|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pomoč , prosim!!!
5.11.2004 11:12:56   
urši*
ena neprijetna težava me pesti - driska!! celo noč sem hodla na stranišče, pa bolečine v trebuhu mam, pa temperatura je mal povišana!!
kaj storiti? a lahk vzamem lineks? skrbi me za mojo malo bebico, sicer brca, sam , a je lahk kaj narobe? prosim pišite čimprej, hvala!!!
lp vsem :nosecka: &:duda:
urši* 31t3d &:duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pomoč , prosim!!!
5.11.2004 11:16:29   
vesnaRR
Za nujne stvari se kliče zdravnika!

Lp, Vesna

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pomoč , prosim!!!
5.11.2004 12:53:46   
Suzi*
Linex je bolj preventiva. Lahko vzameš oglje, ki je dovoljeno za nosečke, samo, če imaš tudi vročino, bi jaz poklicala zdravnika.

lp, Suzi 23t2d

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pomoč , prosim!!!
5.11.2004 13:21:18   
KIRA
tudi jaz bi glede na tvoje simptome šla k zdravniku - pa naj ti vzamejo urin in kri. drgač pa, če ni nič resnega probaj s prežganko, da te malo zapre...

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pomoč , prosim!!!
5.11.2004 13:23:33   
Ajsha
Linex lahko vedno vzameš, ker vsebuje mlečnokislinske bakterije, ki ti ne morejo škodovati. Poskrbi, da boš veliko pila in če se zadeva ne ustavi, pojdi k zdravniku. Tvoja driska detzetu ne škoduje, ker hranila dobi iz tvojih zalog - le na dobro hidracijo pazi!!

Srečno in LP!

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pomoč , prosim!!!
5.11.2004 13:58:41   
urši*
punce, hvala za odgovore, temparatura je padla, pijem čajčke in jem pržganko, tk, da misli , da bo!!!
lp:muca:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pomoč , prosim!!!
5.11.2004 16:43:22   
kimi
meni se je to zgodilo 1 teden pred porodom+dodatek bruhanje

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pomoč , prosim!!!
5.11.2004 17:00:50   
urši*
kaj si pa naredila???:ups:

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pomoč , prosim!!!
5.11.2004 17:35:36   
Anonimen
Sedaj razsaja okrog viroza. Nekateri imajo drisko, drugi bruhajo, tretji imajo oboje, lahko je prisotna tudi povišana temperatura. Naj ne bi bilo nevarno, saj veš, v primeru driske piti veliiiiiiiko vode. Kar se pa tablet tiče, pa glede na to, da si noseča pa vseeno raje pokliči svojega zdravnika!
(Traja nekje 2-3 dni, pri nas smo jo vsi imeli)

Čimprej se pozdravi! ;)

(odgovor članu urši*)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?