|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Razočarana sama nad sabo
4.7.2007 23:32:30   
Anonimen
...ker sem pogrnila pri vseh ciljih ki sem jih imela...
Ne morem reč zase da sem bila lenuhinja že včasih ker sem od srednje šole delala naprej. je pa res da sem šolo zanemarjala. Sam starši niso mogli plačevati azme nič, morala sem delat in nikoli nisem znala rečt: ne ne morem podaljšat ker se moram učit... Vedno sem veljal za odgovorno in včasih kakšno uro še zastojn kaj naredilauser posted image
No in tako sem izgubila učne navade...

Pred 4 leti sem se vpisala na faks poleg pa sem mogla delat da sem plačala avto-pri nas so take avtobusne povezave da je joj..., da sem plačevala študij in kakšno stvar nabavla doma k vem da jo mojedva nebi ker nista imela prav veliko...
Spoznala mojega lubčka se zacopala. Delala ful sam izpiti mi pa niso in niso šli. Priznam malo me je tudi razmetavalo.

No nato sem se z mojim zmenila da ko dobim redno službo da bi imelauser posted image . JAz dobim redno službo in delala sem veliko ker sem na noge postavit mogla novo trgovino. Ampak zaposlena pri privatniku sem bila prijavljena(sem še no) kot poslovodkinja z prijavljeno minimalno osnovo ostalo pa sem dobila nakazano tako na roke-tudi to ni bilo zdaj ne vem kok, razen ko sem ful delala.

Zanosila, šla na bolniško ker nisem mogla delati normalno-veliko je bilo fizičnega dela pa imela sem tudi probleme zuser posted image , dokončala 1 letnik brez problema. Rodila PREČUDOVITEGA FANTKA....
No in zdaj se začne moj problem ker se počutim nekoristna in najbrž tudi sem. Živiva pri mojih, jaz z mojimi 371€ ne morem veliko prispevati. JA sej kupim vse kar lahko samo mi zmanka. ZAse ne kupujem skoraj nič. Tako da večinoma moj kupuje in prispeva ker ima veliko večjo plačo.
Vozim se  z njegovim avtom, jaz plačujem edin bencin.
No pa izpitimi ne grejo. In potem mami velikokrat pazi malega dda se jaz učim iz mene pa nič. k bi blo boljše da bi pospravljala namesto nje.

NA žice mi gre ker mora moj vse plačevati. VElik rajši bi vidla da je obratno... Ja sej mu zlikam stvari pa mu pomagam sam včasih men moči zmanka ob mojmu sinkotu ker je navajen toliko pozornosti.

No zdaj se mi je na poti iz izpita(katerega sem jaz budala datume zamešala in sem ga zamudila) crknu njegov avto. JAz samo upam da ni kaj veliko za poravit. In pač se mi zdi da imajo vsi samo dela z menoj... jaz pa še izpite ne morem naredit-ne vem zakaj mi ne grejo. AMpak v roku 14 dn sem 3 padla...user posted image

In pol mi je mali padel iz pojstelje danes ko sva zjutraj se še crkljala in se mi je zmuznu iz rok in valda padu dol...PA NA PORODNIŠKI SEM DA GA PAZIM...

LEnoba sem in ne vem kaj me mora doletet da bom sebe v rit brcnila in se v red spravla... K se rajši sama seb smilim...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Razočarana sama nad sabo
4.7.2007 23:39:59   
Marogica
Anonimna, danes pač ni tvoj dan, jutri bo bolje. Res, da vam ni lahko, to je dejstvo. Imam občutek, da ti šola ne gre. To ni nič slabega. Vsi nismo za vse. Raje se "vrži" v poklic, ki ga opravljaš in se izpopolnjuj v njem- v vseh smislih.

Si mogoče v fazi, ko ti je enostavno preveč vsega naenkrat, majhen otrok, šola, finance... Daj nekaj na stran in poizkusi biti boljša v eni stvari. Ko boš to dosegla, začni z drugo...in tako nadaljuj.. Tudi počasi se daleč pride.

In ne bodi razočarana nad seboj, ker nimaš razloga. Še ne. Mogoče boš to lahko rekla pri tvojih 60-ih. Do takrat pa bo preteklo še dosti vode in ti odprlo novih možnosti. Tvoja naloga je, da jih izkoristiš.

Pa dosti sreče...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.7.2007 7:04:53   
srki
Ne obremenjuj se tako in ne imej slabe vesti za nič. Tudi ti boš nekoč končala faks, se zaposlila in boljše zaživela. Predvsem ne imej slabe vesti, če ti je otrok padel iz postelje, vsem se zgodi kaj takega.

Sploh pa se ne imej za lenobo, ker po napisanem sodeč nisi, vsaj zame. Trudiš se, vendar ti trenutno mogoče vse polzi iz rok, ampak bo boljše, samo potrpljenje in več samospoštovanja. Ti bo pa kasneje mnogo lepšeuser posted image .

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.7.2007 8:11:55   
itata
Mogoče si si pa kar se faksa tiče malce preveč naložila: 3 izpiti v 14 dneh? Pa glede na to, da si še datume potem pomešala... Trudiš se ful in si zelo organizirana, tko da same pohvale. Ampak mogoče si si ta moment preveč naložila. Bolje si razporedi izpite pa bo. Raje kakšnega manj pa da bo bolj sigurno, da boš imela dovolj časa za učenje, da ga boš sigurno naredila. Boš bolj zadovoljna sama s sabo pa še manj obremenjena:)
Tvoj fant nisi nič napisala, da se pritožuje, ker mora več prispevat, zato se ne obremenjuj preveč. Ti se trudiš po najboljših močeh (in to na vseh koncih), te stvari se pa z leti pošlihtajo. Verjemi, da če imaš ti gospodinjstvo čez je točno tko, kot če bi v denarju prispevala ali pa še več! Pridna si, ampak ne pozabi si vzeti tudi dovolj časa, da se spočiješ, da lahko potem dobro nadaljuješ:)

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.7.2007 8:17:14   
Anonimen
JA no sej kuha mi mamica...

Pa ne fant se nič ne pritožuje. Mi je reku da ko bom mela boljšo službo bom jaz njega lahko crkljala. Sam to je še tooook daleč. No ja sej ko bom šla delat bo vsaj malo boljš.

ZA izpite pa vem da si jih preveč naložim sam kaj k mam občutek da mi čas polzi iz rok.

Hvala vam za prijazne odgovore sem vseeno upala da me bo kdo brcnu v rit...

ZDaj mam konec izpitov pa grem bajto pospravit k moram si dvignit ta občutek k ni fajn....

HVAALAAa

(odgovor članu itata)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2007 8:20:54   
kesora
Pridi k meni pa te bom jaz kar osebno v rit brcnila! In to trikrat!
Bemti sunce, češpla, kaj pa je teb, da si tko nesamozavestna?Lepo te prosm, lenoba?????
A še nis slišala za to, da lahko uspeš povsod kjer si želiš?
A se boš nehala smilt sama seb, pa nardila nekaj za to, da boš mal "zrasla"

...pa tamal ti je s postle dol padu...pa prov drek, tud men je, a sem zato slaba mama? Ne nisem!
Pa izpite si padla, ja in? A ni več rokov al kaj?

Tudi finančno se mi prov nčne smiliš, ker maš dost, sploh če te financira partner.Pa nej te, pa kaj, a veš kako na hitro se lahko obrne?

Jaz se bolj bojim, da si ti v eno depresijco poporodno padla in si v obdobju "ubogi jaz"

Zapomni si, da si enkratna, čudovita oseba, ampak sama za svoje življenje odgovorna in da te ne slišim več, da si lenoba ali pa kaj podobnega.Nehaj si to govort in si vsako jutro ko se zbudiš raje reči, da si uspešna!

Moji fantje so moj največji zaklad!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2007 8:26:33   
srki
Anonimna, če te pa parnter razume in spoštuje, potem pa se sploh za nič ne sekiraj, pa veliko užitkov ob pospravljanjuuser posted image .

(odgovor članu kesora)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.7.2007 8:27:39   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: kesora

Pridi k meni pa te bom jaz kar osebno v rit brcnila! In to trikrat!
Bemti sunce, češpla, kaj pa je teb, da si tko nesamozavestna?Lepo te prosm, lenoba?????
A še nis slišala za to, da lahko uspeš povsod kjer si želiš?
A se boš nehala smilt sama seb, pa nardila nekaj za to, da boš mal "zrasla"

...pa tamal ti je s postle dol padu...pa prov drek, tud men je, a sem zato slaba mama? Ne nisem!
Pa izpite si padla, ja in? A ni več rokov al kaj?

Tudi finančno se mi prov nčne smiliš, ker maš dost, sploh če te financira partner.Pa nej te, pa kaj, a veš kako na hitro se lahko obrne?

Jaz se bolj bojim, da si ti v eno depresijco poporodno padla in si v obdobju "ubogi jaz"

Zapomni si, da si enkratna, čudovita oseba, ampak sama za svoje življenje odgovorna in da te ne slišim več, da si lenoba ali pa kaj podobnega.Nehaj si to govort in si vsako jutro ko se zbudiš raje reči, da si uspešna!

user posted image user posted image user posted image

Anonimna, na levo nogo si vstala. user posted image Naj te take malenkosti ne potrejo. Če imaš polna usta in nisi bosa, bodi vesela, saj imaš ob sebi dragega, ki te spoštuje in čudovitega otroka, ki tudi ni lačen in bos. Postavi si cilje, pot je dolga, so vzponi in padci, naj te padci ne potrejo, temveč bolj okrepijo.
Vsi smo padali izpite, pa ne samo enkrat, pa tudi vsi smo bli brez denarja, pa nismo obupali.

Ajde, zdej pa pucat! user posted image

(odgovor članu kesora)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.7.2007 8:50:08   
*alja*
Tolaži se z tem da nisi edina.

Tudi jas sem študentka z otrokom, nezaposlena, z malimi dohodki ( sicer zdaj partner dela za določen čas, potem pa bo napredoval, upam da bo pol kaj boljše ), tako da pri nas tudi on financira, jas mu pomagam koliko lahk, skrbim za otroka, hišo, delam izpite ( dans mam enega ob 12.00 ) in upam da bo nekoč boljše.

Tudi tukaj z RR mi je nekaj ( nebom omenjala imensko, ker nevem če lahk ) pomagalo ( dobila sem čevlje za Aljo, ker so kar dragi in ji nemorem kupit treh parov da bi imela še za doma.

Tako da ne obupat, tudi za nas bo prišel boljši čas!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.7.2007 8:57:15   
Ivi33
Kakor so že rekli predhodniki - tudi po moje si si mal preveč naložila. Pri majhnem otroku je res zelo težko študirat. Sama sem čakala, da je mali 2 leti dopolnil, pa sem se pol vpisala.
In sem si postavila realni cilj - šolo poštimat v 3-4 letih (lahko bi sicer po planih v 2,5 l).
Mislim, da je smisel postaviti si REALNE cilje in se potem tega plana potem poskušat držat. če pa ne gre, pa sroti prilagodit.

Mislim, da si dobra mama in fantu partnerka. Če pa kakšen izpit padeš, pa kaj. Zarad tega ne bo nihče umrl user posted image .

Srečno...

Življenje je lepo ...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.7.2007 8:59:11   
Ivi33
Aljahazel, držim pesti za čimvišjo oceno na izpituuser posted image

Življenje je lepo ...

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.7.2007 11:35:24   
Anonimen
Jaz sem se tudi zavozlala v podobno situacijo. Pa mi je bil izziv, izmotati se ven. Pa čedalji večji užitek mi je bil, bolj ko sem lezla ven. Danes pa tudi ni moj dan. Morala bi iti na izpit, pa sem ga zamudila. Sem jezna nase, po drudi strani pa sem si rekla, ma bom pa danes imela dan za otroke. Tako, da jih grem iskat pa se sprostit od naporov, vedoč da me že zvečer čaka študiranje. Jeseni pa diploma in jupi novemu življenju naproti. Sva pa medve srečnice, ker imava pomoč in podporo partnerja. Naj te potolaži, da bo tvoj partner še bolj vesel tvojih uspehov, kot ti sama.

(odgovor članu Ivi33)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
5.7.2007 12:02:15   
lemavrica
Sem v podobni situaciji. Dobila bom neko min. porodniško, moj ima večjo plačo tako da trenutno naju živi predvsem on. Tudi meni so dogodki zadnjega pol leta pošteno načeli samozaest in samospoštovanje.
Kar se mene tiče si pridna. 3 izpiti v 14 dneh ob majhnem otroku so res velik zalogaj. Lepo počasi si naredi razpored izpitov, za vsakega si vzemi dovolj časa za pripravo in bo šlo. Ker fax pa delaš če ni skrivnost?
Boš vidla da takoj ko ti bo ratalo naresti en izpit boš dobila ful zagona. Predvsem se pa imej rada in ne mislit da si strošek in problem za vse okoli sebe. user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.7.2007 13:51:20   
urška76
Anonimna sej mogoče se motim. Ampak, če ponavadi čvekaš z nami na drugi temi, potem nikakor nisi slaba mama. Sej men je moja tud s pojstle padla, pa sva bila oba zraven. Zdej ima svoj igralni kotiček na tleh, pa nima kam past. Ti se pa zmeni s kako kolegico za en kofe. Mal izpreži, pozabi na izpite, če ni zdej bo pa na naslednjem roku. Pa ne pozabi, da si čudovita oseba, ki pa rabi čas tudi zase. In če se ti zdi, da toneš v to svojo kvazi lenobo, mogoče ne bo odveč, če se obrneš na kakega psihologa po nasvet. Ni to nič sramotnega veš. In nisi edina, ki jo včasih dajejo taki slabi in manjvredni občutki. Samo rabiš pa veliko veliko volje, in pa pomoči domačih, da se izkoplješ ven. Držim pesti zate.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?