Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: 2 mesečna ločevalna dieta 9 dan ( sadni ) 7.7.2007 13:07:09
|
|
|
|
Allia
|
Matr barcafe,pa saj ti nič ne ješ. Povej mi, kako zdržiš s toliko malo hrane?jaz sem že do zdaj na vsake 2 uri jedla sadje.Za kosilo sem pa spet kiksnila in sem pojedla 1 njok z marmelado.Zdaj pa navali na vodo.Se mi zdi,da sem še bolj lačna, ker pozabljam piti vodo. Komaj čakam da dobim leg magic.Baje še 4 tedne preden ga dobim.
|
|
|
|
RE: 2 mesečna ločevalna dieta 9 dan ( sadni ) 7.7.2007 16:31:20
|
|
|
|
barcaffe
|
Pa če moram zdržat, pa shujšaaaat. Danes sem celo Donat pozabila kupit!!! Drugač pa...sej je kriza, priznam, samo volje imam pa kot bik. To me drži pokonci, da preguram čez dan. Pa ful je težko čez trgovino hodit, ko toliko slastnih zadev vidiš, in se sprehajaš mimo. te kar sam pršutek kliče " Vzemi mee", ampak jaz zavijem z očmi ga kruto ignoriram
|
|
|
|
RE: 2 mesečna ločevalna dieta 9 dan ( sadni ) 7.7.2007 21:53:33
|
|
|
|
Allia
|
Jaz te res občudujem in bi rada imela malo tvoje volje, ker je sama ne premorem Povej mi prosim koliko si izgubila v 1 mesecu? Mene ponavadi zvečer zagrabi švohost in slabost in potem grem v hladilnik.Cel dan se pa držim diete.Brezveze.Enostavno nimam več moči. Mal sem pojamrala.Jutri pa znova beljakovinski dan.
|
|
|
|
RE: 2 mesečna ločevalna dieta 9 dan ( sadni ) 7.7.2007 23:39:22
|
|
|
|
barcaffe
|
Izgubila sem 5.5 kg. Se mi ful fajn zdi res. Tko da zdaj mam 61 kg, ( velika sem 164) še 4-do 5kg izgubim pa sem na konju!!!!! Pa sej sem povedala, da je meni na cajte tut fuuul hudo. Pa grem potem malo ven, al pa kaj pospravljat pa nekako zamotim lakoto. Pol pa če je res hudo, grem se pa z vodo nalivat. Se mi pa zdi, da vseeno vsak danj manj čutim lakoto, in stiskanje v želodcu. Se telo navadi, da dobi malo, pa si nekako razporedi čez dan Se pa zeelo veselim jutrišnjega dneva "kot otrok sladkarije", da bom lahko jedla meso, ki ga mam ful rada. Piščanca na soli bom spekla, ker ga ni treba polivat z maščobo, in je bolj pust. Allia!!! Pošiljam ti na tone volje optimizma in vztrajnosti
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?