|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako kaj lunini dnevi?
5.11.2004 17:26:16   
Katjusa
Zivjo!

Vem da ste se ze o tej temi menle sam mene pa zdej zanima kaki so kej uspehi? A ta metoda deluje?

A zna katera te dneve dolocit?

Ne me kregat ce ste to temo ze predelale sam nisem najbolj vestna obiskovalka foruma(vsaj zadnje case ne) ampak se vracam ker sem spoznala da ne gre brez vas!!

Pa se nekaj me zanima, a je za katera pogruntala kako se znebit misli oz. kako se popoloma sprostit in a ni tezko :sloncek: brez da pomisls na 9nebesa?

Punce bodite to kar ste take vas imam rada!

Naj vas :angel: cuvajo in naj se vam cim prej izpolniji ena in edina zelja!

Mi smo vsaj mislim da zdej v casu O tak da gremo v akcijo! kaksno pa je kej stanje pr vas?

Lep pozdrav pa lep vikend!

Katja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako kaj lunini dnevi?
5.11.2004 17:34:11   
Pia73
Ja, ja Katjuša, ne gre brez RR,....

Naj ti povem, da sta se meni "navadna" O in lunina O ves čas pokrivali skoraj do dneva natančno (najmanj šest mesecev) pa sem še kar na tem forumu,.... Verjetno pa je kateri uspelo ampak ne zaradi lunine O,...

Ja, glede ne misliti na :duda: pa verjetno ne gre. Čeprav sem se jaz že kar skulirala. Če ne bo šlo, pač ne bomo več imeli. Če pa se gre za prvega :duda: pa je toliko postopkov, ki lahko pomagajo,... No, ni rečeno, da se jih kdaj tudi jaz ne poslužim,....

Pošiljam ti :rozica::rozica::rozica:

LP Pia73

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako kaj lunini dnevi?
5.11.2004 17:59:19   
kimi
težko je vendar ko obupaš pozabiš potem te pa preseneti:)-

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako kaj lunini dnevi?
5.11.2004 18:01:57   
Pia73
Pa ni stvar v tem veš, kimi! Kdor ne da vsega tega skozi enostavno ne more sodit. In ti se res težko v to vživiš,............

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako kaj lunini dnevi?
5.11.2004 18:23:22   
Katjusa
kimi kako dolgo si se trudla?

edino kar imam je upanje da mi bo nekoc uspelo... in da nej obupam potem pa bo kaka logika pa je to?
zakaj se pol trudmo punce najbolje da obupamo in na bo uspelo to je recept? No ja ni najboljsi nasvet!

Ko sem se trudla 5 mesecev sem si misla kako sem boga pa ne vem kaj tolazla sem se s tem da se ene trudijo vec let ampak jim vseeno nekoc uspe, zdej se trudim trikrat toliko pa nej obupam zal mi je sam tud tega ne znam obupat ker zelja ne dopusti obupat.... kaj si nej recem nc sej nikol ne bo kaj se cem zdej s tem obadat mi pac ni usojeno? Tega ne dopustim ker si zelim ker vem da hocem imet otroke in vem da jih bom mela sam mogoce sem mal prevec neucakana....

Ze vidim da sem postavla butasto vprasanje ampak mislim da vecina vseeno ve kaj mislim!

Punce mejte se rade pa predvsem NE OBUPAT!!!!!

lep pozdrav katja

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.