|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je kej možnosti....
5.11.2004 13:05:46   
cat
Pozdravljene punce,
sem vas zadnje čase sam brala in bl mal pisala. Mam v službi ful gužvo, pol pa se mi doma ne da še sedet za računalnikom in pisat... Pa brez zamere, vse ste ful uredu in kot vidim je spet nekaj novih :nosecka:. Enim je celo uspelo v prvo:bravo:. Kakšne srečke! Vsem čestitam! Men se pa nekaj dogaja pa ne vem če si vse to že domišljam, pa psiha in podobno:zmeden:...
Imam še 4 dni do NEpričakovane M, pa se mi zdi, da mam ful enih znakov, ki jih ponavadi nimam. Moram pa še povedat, da sem bila prejšnji mesec pri svoji G in sem se mal zlagala:ups:, da delava na bebici od feb. letos, pa v resnici od junija, in mi je dala list, kamor si moram zapisovati BT vsako jutro. In je res prišla O (točno na 14 dan, sodeč po sluzi in kasneje tudi rahlemu dvigu temp.). Zdej se mi je pa temp. še povečala in je že dva dni za 0,3 stopinje višja kot ostale dni po O. Pa skoz mi je vroče, zdi se da me "skelijo" bradavice, mislim da me malo tudi špika tam doli, pa nenormalno sem utrujena že tri dni! Pa še to, ponavadi med Pred M muči zaprtost pa zebe me tudi, zdaj pa je ravno obratno... Ali to kaj pomeni?? Mogoče je res smešno, ampak zdej sem se pa kr mal ustrašla, da sem že verjetno :nosecka:, ker mam vse te znake. Pa še zlo sva bila pridna z mojim in sva v času O na dva dni na polno, točno na dan O, sodeč po teperaturi... Res sem že mal zmešana od vse te želje, pa strahu.
Lepo se imejte, če pa ima katera kakšno podobno izkušnjo, bom vesela vsakakršnega odgovora. Pa, pa:muca::metulj::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali je kej možnosti....
5.11.2004 13:09:01   
Anonimen
Pošiljam ti en kup :pujs::pujs::pujs::pujs:

in

:miska::miska::miska:

Vse za srečo, da vama je le ratalo ta mesec!

Držim pesti!

pa pa :metulj:

(odgovor članu cat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali je kej možnosti....
5.11.2004 13:13:26   
pupika
Jaz vsekakor upam da si srečka :nosecka:. Znake že imaš take, da bi lahko bila, pa še temperatura se ti ni znižala, sicer jaz ne vem kdaj se mora znižati, kolko dni pred M.

Predlagam ti, da še počakaš 2 dni in potem naredi test za nosečnost in boš tako zagotovo vedela.

Jaz ti pošiljam enga :pujs: za srečo in upam na :modri::roza:

Lep vikend

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ali je kej možnosti....
5.11.2004 13:17:27   
sade
pozdravljena,
tudi jaz imam še 5 dni pred neželjeno :hudicek:, žal nimam nobenega od naštetih znakov, čeprav sem nekatere od naštetega že imela, vendar se je vedno končalo z :hudicek:. Ne daj se!!!:metulj: upam, da je to to in da vama je uspelo.
Sicer pa res da se dnevi zelooooo vlečejo in da je težko čakat. Vendar ni kaj to je mati narava tako uredila, da ni izbire,
Tudi jaz upam (že šestič) in se trudim bit neobremenjena. Bomo videli.
Lep pozdrav vsem in lep vikend!:bravo:

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ali je kej možnosti....
5.11.2004 13:43:31   
bambi
CAt, jaz mislim da je to to in da si :nosecka:. KOmaj čakam da narediš test. Kdaj ga boš???

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
BAbmi

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ali je kej možnosti....
5.11.2004 14:45:05   
cat
Hvala za vse lepe želje, ampak me je kr strah in nočem biti spet razočarana...:((. Bom pa test delala v torek in vam sporočim novico... veselo:modri::roza: ali pa žalostno:((:(...
Imejte lep dan!
Ej, Naja78 midva pa čakava, a ne?:nosecka:
Se pišemo!:rozica:

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ali je kej možnosti....
6.11.2004 13:51:41   
naja78
halo.jaz sem na sebe tako jezna ,da vam ne morem povedati.kar počla bi se.:grrr:
nevem zakaj si stalno ponavljam vprašanje zakaj se to dogaja meni?:zmeden:vedno sem mislila da to ni tako hudo da ne rata.no meni ne ratuje že 6 mesecev,pa učeri sem delala test,5 dni pred M,pa je bil CB neg.
pa valda ni nič.joške mi bo pa razgnal.kot baloni so.ampak pomoje od želje,ki si jo vsak mesec ustvarjem,mogoče pa sem:nosecka:.pa do zdaj ni blo nič.nisem jezna ampak žalostna.jaz grem kar v akcijo,na pogovor do G in hočem da mi še 1x reče da je vse ok.

povejte če nisem bitasta,pa ne mi rečt da naj ne mislim na :nosecka:,ker to samo po sebi pride,a ne ,če delaš na tem.

pa brez zamere.

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ali je kej možnosti....
6.11.2004 19:30:51   
cat
Ja Naja kaj se pa razburjaš:(. Veš, res si prezgodaj delala test in mislim, da ga moraš narediti še enkrat, kasneje.
Vem, da je težko ne misliti na :duda:, pa če sem že mogoče :nosecka: in v 9nebesa.
Glavo pokonci in naprej:bravo::bravo::bravo:! Boš vidla, da se bo kmalu zgodilo...
:muca:

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.