|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nudldudl
4.7.2007 22:57:39   
frrrr
ne, ne stojijo jim non-stop... v bistvu v 9ih letih obiskovanja nudističnega kampa še nisem naletela na tipa, ki bi mu stal... mislim, da tipe v kampu bolj rajcajo oblečene ženske kot pa vse slečene okrog user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
5.7.2007 9:45:07   
Anonimen
Moja user posted image že nekaj časa navija, da bi šli letos na dopust v nudl kamp in se ji komaj upiram. Moj problem je, da imam bolj majhnega tička in sem zaradi tega zakompleksan in mi ne sede, da bi to mojo revščino razkazoval po kampu in plaži. Saj ko mi stoji je kar spodobno velik, ko je pa mehek komaj kuka iz dlak. 
Že pred leti sem šel enkrat malo pošpegat na eno nudl plažo, pa so bili tam vsi moški s konkretnimi tiči.

Pa še z dvema familjama bi skupaj šli in res mi je ful nerodno pred znanci nag skakat.   

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
5.7.2007 10:13:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Moja user posted image že nekaj časa navija, da bi šli letos na dopust v nudl kamp in se ji komaj upiram. Moj problem je, da imam bolj majhnega tička in sem zaradi tega zakompleksan in mi ne sede, da bi to mojo revščino razkazoval po kampu in plaži. Saj ko mi stoji je kar spodobno velik, ko je pa mehek komaj kuka iz dlak. 
Že pred leti sem šel enkrat malo pošpegat na eno nudl plažo, pa so bili tam vsi moški s konkretnimi tiči.

Pa še z dvema familjama bi skupaj šli in res mi je ful nerodno pred znanci nag skakat.   

a tvoja draga ve, kaj je razlog, da nočeš it na nudl? če ne, je najbolje, da se lepo usedeta dol in ji zaupas svoje "strahove". Zihr te bo razumela in ne bo več forsirala, da bi šli tja.

pa še en hint: če si dlake malce pristrižeš, zadeva zgleda daljšauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
5.7.2007 10:42:33   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

pa še en hint: če si dlake malce pristrižeš, zadeva zgleda daljšauser posted image

jp .... pa če ni trebuščka, tud .... oboje skupaj pa že mora dat kak rezultat, a ne ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 54
5.7.2007 12:21:55   
Anonimen

A reees.. ???? user posted image user posted image user posted image   Tega pa nisem vedu.. user posted image user posted image

pa se tole je res.. Bolj kot je majhen v ne erekciji.. bolj je velik v erekciji.. Ste vedle to.. punce?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
5.7.2007 13:07:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

pa se tole je res.. Bolj kot je majhen v ne erekciji.. bolj je velik v erekciji.. Ste vedle to.. punce?

Ne nism vedla! A ti to iz lastnih izkušenj??? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
5.7.2007 13:13:20   
MarijaPo
No, clovek se vsega hudega navadi in tako se tudi tipi navadijo nagih zensk okrog sebe. Pa moram ti tudi povedat, da mladih (takih, ki jih hitro stopi) na nudl plazah ponavadi ni glih veliko, vecinoma so stari Nemci, ki imajo take tice, da bi jih lahko z mikroskopom iskal.

Meni se zdi ta pojav sicer ful smesen in zato vedno rajcam svojega ubogega moza, ki se potem za drevesi skriva, al pa pocepne al pa kaj takega, da se ne vidi, da mu stoji. Mogoce sem malo nesramna. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
5.7.2007 13:23:37   
helena80

Vem, zato si pa moj vedno pred morjem frizurico uredi!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
5.7.2007 13:24:46   
orhideja75
IZVIRNO SPOROČILO: helena80

Vem, zato si pa moj vedno pred morjem frizurico uredi!user posted image user posted image user posted image  

a samo za na morje je urejen?

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu helena80)
Neposredna povezava do sporočila: 59
5.7.2007 13:42:28   
helena80
IZVIRNO SPOROČILO: orhideja75

Vedno je urejen, ampak pred morjem se še bolj natančno in lepo popedena.user posted image

Kaj pa tvoj, je urejen okoli tiča?  

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 60
5.7.2007 13:44:39   
orhideja75
IZVIRNO SPOROČILO: helena80

Vedno je urejen, ampak pred morjem se še bolj natančno in lepo popedena.user posted image

Kaj pa tvoj, je urejen okoli tiča?  

vedno urejen. se za na morje nič bolj. ker on se ureja zame, jaz pa zanj seveda.

(odgovor članu helena80)
Neposredna povezava do sporočila: 61
5.7.2007 14:04:42   
helena80

vedno urejen. se za na morje nič bolj. ker on se ureja zame, jaz pa zanj seveda.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 62
7.7.2007 6:59:07   
jest123
Midva si drugače kot slečena ne predstavljava plaže.
Ne hodiva pa v nudl kempe, ker mi pa kuhanje kosila, pomivanje posode in podobne finte ne ležijo.

Nisem še opazla, da bi se mojemu dvignil zaradi kakšne bejbe, se mu pa dostikrat zaradi mene user posted image ,in potem pač nekaj časa sonči hrbet user posted image .

Če pa sva sama na palži ali na barki je pa itak ves čas strumno stoječ in v akciji....

(odgovor članu helena80)
Neposredna povezava do sporočila: 63
7.7.2007 7:00:53   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: jest123

Če pa sva sama na palži ali na barki je pa itak ves čas strumno stoječ in v akciji....

.... in takrat verjetno ne služi sušenju brisač  user posted image user posted image

(odgovor članu jest123)
Neposredna povezava do sporočila: 64
7.7.2007 7:02:31   
jest123
jessss user posted image

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 65
7.7.2007 8:07:00   
Anonimen

Nisem še opazla, da bi se mojemu dvignil zaradi kakšne bejbe, se mu pa dostikrat zaradi mene user posted image ,in potem pač nekaj časa sonči hrbet user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

V drugi temi pa pises, da je imel ljubico in da te se vedno gloda crv?!

Torej logicni zakljucek je, da se mu se kako dviguje zaradi druge.. ali pa se mu nekoc je.. a ne?!

(odgovor članu jest123)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
7.7.2007 8:37:07   
jest123
Letos je bila spet ista situacija na plaži kot lani. Vmes je bila pa druga ženska... Žal!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
7.7.2007 23:45:10   
firasto
Srečka, brez strahu lahko gresta na nudlo. Dva tri dni pa se bo že privadil. Saj so okrog tebe običajno ljudje , ki jih ne poznaš, pa ni tako silne zadrege. Mi smo tudi zelo radi nagi, pa po plaži še nisem kdaj mahadral z oteklino, podnevi seveda, ponoči pa...ampak takrat oteklina ni namenjena neznankam.
Je pa božanski občutek, ko te med plavanjem po goloti boža morje.  In mi tudi z majhno športno jadrnico drvimo naokrog čez valove kar z nagimi ritmi in ko te na kakem valu poboža toplo morje, tam kjer hrbet izgubi spodobno ime,  je prav orgazmično prijetno.
Se pa zgodi, da pa kakšnemu parčku kje bolj ob strani plaže malo preveč zavre, se pač dol data, pa je. Ni nič problema, ko ni kopalk v napoto. So mi ravno danes poročale moje z morja, da so imele tamale praktični pouk spolne vzgoje, ker so morale z plaže it mimo enga razgretega parauser posted image ...

"Kako naj odpustim?"
"Če ne bi obsojal, ti ne bi bilo potrebno odpuščati!"

(odgovor članu jest123)
Neposredna povezava do sporočila: 68
10.7.2007 14:38:31   
Anonimen

Ne hodiva pa v nudl kempe, ker mi pa kuhanje kosila, pomivanje posode in podobne finte ne ležijo.

Midva hodiva na samotne nudl plaže, tako, da ni problema, ko se mojemu dvigne je pač akcija....   

(odgovor članu jest123)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
10.7.2007 14:46:12   
orhideja75
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Midva hodiva na samotne nudl plaže, tako, da ni problema, ko se mojemu dvigne je pač akcija....   

sam, da je akcija.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 70
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?