|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako iz porodnišnice
4.11.2004 21:17:22   
Pinja
Hojla!

Že nekaj časa se ubadam z vprašanjem, kako naj otroka oblečem, za pot iz porodnišnice do doma. Otroci se menda zelo neradi oblačijo, sploh tako majhni, pa še eskimčka nebi rada naredila z preveč oblekcami :)-. Nebi pa rada zapravljala velike denarje za male kombinezončke, ki jih potem otrok 2x obleče :(.

Če ima katera kako idejo, bi mi zelo olajšala delo ;)

Aja, pdp imam 31.12.2004 :bravo:

lp :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako iz porodnišnice
4.11.2004 21:24:09   
Blink1
UAA...na Silvestrovo:bravo::bravo:

Hmmm...kaj obleči??? Po mojem 2 majčki, žabice, plišastega pajaca, zoknčke, copatke, bundica (ali kaj podobnega), fajn toplo kapico z ušeski...Pa kako toplo dekico zraven...pa kar hitro domov na toplo:)

Sicer sem rodila poleti...:zmeden:

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako iz porodnišnice
5.11.2004 0:14:07   
Annny
Se strinjam z niniko11...veš, še vedela ne boš, tako hitro boš doma iz porodnišnice..:bravo:

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako iz porodnišnice
5.11.2004 0:43:06   
kimi
jaz pa ti priporočam kombinezonček in kupi kar 62 nič hudega če bo prevelik...ga boš rabila še za na sprehod saj majhni otroci ne lovijo dobro temperature

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako iz porodnišnice
5.11.2004 8:30:08   
Mojca 78
Pozdravljena!

Strinjam se z niniko 11, le namesto bundice bom jaz oblekla kombinezonček in če bo na dan odhoda domov iz porodnišnice (rodila bi naj 5.1.2005)zelo mrzlo, bom sončku prek plišastega pajaca oblekla če puloverček.

In ko imaš malega eskimčka tako oblečenega je najboljše čimprej "pobegniti" iz porodnišnice, ker jim postane vroče in zato zelo jočejo (lastne izkušnje).

Uživaj zadnje tedne s trebuščkom, ker ga boš potem pogrešala!!!

LP,Mojca

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako iz porodnišnice
5.11.2004 8:51:48   
Anonimen
Ma jaz bi mu tudi kupila kombinezonček, saj naprimer marca bo star že tri mesece, pa bo verjetno še vedno mraz. Čeprav z vremenom letos res bolj čudno kaže. Pa kupi kakšnega rabljenega.

Kar se pa uživanja s trebuščkom tilče, sem bila pa jaz takooooo vesela, ko ga ni bilo več in sem se lahko normalno premikala...

(odgovor članu Pinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako iz porodnišnice
5.11.2004 16:31:48   
Blink1
Joj ja trebušček...Tudi jaz sem bila vesela, da ga ni več...

Zdaj pa me vedno malce zbode pri srcu, ko vidim kakšno nosečko:(( Bi kar imela trebušček nazaj (za par dni:) )

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako iz porodnišnice
5.11.2004 21:46:06   
Pinja
Punce ful vam hvala za pomoč, ste me prepričale, da kupim kombinezonček :). Sem bila danes že v akciji in v H&M v City parku našla enega ful lušnega, pa še drag ni, samo 3.500,00, pa glih prav debu, podložen z flisom :bravo:. Bom vzela št. 62, mislim, da večjega ne rabim, bo pol že pretoplo zanjga.

Glede trebuščka pa...zdej me je mal začel motit, ker se mal težje sklonim, ko zavezujem čevlje, drugače pa nimam pripomb :ups:. Saj to smo hotele a ne :)-

lp :sloncek:

(odgovor članu Pinja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kako iz porodnišnice
7.11.2004 22:05:05   
Anonimen
Joj, tudi jaz bi mela nazaj svoj trebušček - ampak tako kot je rekla Nina, samo za dva ali pa tri dni! :)-

(odgovor članu Pinja)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?