cat
|
Pozdravljene punce, sem vas zadnje čase sam brala in bl mal pisala. Mam v službi ful gužvo, pol pa se mi doma ne da še sedet za računalnikom in pisat... Pa brez zamere, vse ste ful uredu in kot vidim je spet nekaj novih :nosecka:. Enim je celo uspelo v prvo:bravo:. Kakšne srečke! Vsem čestitam! Men se pa nekaj dogaja pa ne vem če si vse to že domišljam, pa psiha in podobno:zmeden:... Imam še 4 dni do NEpričakovane M, pa se mi zdi, da mam ful enih znakov, ki jih ponavadi nimam. Moram pa še povedat, da sem bila prejšnji mesec pri svoji G in sem se mal zlagala:ups:, da delava na bebici od feb. letos, pa v resnici od junija, in mi je dala list, kamor si moram zapisovati BT vsako jutro. In je res prišla O (točno na 14 dan, sodeč po sluzi in kasneje tudi rahlemu dvigu temp.). Zdej se mi je pa temp. še povečala in je že dva dni za 0,3 stopinje višja kot ostale dni po O. Pa skoz mi je vroče, zdi se da me "skelijo" bradavice, mislim da me malo tudi špika tam doli, pa nenormalno sem utrujena že tri dni! Pa še to, ponavadi med Pred M muči zaprtost pa zebe me tudi, zdaj pa je ravno obratno... Ali to kaj pomeni?? Mogoče je res smešno, ampak zdej sem se pa kr mal ustrašla, da sem že verjetno :nosecka:, ker mam vse te znake. Pa še zlo sva bila pridna z mojim in sva v času O na dva dni na polno, točno na dan O, sodeč po teperaturi... Res sem že mal zmešana od vse te želje, pa strahu. Lepo se imejte, če pa ima katera kakšno podobno izkušnjo, bom vesela vsakakršnega odgovora. Pa, pa:muca::metulj::rozica::rozica:
|