|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ŠUS-rabljena oblačila
5.7.2007 11:29:22   
orhideja75
punce. mene pa zanima, če katera kej hodi v ŠUS. v ljubljani je baje to trgovina z rabljenimi oblačili. a je to res. pa baje, da imajo same znamke.
čeprav ne vem, nikoli še nisem kupila nič rabljenega. mislim vsaj kar se tiče oblačil.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ŠUS-rabljena oblačila
5.7.2007 12:25:22   
Anonimen
Jaz sem bla enkrat,tam nekje pri BTC-ju.
Notri ni nobenih znamk-vsaj jaz jih nisem vidla...
Skratka same čudne cunje,vsaj takrat so bileuser posted image

(odgovor članu orhideja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2007 12:31:07   
srki
Ja, imajo rabljene obleke, se tudi kaj pametneg dobi, za znamke pa ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2007 12:33:42   
orhideja75
ja in kje točno je ta trgovina? a sploh je še? ker baje je od tega že ene 2 leti.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2007 12:41:26   
Anonimen
Ne vem točno,
v eni hali v BTC-ju,tam kjer je sex shop Lolita...user posted image
mogoče imajo zdaj uredu cunje

Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2007 12:45:18   
orhideja75
ja, če je pa tam kot je sex shop, potem bom pa res najdla.
sam to je nekje v eni kleti. sam se me spomnim več. sem bila ene par mesecev nazaj, ko sva s frendico kupovali darilo za eno drugo frendico. moram pol njo vprašat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2007 12:48:15   
Anonimen
ja,ja v eni kleti je,par metrov naprej

Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2007 15:40:25   
tropicana
Par let nazaj sem šla tja šnofat,ker me je firbec matral.Katastrofa,ne vem kje so dobili tista oblačila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.7.2007 7:50:09   
orhideja75
sem včeraj potem našla tole trgovinco in ne vem .. res ne vem... da prodajajo take rabljene cote... me je po 10 minutah pregledovanja začelo srbeti po celem telesu tako, da sem kmalu zapustila trgovino.
moram pa rečt, da je bila trgovina kar polno obiskana in tudi na blagajni je čakalo že nekaj ljudi. zgleda, da ljudje tole kar kupujejo.

(odgovor članu tropicana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.7.2007 8:16:05   
Anonimen
No pol majo še zmeraj take cunje,da kar pike dobiš...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
6.7.2007 8:18:09   
orhideja75
točno tako...
no mogoče, če bi vse pregledala, bi se kej našlo, ampak nisem zdržala.
kot bi bila tam.. na karitas... res...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.7.2007 13:02:14   
ivanap
No ja ne vem, če je vse to kar pravite čisto res.

Moja daljna sorodnica iz LJ se pozna z mamo od Alenke Košir (žena od Jureta). In ta njena mama naj bi zase samo tam nakupovala, ker naj bi bila močnejše postave in tam pač dobi obleke zase. Baje, da jo lastnik pokliče vsakič, ko mu pripeljejo novo robo, da pride najprej ona pogledat, kaj ji ustreza.

Neposredna povezava do sporočila: 12
11.7.2007 13:18:56   
orhideja75
ja mi je tudi ena kolegica včeraj rekla, da je bila ta teden v tej trgovini in, da je dobila take dobre cotke, da moram pridt pogledat. in, da imajo oni tudi -50% sedaj, ko so razprodaje. je kupila ene 6 majčk, pa dve bluzice, 2 kratke hlače in je dala 15 EUR.
danes takoj po službi uletim do nje. in je rekla, da so cunje čisto vredu.
moraš pa res dobro pogledati. in ni vse rabljeno. imajo ene cotke še originalne nalepke-deklaracije gor. 

(odgovor članu ivanap)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.7.2007 16:14:23   
NevenkaP
user posted image No, mogoče. Sem bila pred parimi leti trikrat. Prvič, zadnjič in nikoli več. Če pa mama od A.Košir tam kupuje je pa to potem jamstvo, da je fajn, al kako? No, sicer pa sto ljudi sto čudi. Gužva je tam res vedno, verjetno se res kaj najde, če greš večkrat in znaš brskat. Uspešno nakupovanje!

Neposredna povezava do sporočila: 14
12.7.2007 0:18:34   
* Mateja *
SEm bila enkrat tam, ko smo bili b >Lj. Sam hvala lepa, tko ko je ena zgoraj napisala, ko da bi šla na rdeč križ al pa karitas! Je blo pa to par let nazaj, sam kriza no....

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.7.2007 15:32:59   
skokica01
Če prideš takrat ko dobijo robo, potem lahko res kaj pametnega najdeš. Se je treba pa kar ornk potrudit in mal brskat. Na prvi pogled pa mogoče res izgleda odbijajoče.

Neposredna povezava do sporočila: 16
17.7.2007 11:03:39   
orhideja75
ja sem včeraj potem bila tam in sem res vse prebrskala. in ne morem verjet, da sem dobila eno tako dobro majčko, da še dons ne morm verjet. bila pa je nekaj centov manj kot 3  eure.
in še original  nalepko je imela gor. tako, da še ni bila rabljena. danes se že suši in jutri jo bom oblekla. mi pa prov paše k eni olivni kiklci, ki jo imam še od lanskega leta.
mogoče grem res še kdaj tja pogledat. ker sem vidla kar nekaj zelo finih dam, ki so imele kar polne vozičke cunj.

(odgovor članu skokica01)
Neposredna povezava do sporočila: 17
17.7.2007 21:28:20   
Snowflake
dobre in poceni cunje dobiš v šus-u...kupila sem si prehodno jakno Helly Hanson za 14 €
vedno se kej najde...

Neposredna povezava do sporočila: 18
17.7.2007 23:00:02   
Anonimen
Kako je danes, ne vem, ker v Šus-u nisem bila že nekaj let, ampak prej so pa obleke uvažali od Slovencev, ki živijo v Kanadi. Vsaj tako so mi povedali v trgovini. To mi je izpadlo tako, kakor da tam obleke zbirajo po sistemu Karitas-a, potem pa jih odpeljejo na drug konec sveta in prodajajo. Skregano z vso logiko. Vseeno pa ne morem reči, da so bile cunje zanič. Večina je res drugačna od naše mode, ampak če si vzameš čas, kakor sem si ga jaz, potem najdeš nekaj kosov po dejansko smešnih cenah, tudi za naše razmere. Imam srečo in nisem alergična na nobene mehčalce in tiste zadeve proti moljem (tega so te cunje polne), tako, da nisem imela nobenih problemov in moj sin tudi ne. Za 20€ danes verjetno tam noter dobiš čuda vsega...

(odgovor članu Snowflake)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

nakup plenic
nada56

Bi kupili plenice preko spleta?

DA, ker bi prihranili čas (25%)

DA, če bi bili še drugi artikli za dojenčke (8%)

DA, če bi bila dostava še isti dan (11%)

NE, grem raje v trgovino (36%)

NE, ne maram nakupov preko spleta (19%)

Število vseh glasov: 208

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!