|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako mu dopovedati
4.7.2007 8:53:45   
Anonimen
Moj mož je z dušo in telesom predan svoji službi. Imava tri še male otroke, eden hodi v vrtec. Sama sem trenutno na porodniški. In v čem je moj problem; kako možu dopovedati, da se naj malo manj dokazuje v službi. Delovni čas si namreč lahko sam prilagaja. Z otroci smo cele dneve sami doma, za vse skrbim sama, nimam te sreče; da bi imela koga, ki bi mi laho vsaj enkrat na teden imel otroke, da si vzamem tudi malo časa zase.
Sem že psihično ful uničena, mož pa ne razume, da smo doma še štirje, ki ga potrebujemo in da smo finančno dovolj preskrbljeni tudi brez njegovih nadur. Potem pa me najde doma celo tečno in se ponavadi še vneme kakprepir in to je to.
Sem mu na lep način poskušala razložit  vse to, a ne razume, pravi naj malo potrpim, ampak mene že vse mineva. Nimam pa srca, da bi otroke pustila in enostavno šla nekam za ena dva dni in se malo odklopila.
Najbolj žalostno pa je ko pride nedelja, ko gledam druge, kako se odpravljajo kam, mi pa sami.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako mu dopovedati
4.7.2007 8:57:36   
Njuškalo
Možno,da je tvoj mož zasvojen z delom.Jaz sem sama spoznala,da je to možno.Namreč,nekaj časa sem delala po 12 ur na dan.In moram rečt,da sem na koncu občutila že prav neke znake zadetosti.user posted image Izgleda,da se tudi pri preveliki količini dela proizvajajo v možganih take snovi,da se počutiš "zadetega".Se pa to veliko ljudi ne zaveda,da so pravzaprav zasvojeni z delom,tudi čudno se sliši.Ampak mogoče je pa to to.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.7.2007 9:02:00   
Anuška79
Jaz bi na tvojem mestu verjetno ukrepala sledeče:

1. POGOVOR

2. ob priliki, ko je doma, bi mu lepo izročila otroke z listkom opravil, ki jih je treba postoriti oz. navodili za prehrano otrok (če so še tako mali in on teh zadev ne pozna) in si vzela prost dan - preverjeno deluje; moj je šele takrat ugotovil, da ni tako lahko sfolgat kuhanje - sesanje - pranje - obešanje - likanje - hranjenje - previjanje - nakupovanje itd., itd.

3. 'zahtevala' bi, da si vsaj en dan/ teden rezervira za družino (izleti, ogra z otroki ipd. )

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.7.2007 9:03:33   
Erdbeere
če se ne moreta pogovoriti pa mu daj tole kar si nam napisala za prebrat...najbolje da mu pošlješ kar po mailu. Pa srečno

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.7.2007 9:06:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

moram rečt,da sem na koncu občutila že prav neke znake zadetosti.

ki se kr trajajo... user posted image user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.7.2007 9:09:17   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo

moram rečt,da sem na koncu občutila že prav neke znake zadetosti.

ki se kr trajajo... user posted image user posted image

A nis ti neki obljubljal,da te ne bo več na RR?user posted image user posted image

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.7.2007 9:14:37   
Anonimen

ja.... ko/ce se se ena tema o varanju odpre.. user posted image user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.7.2007 9:16:58   
Njuškalo
HEHE   user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.7.2007 9:30:04   
muška
lahko rečem, da je pri nas skoraj slično, sekakor zelo poodbno, le da imam jaz dva otroka.  Sem se pa navadila in mi po novem prav paše, da smo sami, ker je mož večno nervozen, mala dva sta zanj vedno preglasna, ker mora in skoz nekaj tuhtat in seveda rabi pri tem kao mir user posted image  .

No po drugi strani, tako kot recimo včeraj, pa mi je gospod popolnež vrgel naprej, da se z otrokoma tako ali tako samo on ukvarja, in da ko ju imam jaz sta prepuščena sama sebi. Popenil pa je zato, ker imam do petka ful za naredit za faks, jutri imam še en izpit in tako sem ga seveda prosila za pomoč pri otrokoma. NO eno popoldne se je žrtvoval, včeraj pa mi je take navrgel, da zelo zelo razmišljam, kaj naj z njim. user posted image
Pogovorit se ne mislim, ker me je preveč prizadel in preden se mi ne opraviči, ga ne pogledam, se mulim user posted image  , no ne mulim se, ampak res me je ful prizadel.

No v bistvu ne vem kaj naj ti svetujem. Kaj bolje ne bo, tako da se boš morala žal sprijaznit in sprejet, da si sama za vse. Ali pa da en dan popolnoma "ponoriš", mu poveš par stvari -ampak tako da ti govoriš on posluša; in zahtevaš en dopustek. 
Ne vem user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.7.2007 11:41:34   
_andreja_
IZVIRNO SPOROČILO: Anuška79

1. POGOVOR

2. ob priliki, ko je doma, bi mu lepo izročila otroke z listkom opravil, ki jih je treba postoriti oz. navodili za prehrano otrok (če so še tako mali in on teh zadev ne pozna) in si vzela prost dan - preverjeno deluje; moj je šele takrat ugotovil, da ni tako lahko sfolgat kuhanje - sesanje - pranje - obešanje - likanje - hranjenje - previjanje - nakupovanje itd., itd.

3. 'zahtevala' bi, da si vsaj en dan/ teden rezervira za družino (izleti, ogra z otroki ipd. )

jaz bi naredila to...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.7.2007 11:59:38   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: Anuška79

1. POGOVOR

Vse te stvari bi razpucal ŠE PREDEN je prišel na svet prvi otrok, kaj šele vsi ostali.

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?