|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost in hišni kuža
5.11.2004 12:31:52   
Anonimen
:kuza:
Ali je možno, da pasji družinski član čuti nosečnico?

Ali ima kakšna izkušnjo z dojenčkom in kužatom (moj kuža= blazno razvajen in malo dominanten 2 letni Zlati prinašalec).

Malo me je panika :ups:

V naprej hvala! :)

Tinka :nosecka:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nosečnost in hišni kuža
5.11.2004 12:36:01   
Anonimen
Jaz ima eno fino, lepo izkušnjo z otrokom in kužkom, ki je še malo bolj tečne sorte kot vaš. Saj zlati prinašalci so poznani kot zelo prijetni kuži. Mi imamo eno razvajeno višavko, ki je po mojem tudi malega že v mojem trebuhu čutila. Ko sem ležala na postelji na boku, se je vedno zbasala čisto zraven in se ful v trebuh tiščala. Danes sta "moja otroka" stara tri leta in pol in dve leti in pol in se odlično razumeta. Samo en nasvet, nikoli ne puščati otroka in psa skupaj brez nadzora. Pes je le pes in nikoli ne veš. Ostalo je pa super.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nosečnost in hišni kuža
5.11.2004 12:44:32   
Tinca7
Tudi jaz imam enega hudo razvajenega višavčka. Že od začetka čuti, da imam neki v bušiju. Ko leži ob meni in se mala :duda: premika, naredi tisto luštno faco - sej veš postran glava in velike začudene oči :)-:sloncek:.
Mislim, da se kar vsi psi razumejo z našimi malčki, samo res pa je, da jim nikoli ne smeš 100% zaupati, ker so vsi vsaj malo ljubosumni!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nosečnost in hišni kuža
5.11.2004 13:27:13   
Venera
Tinka, jaz sem imela Zlatega prinašlaca 13 let in zame je bil najboljši in najlepši na svetu. Še zdaj mi je hudo, ko se spomnim nanj. Od marca dalje ga več nimamo. Sprva sem mislila, da bomo takoj šli po novega, vendar takšnega ne vem, če bi lahko še imela, ker bi ga vedno primerjala.
Zdaj kako se je obnašal do nosečk, ti težko rečem, ker takrat še nisem bila noseča. Smo pa dobili pred leti nečaka, ki ga je naš pes prvi mesec ignoriral.:)-:)- To ne moreš verjet. Ko je prišel brat s svakinjo na obisk, se je obnašal, kot da je naš Žan zrak, kot, da ga ni. Potem pa čez en mesec, smo videli, da ga ni nikjer ko smo jedli kosilo in seveda panično tekli v splanico, kjer je Žan spal in videli :kuza: pred posteljo. Od takrat dalje, ga je čuval in se več ni premaknil od Žana. Mi se še zdaj hecamo, da je shodil s pomočjo psa, ker se ga je držal. Smo rekli, da je drugi TITO!:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Drugače, pa da boš vedela, naš je bil izredno ljubosumen in razcartan.!:)

V glavnem mi imamo samo lepe izkušnje, je pa res tako kot pravijo punce: PES IMA KOSMATA UŠESA, in nikoli ne veš kaj bo!

Lepo nosečnost ti želim in nič ne skrbi!
Venera :nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nosečnost in hišni kuža
5.11.2004 14:18:05   
Jančika_
Moja prijteljica ima mešanca med bulmastifom in nemškim ovčarjem - ogrooooooooooomna zverina! Če jaz recimo sedim v avtu, se gledava iz oči v oči... Ampak pravi :muca:! Ko je zanosila in tega še ni vedela, je pes ves čas tiščal glavo v njen trebuh. Zdaj je otroček star eno leto in :kuza: ga obožuje.

Je kar hecno videt, ta zverina ima glavo skoraj tako veliko, kot je mali cel velik! Tu je res treba pazit in ju nikoli pustiti samih, čeprav je pes tako prijazen, ker je res tako velik, da če te oplazi z repom, prav fajn boli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nosečnost in hišni kuža
5.11.2004 14:37:01   
Lu
Tinka74 tudi sama imam zlatega prinašalca starega natanko 2 leti in 7 mesecev. Je seveda totalno razvajen. V bistvu je on prvi vedel, da sem noseča. Ni mi bilo jasno kaj se, ampak res non stop, okoli mene suče. Ko sem kuhala, likala, prala, je bil ob mojih nogah. No to je bilo to. Se je kar spremenil. Ampak na bolje. Zdaj me vsaj uboga. Že trkam. Najin sem skoraj 100% bo ljubosumen, tako da bova mogla kar paziti. Živiva v bloku in je :kuza: skoz pri nama. Mu bo moj fant ko rodim prinesel domov kako cunjico za povohat pa upam, da bo potem v redu. Bo pa sigurno tudi zaščitniški ali pa ne. Upajmo na najbolje.

Tej :kuza: imajo res pravi naziv ˝ZLATI˝. Ga ne dam za nič na svetu stran. Je moj prvi :duda:.:bravo:

lp Lu
25t 3/7:love:

P.S. Tinka74 če te še kaj zanima mi pa kar sporoči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nosečnost in hišni kuža
6.11.2004 20:59:30   
SU
No, pa še jaz... Tudi meni se zdi včasih, da kar ve, da se nekaj dogaja. Namreč svojo veliko glavo rine v moje naročje. :)- Sem pa imela tako izkušnjo z muco, ko še vedela nisem, da sem noseča... Mucika se mi je vedno ulegla direkt na spodnji del trebuha, se zvila in zaspala (in to počne še sedaj, ko je pikica pod srčkom že skoraj 18 tednov). Res so zanimive te naše mrcine. Me pa strašno zanima kako bo psička odreagirala, ko se bodo v trebuhu začeli premiki otročka "konkretno" čutit in videt... Že komaj čakam. :) LP, saša (17,6/7)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nosečnost in hišni kuža
7.11.2004 21:17:08   
anajmad
Mi imami doma yorkija:kuza:,eno damo razvajeno staro skoraj 9 let. Zelo je navezana na starejšo hči, da je kar hudo. Ko sem bila letos noseča,se me je držala, kot pijanc plota, kot da bi nekaj slutila. No potem.... naš Vid je šel med:angel:se mi ni upala približati najmanj 2 meseca, pa čeprav se nismo nič kregali nanjo,ampak je čutila,da smo vsi:(. Najbolj mi je pa toplo pri srcu, ko gremo na pokopališče(čeprav psi ne spadajo tja,ampak naša Ara je kot družinski član),oz.je nesemo v rokah(ima dobra dva kg) se uleže k Vidkovemu grobku in kot bi ga hotela čuvat. Psi čutijo....
lp D.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nosečnost in hišni kuža
8.11.2004 10:00:01   
Anonimen
Oooo, kako žalostno in lepo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nosečnost in hišni kuža
8.11.2004 11:40:32   
lunca77
tudi jaz imam zlatega prinašalca starega štiri leta in pol :kuza: in živi z nama v stanovanju tko da je razvajen k hudič ampak mislim, da ne bo nič hudega ker itak ve da je naša prva ljubezen in upam da bo sprejel otročička tko k je treba. Sicer pa mislim, da tako kot čuti da nekaj ni ok, če zbolimo čuti tudi da se nekaj novega dogaja.
sploh pa mislim, da ni lepšega kot če otrok odrašča ob živali in tako že komaj čakam, da se spoznamo.

lp lunca 1 17t/1

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nosečnost in hišni kuža
8.11.2004 11:56:58   
Anonimen
Ampak veš, lunca 1, se bo moral kuža počasi navaditi, da bo vaša druga ljubezen... Saj vem, zdaj se grozno sliši, tudi jaz sem mislila, da to nikoli ne bo tako, da bo naša Miša vedno enakopravna s tamalim. Ampak ni čisto tako. Saj jo imamo še sedaj neizmerno radi, ampak vseeno je najprej otrok, potem pa ona. Ampak prav v tem je "keč" vzgoje psa in pravilno ravnanje z njim, ko pride otrok. Privzgojiti mu moraš to, da je otrok prvi. Ampak počasi. Če se je naša scrkljana višavka na to čisto mimogrede navadila, potem ne more biti nikjer problema.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nosečnost in hišni kuža
8.11.2004 12:23:54   
Anonimen
:kuza:
Hvala punce! :rozica:
Za vse odgovore!

Sem ful vesela, čeprav me še vedno mal skrbi...kuža je navajen spat na kavču v dnevni sobi...hmmm, bomo videli, kaj bo ??!?!?

Lep povzdravček
Tinka :nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

darila
Michonne RR

Kdaj kupite darila za decembrska obdarovanja?

Zadnji trenutek (25%)

Decembra (50%)

Novembra (6%)

Čez celo leto (6%)

Jih ne kupujem (12%)

Število vseh glasov: 16

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!