Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: rahla druga črtica?? 8.7.2007 13:18:35
|
|
|
|
meryy
|
joj upam da si res lahko čestitava! čeprav sem jaz čisto prestrašena ...tisoč vprašanj v glavi ...kaj pa če bom res mami , a jaz to sploh znam ????? tudi mojemu dragemu velikost jošk nič ne nagaja prav navdušen je . jaz samo upam da to kmalu neha rasti ker tole bo pa še veliko denarja stalo če bom mogla vse modrce zamenjat!! jutri grem po CB in bom uradno potrdila svoje stanje... lepo nedeljo vsem!!
|
|
|
|
RE: bc? 9.7.2007 12:23:12
|
|
|
|
tiana
|
pozdravljene!pri meni je pa danes 5 dan odkar bi morala priti menstruacija pa o njej ne duha ne sluha.že štiri dni mi je večkrat na dan slabo ampak ne bruham.sem bla že 100% da to nekaj je,pa sem šla malo prej v lekarno, pa je zmankalo cb-ja pa mi je farmacevtka predlagala bc mini.no pa sm ga sprobala pa nič....negativno...pa sem sprobala še enga pa isto.res je da nisem uporabla jutranji urin.kva pa zdej? še kr mi je slabo, nimam vročine, nism bolna,počutm se dobr...A ma ktera podobne probleme??svetujte mi kaj naj zdej??'
|
|
|
|
RE: bc? 9.7.2007 12:28:35
|
|
|
|
girly
|
tiana, počakaj kakšna dva dni in ponovi test. če pa želiš bit 100% prepričana, je pa najbolje, da greš dat kri pa boš takoj vedela, pri čem si. mogoče ti nagajajo samo hormoni, lahko pa si imela ta cikel O kasneje in zato še nimaš , lahko si pa tudi pa še ni dovolj velika količina hormonov. lp,girly
|
|
RE: bc? 9.7.2007 12:29:32
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
jp men tut lih ene tok zamuja k teb in sm tut jst nardila bc mini pa je blo negativno z drugim danes zjutraj, s tem da mam jst že dva tedna take znake da dol padeš sm bla že čist sigurna da je ratal pol pa razočaranje...
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: bc? 9.7.2007 12:38:41
|
|
|
|
tiana
|
pol pa najbol da še mal počakam.....pa bom šla po cb lp
|
|
|
|
RE: bc? 9.7.2007 13:18:30
|
|
|
|
xes
|
kot prvo Ana Luna in Meryy čestitke..pred kakim tednom sem se prijavila na forum s podobnimi dvomi in danes ni več dvoma ..sem .vsi bc so kazali rahli dve črtici , in na koncu še 2 cb s plusom..g. s katero sem govorila pravi da je cb skoraj 100 zanesljiv , in tako čakam svoj 1 uz čez kak teden.
|
|
|
|
RE: bc? 9.7.2007 21:49:53
|
|
|
|
meryy
|
no končno močna druga črtica . zdaj smo pa sigurni da smo !! zdaj pa treba veselo zbrat ime!! vsem želim da čimprej zagledate xes in Analuna čestitke rozike!!! tiana navijamo za te!!
|
|
|
novorojenčekLelly28 RRS katero velikostjo bodijev / pajackov ste začeli, ko so se rodili vaši otroci?44 ali 50 (
40%)
56 (
48%)
62 (
12%)
Število vseh glasov: 25Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!