|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozitivno!
7.7.2007 12:59:48   
Anonimen
Lep pozdrav po prvem šoku, se vam malo oglasim,Zaenkrat bom še anonimna,ker sem komaj danes izvedela da sem noseča.Rok imam 9.3.2008
Doma imam škrata starega leto in pol, prvič sva  se trudila 3 leta in nato zanosla z zdravniško pomočjo,to pot pa je priletelo iz "lufta"user posted image user posted image , malo nepazljivosti , morje in že je na poti drugi škrat.

ZA vse tiste ki se trudite in trepetate vsak mesec in ste razočarane ko pride user posted image , naj vas malo razveselim.
Tudi meni je prišla ta mesec točno na 28 dan user posted image , pa je bil začetek klasičen, rjav izcedek dva dni tako kot vedno, ko pa bi morala tretji dan začet krvavet pe je šla tetauser posted image nazaj na dopust.user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes sem naredila test ki je pokazaluser posted image , tako da prvi šok še kar traja in traja in.....

lp vsemuser posted image , čakajočim in tistim ki samo tako malo preberete ta forum

lp anonimnauser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pozitivno!
7.7.2007 13:12:14   
max81
draga anonimna iskrene čestitke za ponovno nosečnostuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.7.2007 14:40:10   
Pingvinčica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.7.2007 14:59:35   
Shani
Bravouser posted image user posted image user posted image - čestitke in vse najuser posted image

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.7.2007 15:05:06   
Serendipity
ČESTITAM! user posted image

Pa veselega in zdravega škrateka ti želim!

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2007 15:06:01   
Vrtnica79
Čestitke!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2007 16:12:11   
Blueberry
user posted image Čestitke!!user posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.7.2007 17:28:51   
*BellaLuna*
Čestitke. Bomo imele zelo blizu termin in upam da obema rata pripeljat do konca.

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.7.2007 17:35:20   
sasy20
user posted image user posted image  čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *BellaLuna*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.7.2007 18:42:05   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasy20)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.7.2007 18:49:44   
torcica
user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.7.2007 18:59:09   
K_a_t_j_a
No zate pa so tele tri sedmice srečne in pravljične a, ne?
ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa lepo in zdravo nosečnost!!!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.7.2007 19:18:00   
Ana Luna
Tudi jaz se pridružujem ostalim, user posted image ! (Če je moj test danes pokazal pravilno in če bo v naslednjih mesecih vse o.k., imava blizu datume poroda!) Vse dobro ti želim!  

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.7.2007 21:35:19   
renata nana
vau bravo
iskrene čestitke ter zdravega user posted image ti želim
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.7.2007 7:12:47   
petraz
Iskrene čestitke.... user posted image user posted image  Pa veliko lepih trenutkov v nosečnosti in z malim "škratom", ki ga imate doma... Tudi sama sem drugič zanosila, ko sem imela doma leto dni starega otroka... Uživaj z njim sedaj, ker bo potem malo manj časa zanj, saj prvi mesec...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.7.2007 18:41:27   
majci23
o super!! jaz sem tud mela tak izcedek in zdej nič več. grem jutri delat testuser posted image
ČESTITKE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.7.2007 10:13:20   
girly
joj, kako lepa novička! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mamica in ati

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?