Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za tiste ki si ne... 9.7.2007 13:31:43
|
|
|
|
Anonimen
|
daddy pa purple, žal še vedno ne razumem in upam da tega ne bom nikol razumel ker pač nekateri uživamo če se punca spravi še do jajčk, to pa ne razumem kaj ma velikost zraven
|
|
|
|
RE: Za tiste ki si ne... 9.7.2007 13:37:16
|
|
|
|
purple
|
Tud jajčke mu obdelam, pa še veliko drugega......Ne nikoli nimam probleme z polnimi usti dlak.....zakaj pa ti ne povem..... Velikost....mmmmmnjam....plus tehnika......užitek......pa brez dlak v ustih
|
|
RE: Za tiste ki si ne... 9.7.2007 13:41:11
|
|
|
|
Anonimen
|
purple pol si pa res 1a temo smetimo, kako si to kr sam daddy dovoli
|
|
|
|
RE: Za tiste ki si ne... 9.7.2007 13:41:55
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20 daddy pa purple, žal še vedno ne razumem kot že rečeno, nič hudega če ne štekaš ..... sej kje pa piše da moraš razumet čist vse ....
|
|
|
|
RE: Za tiste ki si ne... 9.7.2007 13:44:19
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: duc.20 purple pol si pa res 1a temo smetimo, kako si to kr sam daddy dovoli torej jo nehaj smetit, pa bo edina stvar, v kateri se strinjam s tabo .... purple je res 1a. V več pogledih
|
|
|
|
RE: Za tiste ki si ne... 9.7.2007 16:54:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Brijem vse od vratu navzdol, s tem da si na venerinem gričku vseeno pustim črtico ali trikotniček, ker se popolnoma pobrita počutim kot 5 letna punčka. Pa možu je tudi najbolj všeč če ostane čisto tanka črtica lepo pristrižena.
|
|
|
|
RE: Za tiste ki si ne... 9.7.2007 17:16:36
|
|
|
|
Anonimen
|
40 let. Pod pazduho: obrito poleti. Noge: do kolen. Tamala: Poleti ob strani. Nisem zelo poraščena. A ko sem si enkrat začela brit noge, si jih moram zdaj skoz. Do ritke ne segnem, zato si tud tamale ne brijem. Da ni samo spredaj gola, zadaj pa kocinasta. Pa nevarno se mi zdi, da bi se brila tam zadaj, na nogah sem se že parkrat urezala z britvico, tam spodaj bi se še prej, ko nič ne vidim, pa gibčna tud več nisem tako kot takrat, ko še nisem imela toliko kilc kot sedaj in takšnega trebuška kot sedaj. A ti anonimna slučajno misliš, da naša generacija (40) ne pozna oralnega seksa, ker se pred dvajsetimi leti še nismo brili? In se še danes ne?
|
|
|
|
RE: Za tiste ki si ne... 9.7.2007 19:16:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Jz si obrijem vse. Tudi brke in brado.
|
|
|
|
RE: Za tiste ki si ne... 9.7.2007 19:17:38
|
|
|
|
digi
|
Evo dans bila an depilaciji- brazil, pazduhe in cele noge... Za preživet, učinek zgleda super, ostalo bomo videli... cena 28 eur az vse na ptuju
|
|
RE: Za tiste ki si ne... 10.7.2007 12:19:40
|
|
|
|
Taula
|
Brijem noge, pazduho, muco. Stara že 1/4 stoletja. Brez orale mi živeti ni.
|
|
RE: Za tiste ki si ne... 10.7.2007 14:30:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Depiliram noge, brijem pazduho in tamalo na balin. Stara 30 let. Obožujem oralo
|
|
|
|
RE: Za tiste ki si ne... 10.7.2007 14:48:13
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: nati Stara 25, se redno brijem povsod, oblika kokr kdaj, me oralno....še kaj? A daj nati, kaj pa lažeš
|
|
|
|
RE: Za tiste ki si ne... 10.7.2007 14:53:30
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee Jz si obrijem vse. Tudi brke in brado.
|
|
|
|
RE: Za tiste ki si ne... 10.7.2007 20:46:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Brijem vse od pet do glave. Orala fuj.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?