|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Barvanje trepalnic
6.7.2007 11:08:12   
pety78
A se da kupit barvo, da si sama doma pobarvam, al moram izključno v salon? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Barvanje trepalnic
6.7.2007 11:13:28   
orhideja75
sej imaš barvne maskare. drugače pa to ti naredi tudi frizer. sem bila enkrat priča temu. barve pa tudi prodajajo. v kakšnih trgovinah kot so muller, ilirija, estela, ...

< Sporočilo je popravil orhideja75 -- 6.7.2007 11:14:24 >

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.7.2007 11:22:33   
Mina1
Jaz to naredim vsako poletje, ker imam ful dolge in lepe pa ful blond, stane cca 5-6 EUR v frizerskem salonu, ma je bolje, da ti to one naredijo.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.7.2007 11:44:29   
Bonnie_RR
Meni so jih barvali samo v kozmetičnem salonu, doma si jih pa z maskaro namažem. Ne vem, si nekak ne bi upala sama eksperimentirat, ker ni ravno fajn, če ti pride barva v oko, ker peče.
V frizerskih salonih sem pa že večkrat videla, da barvajo obrvi, zato sklepam, da trepalnice tud...

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2007 13:18:11   
Anonimen
V Müllerju dobiš barvo za trepalnice in obrvi, da si lahko sama pobarvaš.

(odgovor članu Bonnie_RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
6.7.2007 13:31:49   
pety78
Že kupila v DM-u. Preiskusim zvečer. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.7.2007 13:47:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Že kupila v DM-u.

A res? Ko sem jo jaz pri njih iskala, so rekli, da je nimajo sploh, ne samo trenutno.user posted image
No, dobro zrihtaj.user posted image

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.7.2007 13:52:59   
helloKitty
sam kako si lahko sam pobarvaš? Jst morm pr frizerju mižat. A to si lohk barvaš tud z odprtimi očmi al kakouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.7.2007 15:24:46   
BLAŽIKA
Ne moreš si sam ker moraš mižat, in če pride v oči peče kot hudičuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa še oslepi te za kako urico. Preizkušeno žal.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.7.2007 15:40:28   
mily
Sama si boš težko, lahko ti pa kdo od domačih. Kupi si barvo za trpalnice in obrvi in 3% peroksid. To imajo tudi v salonih. Zmešaj skupaj malo peroksida in barve in nekdo ti naj namaže. Učke moraš imeti skos zaprte, ker če pride barva not, peče full. Pa ko maš zaprto oko si daj košček vate pod trpalnice, da ne boš še spodaj po koži pobarvana. Potem barvo pusti da deluje ene 5 minutk in naj ti nekdo fajn spuca z vato in kremo.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.7.2007 17:12:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty

sam kako si lahko sam pobarvaš?

Najprej enga, pol pa še druzga. Simpl.

(odgovor članu helloKitty)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.