Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sledovi sladkorja v urinu 6.7.2007 18:50:34
|
|
|
|
madela
|
Biokemija so krvne preiskave.Verjetno te bodo testirali,če imaš morda sladkorno. Kolikor sem prebrala je pogosta v času nosečnosti in po porodu tudi mine. Je pa stranski učinek tega,da je otrok težji in večji(pa ne pretirano,da se ne boš vstrašla) Morda boš dobila tudi zdravila.
|
|
|
|
RE: sledovi sladkorja v urinu 6.7.2007 21:02:27
|
|
|
|
eya
|
Ja, preiskave zgledajo tako, da ti vzamejo par epruvetk krvi. Nič strašnega. Upam, da je vse v redu.
|
|
RE: sledovi sladkorja v urinu 8.7.2007 15:33:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Pnce, hvala Vam za odgovore upam, da bo vse OK in da nimam kakšne ga nosečniškega diabetesa...Sicer sedaj zelo pazim, da ne jem kaj sladkega (čeprav me sedaj še bolj mika kot prej), dosti pijem, tako da bomo videli jutri..Sicer vsega skupaj sem se zredila cca. 12 kil, kar tudi ni tako veliko, je bil pa poskok v zadnjem tednu enormni... Je pa bila zgodba v prejšnji nosečnosti precej podobna, sprva sem se redila povsem običajno, z vodo je bilo vseskozi vse OK, v 38. tednu so mi ravno tako odkrili sladkor, sem ravno tako dobila napotnico za bolj obsežni pregled - vendar do laboratorija nisem prišla, ker sem takrat že naslednji dan rodila. Ginekologin ja mi je vseskozi razlagala, da bo otrok "konkreten", pa je bila punčka v 38. tednu težka 2850 g...tako da... Lep dan vsem še naprej in hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?