Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pranje črno-bele majčke 7.7.2007 18:40:47
|
|
|
|
Maleal
|
Jaz operem na 30 stopinj.
|
|
RE: Pranje črno-bele majčke 7.7.2007 23:46:07
|
|
|
|
Miška76
|
Jaz take majčke perem na 50 stopinj, pa je zaenkrat še vse v redu, v bistvu katerokoli barvno kombinacijo z belo perem na toliko stopinj.
|
|
|
|
RE: Pranje črno-bele majčke 8.7.2007 8:22:52
|
|
|
|
paris
|
Jaz bi majčko oprala na roke, s kakšnim zelo nežnim praškom- za svilo ali volno naprimer.
|
|
RE: Pranje črno-bele majčke 8.7.2007 8:57:43
|
|
|
|
arielca
|
Jaz dvobarvna oblačila perem na 40 stopinj, pa v boben dam listič 'lovilec barv' in je OK.
|
|
RE: Pranje črno-bele majčke 8.7.2007 10:05:19
|
|
|
|
snake
|
jaz operem na 40, ampak vedno ko kupim kako novo majico jo najprej namočim v vodo in pogledam če pušča barvo, če pušča jo operem na roke če ne pa v stroj, ker ne maram da se mi pol ceu stroj robe pobarva
|
|
|
|
RE: Pranje črno-bele majčke 8.7.2007 14:00:29
|
|
|
|
Barči78
|
Nikar prej ne peri na roke, bo temnejša barva obarvala belo, daj na 30 ali 40°, pa bo v redu.
|
|
RE: Pranje črno-bele majčke 8.7.2007 14:46:09
|
|
|
|
Maleal
|
IZVIRNO SPOROČILO: arielca 'lovilec barv' Kaj pa je to,kako zgleda in kje se kupi?
|
|
RE: Pranje črno-bele majčke 8.7.2007 22:45:29
|
|
|
|
arielca
|
Jaz kupujem to v Muellerju, sem pa videla tudi v Mercatorju. To so taki 'papirčki', ki jih daš v boben in lovijo barvo. Pakirani so v manjših škatlicah (10 kom), ponavadi jih najdeš pri čistilih za madeže na oblačilih.
|
|
RE: Pranje črno-bele majčke 9.7.2007 13:18:27
|
|
|
|
dana
|
Jaz takih stvari nikoli ne perem na roke, ker se še prej razbarvajo. Če jo daš na 30 nima bit kaj narobe. Če se bo razbarvala se bo tako ali pa če bi jo na roke.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.7.2007 21:27:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.