Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
do katerega tedna to lahko g. določi velikost... 5.11.2004 8:11:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, mislim da to delajo na podlagi dolžine stegnenice. Ni pa to nič točnega, da se ne boš sekirala, če bo kaj čudno. Moji prijateljici so sicer že pred leti rekli, da ima zelo majhnega otroka, štirinajst dni pred porodom so jo sprejeli v porodnišpnico, po 14 dneh pa je rodila, deklico, ki je bila kilo in pol težja, kot so rekli pred 14 dnevi. Ne vem, če bi v tako kratkem času lahko težo podvojila. Torej, približno ocenijo, so pa lahko manjša ali tudi večja odstopanja.
|
|
|
|
do katerega tedna to lahko g. določi velikost... 5.11.2004 8:46:46
|
|
|
|
Tinca7
|
Jaz imam rok čez 4 dni in smo se ravno včeraj tehtali; 3400g :bravo:! Seveda pa je to le približek!
|
|
|
|
do katerega tedna to lahko g. določi velikost... 5.11.2004 9:06:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni so ga "tehtrali" isti dan, kot sem rodila in to ena zdravnica, ki je ful strokovnjakinja za ultrazvoj. Natehtala ga je 4 kile, potem pa je tehtal 4 kile in pol. Toliko o točnosti.
|
|
|
|
do katerega tedna to lahko g. določi velikost... 5.11.2004 9:55:45
|
|
|
|
Pikabu
|
Meni so jo en mesec pred rokom natehtali 3400, en teden pred rokom pa 3600. Rodila se je pa težka 3330. Toliko o točnosti.
|
|
|
|
do katerega tedna to lahko g. določi velikost... 5.11.2004 12:35:58
|
|
|
|
Abby
|
Meni so 1 mesec pred rokom povedali, da je že čez 2500g. Ko se je natanko ob roku rodila, je tehtala 2630g, diagnoza: asimetrični zahiranček. Sicer se je normalno razvijala in ni imela nikoli nobenih težav, vseeno pa sem zdaj, v drugi nosečnosti, vprašala tega istega dr., kaj je torej bilo na stvari, ker očitno zadnji mesec ni pridobila skoraj nič. Pa je rekel:"Te reči niso tako točne."
|
|
|
|
do katerega tedna to lahko g. določi velikost... 5.11.2004 15:01:05
|
|
|
|
saka
|
MENI PA SO EN DSAN PRED PORODOM IZTEHTALI 3400 IN NASLENJI DAN SEM RODILA TOČNO TEŽKO DEKLICO.:bravo:...SIECR SO ME DVA MESECA PREJ POSLALI V BOLNICO, KER JE BIL KAO ZASTOJ V RASTI??? MERILI SO JO ENKRAT NA TEDEN IN VSAKIČ RAZLIČNE TEŽE:zmeden:
|
|
|
|
do katerega tedna to lahko g. določi velikost... 5.11.2004 18:39:49
|
|
|
|
Natasa-5
|
KADARKOLI V NOS. LAHKO GIN. DOLOČI TEŽO OTROKA, KJER PRIDE DO RAZLIČNIH ODSTOPANJ, ODVISNO OD NATANČNOSTI GIN. (NA KONCU NOSEČNOSTI: + - 500g).TE VREDNOSTI, PA SE NATO SPREMINJAJO - TAKO DA PO TEDNU ALI VEČ NE DRŽIJO. SEVEDA, PA JE OD GIN. ODVISNO, ČE TI TE MERITVE PO 20T. SPLOH ŠE NAREDI, SAJ ZAVAROVALNICA PLAČA LE DVA UZ PREGLEDA V NOSEČNOSTI:grrr:. :duda::duda: PA VSO SREČO : Natasa
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?