|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj vse ne ušpiči
5.7.2007 13:50:24   
Anonimen
Ma jaz več en vem, kaj naj z našim 2,5 letnikom. Iz dneva v dan ima kakšno novo foro in res ga moramo imeti 24 ur na dan na očesu, če ne... V zadnjih dveh dneh muje uspelo:
a) stopiti v vedro polno barve (z mojim sva bila poleg, ampak je v sekundi bil v vedru)
b) poristi steno v dnevni sobi z rdečo voščenko (v trenutku - jaz sem samo krožnike od kosila pospravila)
c) včeraj pa vrhunec - po obrazu se je porisal s flomastrom za tablo (jaz sem na WCju čistila kahlico, ker se je ravno pokakal)

Me je strah, kaj še sledi.

Da ne rečem, da se vsak večer pol ure pregovarjamo za spanje (do prejšnjega tedna je ob 8.30 spal brez enega vprašanja)user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj vse ne ušpiči
5.7.2007 13:55:56   
Pingvinčica
Ej a se najina dva zmenta, men je Tia sedežno z voščenko porisala. Zasapt pa tudi noče več brez mene ali atija. Najraj ma da sma oba zraven user posted image . Pa je dve leti spala brez problemov, čez dan in ponoč v svoji postli zdej pa user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2007 14:05:52   
Pikca
user posted image  kaj še bo, ko bosta 2

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2007 14:08:01   
Anonimen
ajej....ne vem , če ti bo v tolažbo...

1. teden dni nazaj je psa (lovski nemški terier) vgriznil v uho, tako da je imel polna usta dlak
2. to, da imamo selitve narodov ponoči ,niti ne omenjam
3. možu je preštelal mobitel, da ga je moral nesti na mobitel, da pogledajo kaj je narobe
4. zna se sam odpeti, ko je v avotosedežu (jaz pičim proti sv. antonu, mali se kobaca na prednji sedežuser posted image
5. in še tiste male vsakodnevne porednosti...
KOMENTAR....baje, da sem bila jaz tudi taka....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2007 14:10:27   
Twetty
To se je pa verjetn zdej začelo...Moja Lin je tud stara 2,5l,ok škode ne dela kake hude sm ima pa vsak drug dan druge fore,pa principe,pa trmo,pa izsiljevanje,pa še,pa še,pa še,...Tud js ne vem kak je prav?!

Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2007 14:11:24   
Lenny
Zdaj si pa predstavljaj, da si poln lonček kreme za rito na lase namaže, zato, da bi bil lep!!!!!
Kremo lahko najprej strgaš dol z glavnikom, ostanke pa pereš v spemljavi z vreščanjem še naslednja dva tedna.
user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2007 14:16:53   
Twetty
Kaj pa narediš,ko si da wc desko(otroško)okol vrata,pa jo dol ne dobiš?Zraven pa kriči,da je joj,js sm se samo vsedla na stol in se začela smejat,ej drugega več ne preostane,jo ne folgam več...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2007 14:17:16   
Pingvinčica
Ja to sem pa jaz pozabla, da ko sma jo dala 14 dni nazaj spat in ni blo protesta. Midva full vesela, pol se pa začne čez ene pol ure neki menit in grema gledat celo 200g hladilno mazilo si je namazala, po sebe, postli, posteljnini, ...

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.7.2007 14:20:13   
Felicity
Zgleda da je po očetu - sam svoj mojster - naredi si samuser posted image user posted image user posted image

Zgleda da jih res razganja te dni. Naša je tudi polna fint.

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.7.2007 14:23:16   
dskubin
user posted image kaj še bo, ko bosta 2

aha, ne vpraši. Se prav bojim, kaj bo čez slabo leto, ko mi bo tamala začela hlačat okrog.

Aja, pa naš je celo leto mlajši od tvojga, ampak jih ma tudi že celo zbirko... Ne bom niti začela naštevat, da ne bi kdo ukradel idej ;) Pa skor vse se je zgodilo, ko smo ga gledali! sej tko malega otroka itak ne moreš samega pustit. Ampak 24/7 ga pa tudi ne morem gledat, morem pomežiknit kakikrat, da se mi očesna sluznica navlaži user posted image , no, in on to veselo izkoristi - še v spanju nam šeta okoli.

Ni mi pa jasno, kje pokasira toliko modirc. Kreme in vse ostale kozmetične pripomočke sem dala na primerno višino.

Ne vem, če ima kakšen kvadratni centimeter glave, kjer še ne bi blo buške user posted image , sem sama sebi včasih težka in tečna s PAZI to, PAZI ono,... najboljš, da se posnamem, pa kopiram, pa da se to cel dan vrti na zvočniku pred hišo user posted image
Na višino smo pa dali čisto vse, razen njegovih igrač (pa še te občasno odmikam), če smo pa kaj pozabli, je gotovo poskrbel, da nam je pokazal.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 5.7.2007 14:36:59 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.7.2007 14:31:25   
Jessy
user posted image  Meni je pa pred pol ure spraznila tubo Fenistil gela. Sem jo dala spat in je dosegla tubo na previjalni mizi in se lepo mazala z njo, pa svoje plišaste živalce tudi. Še sreča, da ga ni jedla.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.7.2007 14:32:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

user posted image  kaj še bo, ko bosta 2

Me je že strah user posted image .

Ja, pa še to - sploh se več noče voziti s trikolesnikom, ampak samo še z rednim kolesom z dvema pomožnima. O tem, kako divja, pa ne bom. S svojim trebuhom ga že komaj dohajam, ker nekdo mora laufati za njim.

Ni mi pa jasno, kje pokasira toliko modircuser posted image  Vsak dan je vsaj ena nova.

Kreme in vse ostale kozmetične pripomočke sem dala na primerno višino. Moj se je tudi uspel že namazati z mojim tekočim pudromuser posted image user posted image user posted image . Pa še atijevo majico - da bo lepšauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
5.7.2007 14:46:26   
Ivi33
Kako zgleda, ko sta 2?

Ja, dva loviš enga na enem koncu, drugega na drugem in si želiš, da bi imela tolk rok kot hobotnicauser posted image user posted image user posted image .
Pa enkrat je eden mal obgrižen, drugmu pa mal kri iz nosa teče ....

Včasih se bojim, da si kdo misli al smo mi pršli iz fronteuser posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.7.2007 16:10:13   
mamuška
Pri nas nič ne "ušpiči", pri nas se stvari dogajajo same!!!user posted image user posted image user posted image
.
.
.
....če verjameš....user posted image

(odgovor članu Ivi33)
Neposredna povezava do sporočila: 14
5.7.2007 16:13:25   
mika
Včasih se bojim, da si kdo misli al smo mi pršli iz fronte

pri nas je isto. cela je potolčena, v dlesen si je nabila zobke, za piko na i pa je včeraj zvečer še staknila buško na čelu.
z možem samo laufama za njo. zaklepava vrata, bognedaj, da ima kaj na dosegu roke od krem, do pilotov. dobro ve, da ne sme vzet telefona in če se slučajno znajde v njenem dosegu, ga zagarbi in hitro tipka, dokler ne pridem do nje.

prejšnji dan sem jaz počivala, ker sem se celo noč učila. iz dnevne se je samo slišalo nabijanje pet po tleh, mož pa : L. ne to, pusti to, daj mi semuser posted image ....

ko sem prišla v dnevno je bil čist zasopihanuser posted image .
ko smo zunaj je super, če pa je grdo vreme in smo not, pa je pravi mali user posted image

pri spanju se nama meša. oba morava bit zraven. v svoji posteljici ne bo spala niti slučajno. premetava se od mene do moža, naju boža, ščipa, lupčka, včasih tudi do uro in pol.

mož je rekel, da moram it z njo k zdravnikuuser posted image

in tudi naša je stara 2, 5.

RAho, vsa čast, da sta upala it še po enega user posted image . midva še enga otroka ne sfolgava. včasih sem si želela imet tri, sedaj pa ne vem če bosta sploh dva.
sicer po drugi strani razmišljam, da bi morala imet bratca al sestrco, ker se mi zdi da ji manjka otroška družba. zelo rada ima otroke.

eh, baje mineuser posted image

(odgovor članu Ivi33)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.7.2007 19:05:28   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj je star 16 mesecev in hladilno mazilo je že spraznil.
Pa moje rožeuser posted image , kjer visijo iz balkona vse potrga in to tko hitro od spodaj zagrabi, pa še smeji se zraven.
Kaj sta pa počenjala prva dva pa bolje, da ne razmišljam kaj me še čaka, ko tale malo zraste.user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
5.7.2007 20:14:02   
Gordana-3
ko sta dva? naša 3 letnica je marca s flomastrom porisala ta manjšo in rekla, da je zita maškara. narisala ji je brke, pa nos ji je pobarvala. kakšen mesec nazaj je ta manjša veselo namakala rokice v školjko, ta večja ji je spuščala vodo (jaz sem medtem preoblačila posteljnino) ipd. bo še veselo!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.7.2007 20:51:25   
MarijaPo
Meni je pa ful smesno vrescanje. Recimo, nasa tud na balkonu roze trga in potem jo za kazen zvlecem notri in zaprem vrata in ona tolce po vratih, s prstom kaze na roze in zraven tok vresci, da bi me lahko kak sosed prijavil socialni, da mucim otroka. Res, odpre usta najbolj kolikor jih lahko in se tok dere, kolikor se najbolj lahko. Vceraj, ko sem sla spat, sem se spomnila, kako se nasa Eva dere in nisem mogla, da se ne bi na glas zacela smejat.

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.7.2007 21:18:16   
bskrle
Vsi , ki so stari 2-3 leta so taki, pri 4 so pa že zelo veliki in pametni, tako da se ni za bat!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.7.2007 21:28:00   
purple
Ko je bil moj dve leti star, je hotu 8.mescev starga bratca stišat v pečico-baje ker je bil ta mali tak debelušček.

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 20
5.7.2007 21:53:54   
mika
Marija po, jaz sem enih parkrat bruhnila v smeh, ko je našo zagrabila ipika. men je bla tako smešna, da se nisem mogla zadržatuser posted image . potem je postalo še njej smešno in sva se skupaj smejali. verjetno je tud zato obdobje ipike trajalo zelo kratek čas. no, upam da ne pride še v kakšni hujši oblikiuser posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 21
5.7.2007 21:59:13   
bini
hehe...ste me spet nasmejale in zanimivo kako imajo te barabice čist iste cilje - daljinci, kreme, rože (pri nas jih notri sploh več ni - je ful lažje meni živet, prej sem skoz zemljo pometala al pa sesala - eh, sej mam otroka za dve rožici, pa je čist dost živega v hiši user posted image  - je pa res da ne zmoreta fotosinteze user posted image

vse kar opisujete se dogaja tud pri nas - sedaj tud že v duplo user posted image ...
ampak jest imam posebno taktiko, da se mi ne zmeša - dokler stvar ni življenjsko nevarna, bo že šlo.. tiste nože, škarje in ostale nevarne predmete pa skušamo varno shranjevati user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 22
5.7.2007 22:26:10   
trixi
bskrle a pri štirih da so pametniuser posted image  

meni je moj štiriletnik prejšnji teden narisal hiško na havbo od avta, risalno sredstvo je bil pa kamenčekuser posted image

(odgovor članu bini)
Neposredna povezava do sporočila: 23
6.7.2007 13:30:09   
yvon
res so umetniki tile naši dveletniki.
Zadnjič je vrgel žogo skozi okno na cesto in reče: mami goga pide nazaj." Ne, ne pride nazaj, jo jo je treba it iskat" ,sem mu rekla, poleg tega, da se ne meče stvari skozi okno.
Gremo na obisk k moževi mami in naš mali zgine. Je bil na vrtu z lopato in motikco in psom in sta vsak na svojem koncu "prekopavala čebulo". Seveda je bila "sreča" moževe mame tj. none nepopisna.
Ali pa , stroj opere, dam ven stvari jih odnesem ta čas pa imam pomočnika, ki mi zlije prašek in mehčalec v posodice od stroja in to tako, da vse mimo teče.user posted image  Seveda mi pride ta mali vražiček povedat,da pomaga in ne gre.
in podobno vsak dan

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.