nemčijo, če so dobili denar in če so že poslali. PA SO REKLI, DA DENARJA ŠE NI! :(( Panika! No, danes so mi pa le sporočili, da so včeraj dobili nakazilo in da ni dovolj, ker da mi je MOJA BANKA odtrgala 5€ za stroške nakazila in da naj jim pošljem še teh 5€ (po pošti) in mi bodo takoj poslali naročeno! Kaj je zdaj to? Zakaj niso dobili vsega, če sem stroške nakazila posebej plačala? Kdo je zdej vzel tistih 5€? Saj ni problem, a jst sem neučakana!!!!! Če ima katera kakšne izkušnje s tem, naj mi prosim to pojasni! LP vsem :rozica:
|
|
|
|
BANKA - nakazila v tujino - VAŠE IZKUŠNJE prosim 5.11.2004 19:25:43
|
|
|
|
vesnaRR
|
Mislim da ti je stroške vzela tuja banka, ki je procesirala nakazilo NLB. Gre namreč tako: NLB - tuja banka x (ki ni rečeno ista kot prejemnik) - banka prejemnica nakazila (ki si zna še ona kaj vzet), če ni še kakšne več vmes. Za več informacij pokliči na NLB in teži toliko časa, da dobiš na telefon nekoga, ki ti bo znal natančno povedat. In mimogrede, da ne boš mislila, da je samo iz Slo v tujino problem, v obratni smeri je še dražje in težje (namreč najt nas morajo na zemljevidu):( Ja, danes v informacijski dobi:zmeden: lp, vesna
|
|
|
|
BANKA - nakazila v tujino - VAŠE IZKUŠNJE prosim 5.11.2004 19:26:53
|
|
|
|
Annny
|
Zarja, na banki so se zmotili. 5 Eur = 1500 sit. Si jim povedala, kolikšno vsoto želiš nakazati v tujino? Imaš potrdilo? V banki bi morala plačati kupnino vozička PLUS stroške pošiljanja (1500 sit). So ti mogoče zaračunali dvakrat po 15000 sit? Sama imam s temi nakazili že toooolikooo izkušenj in kar nekajkrat so nesposobneži (oprosti izrazu) v banki kaj zafrknili.. ZATO kliči v banku in jim v povišanem tonu (če bo potrebno) povej, naj zadevo uredijo, kot vejo in znajo- saj jih nisi zastonj plačala za to uslugo!:) Čimprej pokliči! Pa da bi se vse fajn uredilo!:)
|
|
|
|
BANKA - nakazila v tujino - VAŠE IZKUŠNJE prosim 5.11.2004 19:27:46
|
|
|
|
Annny
|
..dvakrat po 1500 (ne 15000 sit) sem mislila napisati...
|
|
|
|
BANKA - nakazila v tujino - VAŠE IZKUŠNJE prosim 5.11.2004 19:29:45
|
|
|
|
Annny
|
Ne, Vesna, tuja banka ni ničesar vzela. Tuja banka lahko zaračuna dodatne stroške le, če je nakazilo manjše od 75 Eur- mislim pa, da je bil voziček dražji, kajne? Poleg tega moraš na banki za plačilo dodatnih stroškov tuje banke podpisati posebno izjavo, da se s tem strinjaš. Lp
|
|
|
|
BANKA - nakazila v tujino - VAŠE IZKUŠNJE prosim 5.11.2004 19:49:27
|
|
|
|
Tina26
|
Mi smo plačali 4000 sit stroškov, sicer na SKBju. Pa je tudi trajalo 5 dni da so denar dobili, ampak je bilo pa potem vse uredu. Naredi tako kot ti svetuje Annny - kar bodi huda če bo treba :grrr: , pa srečno Tina
|
|
|
|
BANKA - nakazila v tujino - VAŠE IZKUŠNJE prosim 5.11.2004 19:55:56
|
|
|
|
ZARJA
|
Ob nakazilu 500€ sem posebej plačala 1500 sit za stroške. Potem mi je uslužbenka dala v podpis tisto izjavo, da se strinjam, če bo še tuja banka kaj vzela in je pripisala še mojo transakcijsko št., tko, da sem jst to razumela tako, da naj bi dodatne stroške plačala z mojega računa in ne OD TISTE VSOTE.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.