|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lahko še upam?
5.7.2007 15:22:49   
Anonimen
konec tedna naj ne bi pričakovala M, pa sem imela včeraj in predvčerajšnjim malo rjavega izcedka, ko sem bila na wc-ju, tako kot da bi bil začetek M. Vse tiste, ki ste že (bile) noseče), je še kaj možnosti, da bi pa le bila user posted image ? V prsih me sicer veliko bolj špika kot drugače, pa lulat tut hodim več. Včeraj mi firbec ni dal miru, pa sem nardila test, bil je neg. Seveda sem kot vsak mesec tudi tokrat zmedena. 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lahko še upam?
5.7.2007 15:52:58   
mika
jaz sem tisti dan, ko bi morala dobit user posted image , padla v nezavest. naslednji dan sem naredila test in je bil pozitiven. dva dni sem imela rjavkast izcedek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2007 18:25:53   
torcica
Tudi pri meni je bilo isto, 3 dni, preden bi morala pridet user posted image  je bil rahel izcedek, 4 dan pa nič več. Test je pokazal user posted image .

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2007 18:32:01   
digi
Jaz sem aredila 4 teste v roku nekje enga tedna, preden je bil test pozitiven- prvi negativen, drug bi lahko bil pozitiven, tretji je
že zgledal pozitiven, četrti pa juhej- ziher pozitiven....

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.7.2007 7:17:05   
majci23
joj pol je pa tudi zame kej upanja.user posted image jaz sm tudi imela včeraj rjav izcedek, M bi mogla dobit ta vikend. me je pa kr začelo nekej zebst-sm bla kr pod koutrom. zjutraj sem imela preveč energije, popoldne sem bila pa na dnuuser posted imageuser posted image sva pa aktivno, tako da bi se moglo kaj prijeti. punce držite pesti tudi zameuser posted image

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.7.2007 19:08:59   
Ana Luna
Punce, hvala za vzpodbudne besede (jaz sem tista anonimna), mislim, da se je upanje splačalo, kajti danes mi je test pokazal rahel plusek. CB je, kakor berem na forumu, zanesljiv. Torej, če prav dojemam, sem user posted image ...  Jeeeee!!!!

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.7.2007 19:12:43   
K_a_t_j_a
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Danes pridem na forum pa vidim.... same nove nosečke!! Ja, bravo in lepo nosečnost!!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?