|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: rahla druga črtica??
8.7.2007 13:18:35   
meryy
joj upam da si res lahko čestitava!user posted image user posted image  čeprav sem jaz čisto prestrašena ...tisoč vprašanj v glavi  ...kaj pa če bom res  mami , a jaz to sploh znam  ?????

tudi mojemu dragemu  velikost jošk nič ne nagaja prav navdušen je . jaz samo upam da to kmalu neha rasti ker tole bo pa še veliko denarja stalo če bom mogla vse modrce zamenjat!!

jutri grem po CB in bom uradno potrdila svoje stanje...

lepo nedeljo vsem!!

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: bc?
9.7.2007 12:23:12   
tiana
pozdravljene!pri meni je pa danes 5 dan odkar bi morala priti menstruacija pa o njej ne duha ne sluha.že štiri dni mi je večkrat na dan slabo ampak ne bruham.sem bla že 100% da to nekaj je,pa sem šla malo prej v lekarno, pa je zmankalo cb-ja pa mi je farmacevtka predlagala bc mini.no pa sm ga sprobala pa nič....negativno...pa sem sprobala še enga pa isto.res je da nisem uporabla jutranji urin.kva pa zdej? še kr mi je slabo, nimam vročine, nism bolna,počutm se dobr...A ma ktera podobne probleme??svetujte mi kaj naj zdej??'

(odgovor članu Ana Luna)
Neposredna povezava do sporočila: 27
9.7.2007 12:28:35   
girly
tiana, počakaj kakšna dva dni in ponovi test. če pa želiš bit 100% prepričana, je pa najbolje, da greš dat kri pa boš takoj vedela, pri čem si. mogoče ti nagajajo samo hormoni, lahko pa si imela ta cikel O kasneje in zato še nimaš user posted image , lahko si pa tudi user posted image  pa še ni dovolj velika količina hormonov.

lp,girly

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.7.2007 12:29:32   
nInAzWeRiNa
jp men tut lih ene tok zamuja k teb in sm tut jst nardila bc mini pa je blo negativno z drugim danes zjutraj, s tem da mam jst že dva tedna take znake da dol padeš sm bla že čist sigurna da je ratal pol pa razočaranje...user posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.7.2007 12:38:41   
tiana
pol pa najbol da še mal počakam.....pa bom šla po cb

lp

(odgovor članu girly)
Neposredna povezava do sporočila: 30
9.7.2007 13:18:30   
xes
kot prvo Ana Luna in Meryy čestitke..pred kakim tednom sem se prijavila na forum s podobnimi dvomi in danes ni več dvoma ..sem user posted image .vsi bc so kazali rahli dve črtici , in na koncu še 2 cb s plusom..g. s katero sem govorila pravi da je cb skoraj 100 zanesljiv , in tako čakam svoj 1 uz čez kak teden.

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 31
9.7.2007 21:49:53   
meryy
no končno močna druga črticauser posted image user posted image . zdaj smo pa sigurni da smouser posted image  !!

zdaj pa treba veselo zbrat ime!! vsem želim da čimprej zagledateuser posted image

xes in Analuna čestitke rozike!!! tiana navijamo za te!!

(odgovor članu xes)
Neposredna povezava do sporočila: 32
9.7.2007 22:25:00   
Ana Luna
merry in xes, tudi jaz sem vesela za vaju, tiana in vse, ki ste še v dvomih, pa - držim pestke za vas!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu meryy)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

novorojenček
Lelly28 RR

S katero velikostjo bodijev / pajackov ste začeli, ko so se rodili vaši otroci?

44 ali 50 (40%)

56 (48%)

62 (12%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!