|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   do katerega tedna to lahko g. določi velikost...
5.11.2004 7:56:11   
iva01
OJ
Zanima me ali mi lahko ginekologinja v 38 tednu lahko še točno določi velikost in težo otroka?
:zmeden:
Neposredna povezava do sporočila: 1
5.11.2004 8:11:51   
Anonimen
Ja, mislim da to delajo na podlagi dolžine stegnenice. Ni pa to nič točnega, da se ne boš sekirala, če bo kaj čudno. Moji prijateljici so sicer že pred leti rekli, da ima zelo majhnega otroka, štirinajst dni pred porodom so jo sprejeli v porodnišpnico, po 14 dneh pa je rodila, deklico, ki je bila kilo in pol težja, kot so rekli pred 14 dnevi. Ne vem, če bi v tako kratkem času lahko težo podvojila. Torej, približno ocenijo, so pa lahko manjša ali tudi večja odstopanja.

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.11.2004 8:46:46   
Tinca7
Jaz imam rok čez 4 dni in smo se ravno včeraj tehtali; 3400g :bravo:! Seveda pa je to le približek!

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2004 9:06:55   
Anonimen
Meni so ga "tehtrali" isti dan, kot sem rodila in to ena zdravnica, ki je ful strokovnjakinja za ultrazvoj. Natehtala ga je 4 kile, potem pa je tehtal 4 kile in pol. Toliko o točnosti.

(odgovor članu iva01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2004 9:55:45   
Pikabu
Meni so jo en mesec pred rokom natehtali 3400, en teden pred rokom pa 3600. Rodila se je pa težka 3330. Toliko o točnosti.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2004 12:35:58   
Abby
Meni so 1 mesec pred rokom povedali, da je že čez 2500g. Ko se je natanko ob roku rodila, je tehtala 2630g, diagnoza: asimetrični zahiranček. Sicer se je normalno razvijala in ni imela nikoli nobenih težav, vseeno pa sem zdaj, v drugi nosečnosti, vprašala tega istega dr., kaj je torej bilo na stvari, ker očitno zadnji mesec ni pridobila skoraj nič. Pa je rekel:"Te reči niso tako točne."

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2004 15:01:05   
saka
MENI PA SO EN DSAN PRED PORODOM IZTEHTALI 3400 IN NASLENJI DAN SEM RODILA TOČNO TEŽKO DEKLICO.:bravo:...SIECR SO ME DVA MESECA PREJ POSLALI V BOLNICO, KER JE BIL KAO ZASTOJ V RASTI??? MERILI SO JO ENKRAT NA TEDEN IN VSAKIČ RAZLIČNE TEŽE:zmeden:

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.11.2004 18:39:49   
Natasa-5
KADARKOLI V NOS. LAHKO GIN. DOLOČI TEŽO OTROKA, KJER PRIDE DO RAZLIČNIH ODSTOPANJ, ODVISNO OD NATANČNOSTI GIN. (NA KONCU NOSEČNOSTI: + - 500g).TE VREDNOSTI, PA SE NATO SPREMINJAJO - TAKO DA PO TEDNU ALI VEČ NE DRŽIJO. SEVEDA, PA JE OD GIN. ODVISNO, ČE TI TE MERITVE PO 20T. SPLOH ŠE NAREDI, SAJ ZAVAROVALNICA PLAČA LE DVA UZ PREGLEDA V NOSEČNOSTI:grrr:.
:duda::duda:
PA VSO SREČO : Natasa

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.11.2004 9:18:11   
ZARA
ja ivica1... z lahkoto,samo da so odstopanja + ali - 10-15%,men je tako rekla G!!!
Men so zadnji dan pred porodom rekli,da bo imela 4040g pa je imela 3870g,papa:rozica:

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?