pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: kesora Pridi k meni pa te bom jaz kar osebno v rit brcnila! In to trikrat! Bemti sunce, češpla, kaj pa je teb, da si tko nesamozavestna?Lepo te prosm, lenoba????? A še nis slišala za to, da lahko uspeš povsod kjer si želiš? A se boš nehala smilt sama seb, pa nardila nekaj za to, da boš mal "zrasla" ...pa tamal ti je s postle dol padu...pa prov drek, tud men je, a sem zato slaba mama? Ne nisem! Pa izpite si padla, ja in? A ni več rokov al kaj? Tudi finančno se mi prov nčne smiliš, ker maš dost, sploh če te financira partner.Pa nej te, pa kaj, a veš kako na hitro se lahko obrne? Jaz se bolj bojim, da si ti v eno depresijco poporodno padla in si v obdobju "ubogi jaz" Zapomni si, da si enkratna, čudovita oseba, ampak sama za svoje življenje odgovorna in da te ne slišim več, da si lenoba ali pa kaj podobnega.Nehaj si to govort in si vsako jutro ko se zbudiš raje reči, da si uspešna! Anonimna, na levo nogo si vstala. Naj te take malenkosti ne potrejo. Če imaš polna usta in nisi bosa, bodi vesela, saj imaš ob sebi dragega, ki te spoštuje in čudovitega otroka, ki tudi ni lačen in bos. Postavi si cilje, pot je dolga, so vzponi in padci, naj te padci ne potrejo, temveč bolj okrepijo. Vsi smo padali izpite, pa ne samo enkrat, pa tudi vsi smo bli brez denarja, pa nismo obupali. Ajde, zdej pa pucat!