|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.11.2004 23:13:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   A ni to zanimivo?
4.11.2004 23:24:38   
Jančika_
Se strinjam!:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   A ni to zanimivo?
4.11.2004 23:47:10   
nejcko
Ja, prav zares. Zase si to ne bi nikoli mislila. Sem (bila) namreč velik nasprotnik sodobnih telekomunikacijskih naprav. Mož se mi kar smeji in pravi, da sploh do računalnika več ne pride.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   A ni to zanimivo?
5.11.2004 0:35:31   
kimi
jaz se tudi strinjam s tabo:bravo:vsem skupaj

Neposredna povezava do sporočila: 4
   A ni to zanimivo?
5.11.2004 8:20:52   
Lenny
Res je ... zdaj, ko si me spravila k razmišljanju o tem, se res noro sliši! Ampak punce, jaz bi vas takoooo pogrešala! Dejansko delimo svoje veselje, probleme in problemčke, izkušnje, smeh, včasih tudi jok, ....
Bagi, prav imaš, res je zanimivo in takooooooo fajn!!!
:rozica: :rozica: :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   A ni to zanimivo?
5.11.2004 8:23:37   
dory
Ja BAGI se kar podpisem pod tvoj post :)

Neposredna povezava do sporočila: 6
   A ni to zanimivo?
5.11.2004 8:46:12   
ninca
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
super ste...vse po vrsti...vsaki pošiljam eno :rozica: in vašim :modri::duda::roza: enega :angel:
pa ostanite še naprej take kot ste ;) in bodite v 9nebesa

Neposredna povezava do sporočila: 7
   A ni to zanimivo?
5.11.2004 9:07:25   
anaj
HVALA ENAKO BAGI. ISTI OBČUTKI.

:kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   A ni to zanimivo?
5.11.2004 9:11:34   
ZARA
:love::love::love::love::love::love::love::love::love:

ja zanimivo,sploh zame k sem clovek,ki ne mara prevec ljudi na kupu,je zapeckar in ima izredno malo prijateljev/ic...ampak zdaj ne vec!!!

paapaa:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   A ni to zanimivo?
5.11.2004 9:39:27   
BARBARA R.
:bravo: za nas!
Imam namreč ali pa sem ga imela,enak problem,kot Zara.
Vesela sem ,da vas imam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

:muca:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   A ni to zanimivo?
5.11.2004 10:06:08   
Anonimen
Bagi, jaz se strinjam 10000000000%!:):):)

Babe, rada vas mam:)

lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   A ni to zanimivo?
5.11.2004 10:08:15   
ninca
:fis: mi tut tebe ;)

Neposredna povezava do sporočila: 12
   A ni to zanimivo?
5.11.2004 10:43:45   
mammika
Ja jaz pa pravm mojmu da ste moje prjatlce on se mi smeji.Kako tvoje prjatlce sej jih tud poznaš ne'??PA prav seveda jih poznam:)-:)-:)-
Men je kr dolgač po vam če kakšen dan ne uspem gor pridt......:bravo::bravo::bravo::bravo:za vse

Neposredna povezava do sporočila: 13
   A ni to zanimivo?
5.11.2004 10:50:11   
Dadi
Hja..meni pa punce tuki predstavljate kar civilizacijo. ;) Sem se preselila v drugi kraj in sem malo odrezana od sveta če ne bi imela RR-ja pa neta nasploh.:)- Sploh je pa fino k smo iz tolk različnih krajev in kej novega izveš iz Mb, pa iz Ce, pa iz Po, pa Kr, pa Kp, Lj...itd. ;):bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 14
   A ni to zanimivo?
5.11.2004 11:12:29   
Pupica
uf, sem danes sentimentalna, al pa je tak dan...ampak tako lepo si napisala, da ko sem se zavedla, da resnično delim z vami NAJLEPŠE TRENUTKE V ŽIVLJENJU, so mi kr solzice prišle na očke9nebesa
Tudi najboljši prijateljici včasih kaj pozabim povedat.

Fajn ste punce.Ups, popravljam...fajn smo punce!:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 15
   A ni to zanimivo?
5.11.2004 11:46:07   
puncica
Ja zanimivo a ne, sam tako je ker veliko lažje poveš nekomu, ki ga ne poznaš in te ne bo obsojal pa glupo gledal, pač pa skušal pomagat, če pa kater kaj skritizira, pa preslišiš, pa si misliš ja itak ko me ne pozna:)-
:bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 16
   A ni to zanimivo?
5.11.2004 13:35:08   
Rennie
Živjo se strinjam.
Veliko stvari sem zvedela tu pri vas že v nosečnosti.
Sedaj pa odkar imamo pri nas tudi sončka,karkoli me zanima pokukam sem ker so odlične teme in veliko super nasvetov :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 17
   A ni to zanimivo?
5.11.2004 13:38:43   
KIRA
jaz bi isto rekla kot dadi, čeprav nisem ravno odrezana od sveta. zato pa praktično nič ne pridem iz hiše...:((
je pa lepše in laže poklepetat takole na netu z vami kot pa s kakimi prijateljicami, ki se oglasijo samo vsake kvatre enkrat...

meni ste všeč in blazno rada kramljam in kaj povem na forumih :rozica::rozica::rozica::rozica:

pošiljam vam pa vsem eno veliko :love::love::love:, da boste imele lepši dan..:pujs:

Neposredna povezava do sporočila: 18
   A ni to zanimivo?
5.11.2004 14:46:24   
ronja5
Se strinjam Bagi!:bravo: za RR! :bravo: za nas!

In šopek:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 19
   A ni to zanimivo?
6.11.2004 11:09:52   
Bela
Bagi res je lepo, najlepše pa da RR-jevke tako lepo sprejmete medse novoprišleke, da se takoj počutiš kot med domačimi.
Odkar sem zvedela za to stran, mogoče slaba dva meseca, visim nonstop gor.Prej pa sploh nism uporabljala računalnika.Mojemu dragemu sm skoz težila,kako lahko začne dan z računalnikom.

Evo me, škoda da se takrat v jezik nism ugriznila:),jaz še oči ne odprem pa sm že tu, še ponoči ko se zbudim poštrcam če je kaj novega.

Punce zakon ste in kar tako naprej:rozica::rozica::rozica:

Živela Ringaraja:bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 20
   A ni to zanimivo?
6.11.2004 11:15:04   
Anonimen
Ja, z internetom in RR se je življenje spet začelo...
(Ne, saj prej ni bilo hudo)

Ampak se vam včasih tukaj do solz nasmejim! Pa zmeraj ste dobre volje, pripravljene na pogovor. Mam občutek, kot bi vas že 30 let poznala! (čeprav jih imam šele 24 :)-)

Skratka, ostanite take kot ste, pa se pišemo!;)

Neposredna povezava do sporočila: 21
   A ni to zanimivo?
6.11.2004 12:19:13   
Jančika_
Meni je zdaj ful čudno, ko se pogovarjam s kakšno mamico in še nikoli ni slišala recimo za Praško pasto, pa Lefaxin, pa Oleovit D3...pol si pa mislim, ja kje pa ti žviš, a še nisi nikol na RR pogledala:)-:)-:)-. No in se ponavadi izkaže, da ni. Seveda, drgač bi tole vse vedla!

Posebej všeč mi je to, da se lahko tu na vse pretege pogovarjam o otroku, materinstvu, dojenju... imam le eno prijateljico, ki ima otroka, ostalih pa vse to (še) ne zanima in jim nočem težit, kak je mali fajn, pa da reče a-gu - koga pa to zanima:)-:)-:)-.

In če pogledamo, da ima RR čez 5000 članov, recimo, da je tretjina aktivnih - koliko različnih mnenj in izkušenj!:bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 22
   A ni to zanimivo?
6.11.2004 12:40:17   
ninca
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za nas
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za RR
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: za JakaRR & VesnoRR $ co. ki so ga "naredil"

Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?