|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brivnik
4.7.2007 13:22:17   
nina.malina
Star brivnik se je pokvaril in v kratkem nujno rabim novega. Rada bi akumulatorskega in za pod vodo. Kaj svetujete?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Brivnik
4.7.2007 13:23:23   
Mina1
Meni sta glih dva hkrati crknla, imam še enega na razpolago, tudi jaz novega kupujem. Pa nevem kaj bi vzela, iščem pa tale ženski električni, se razume, za bikini cono in tako.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu nina.malina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.7.2007 14:07:19   
beba76
Za moškega vem, ga moj uporablja in je ful zadovolen z njim, za ženskega pa nimam pojma. Moj ma Philipsa.user posted image

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.7.2007 14:18:49   
Anonimen
britvico user posted image

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.7.2007 14:40:47   
nina.malina
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

Zanima me za ženske brivnike. Britvica odpade, ker imam potem rdeče pikice po gričku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.7.2007 14:45:02   
Mina1
IZVIRNO SPOROČILO: nina.malina

Zanima me za ženske brivnike. Britvica odpade, ker imam potem rdeče pikice po gričku.

itak, sem glih v nedeljo na bazenu videla, so bile ženske ful pikaste tam spodaj, grdo. Jaz po brivniku nimam tega. Veš kaj malinca, tolk je tega na tržišču, jaz grem za viken v BOFa, pa bom nekaj izbrala za bikini cono, mogoče se tam vidiveuser posted image .

I don't care what they say, I just wanna live my life

Neposredna povezava do sporočila: 6
4.7.2007 15:14:08   
nina.malina
Itak, da potem na morju vidiš katera se brije z britvico.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.7.2007 15:48:22   
Anonimen
user posted image  resno, ampak meni se nič ne vidi, da se brijem z britvico...nimam nič pikic. brez heca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
4.7.2007 16:32:45   
helloKitty
men tud neuser posted image  pa se vedno brijem z britvico pa jih še nikol nism melauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.7.2007 16:50:20   
NevenkaP
user posted image Britvica že nn let, pa nikoli pikic.

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.7.2007 19:07:18   
Anonimen
No, jaz imam pa pikice z britvico ali brivnikom.user posted image Nimam pojma, kaj naj nardim.user posted image user posted image
Imam pa jaz Phillipsov brivnik, ki je na baterije in piše, da je tudi za mokro britje, sam si ga vseen ne upam pod tušem uporabljat. Ga samo na suho.

(odgovor članu NevenkaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.7.2007 10:18:16   
nina.malina

user posted image  resno, ampak meni se nič ne vidi, da se brijem z britvico...nimam nič pikic. brez heca user posted image

Lani na morje nisem vzela brivnika in sem si tam obrila tamalo s peno in britvico in sem bila ful pikasta. Pa še peklo me je, ko sem šla v morje. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.7.2007 10:24:11   
orhideja75
nikoli drugače kot z britvico, pa nimam nobenih pikic-mozoljčkov

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?