|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9nebesa (****. nadaljevanje)
4.11.2004 18:16:39   
Anonimen
Ojla, :nosecka:!

Sem vas malo prestavila.

Ne vem kje se Mina1 skriva...ne odgovori na SMS, pa prej, ko sem jo dopoldne klicala je pa ni blo doma:zmeden: A je katera kej slišala se z njo?

Dones je blo na Rr srečanju super! 3 smo bile do pol štirih!!!:bravo:

lp,:fis:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
5.11.2004 7:51:04   
Pikapolonica
Dobro jutro vsem!

RIBICA, hvala ker si nas spet malce prestavila. Sicer sem pa mislila, da tako nobena nič več ne piše in potem grem malo za hec pogledati nazaj in vidim cel kup novih sporočil. No, zdaj bodo bolj vidna.

TINCA7, a si še vedno doma? Tako kot jaz. Meni se tako sploh še nič ne dozdeva, da se bi kaj dogajalo. Malo sem se sicer začela sekirati, ker sem vse kar smo se na materinski šoli naučili v zvezi s porodom in dihanjem, že pozabila in zdaj na veliko knjige in revije berem. Se počutim tako kot pred izpiti, ko sem še zapiske s sabo nosila. Bog ve zakaj. Kot da sem se še kaj naučila v tistih zadnjih 5 minutah pred izpitom. NO, nekako bom že speljala tudi to izkušnjo skozi. Saj bo moj zraven.

ASSO je pa zgleda res šla v porodnišnico. JOJ in zdaj že lubčka svojega malčka (men se zdi, da ima fantka, al se motim?). No, upam, da bo kmalu kaj sporočila.
Jaz sem včeraj svojemu že malo razložila, kako se bo priklopil na RR in povedal najino veselo novičko. Najbrž bo od silnega razburjena polna slovničnih napak, pa saj ni važno…. TINCA7, tudi ti poskrbi, da bomo čimprej izvedele kako je oz. bo s tabo.

LU, tudi meni se tista sladka pijača ni zdela nič groznega. Pa tako so mi vse govorile, kako je nagravžna. Bistveno je pa tako, da je vse OK s tabo in da ti ni treba na ponovno degustacijo….. Si pa spraševala o instinktu. Jaz sem imela od začetka občutek, da bo fantek in to mi tudi vsi po vrsti govorijo. Čeprav zadnjih nekaj mesecev pa kar nekaj o punčki razmišljam. Tako, da sploh ne morem reči, da bi mi telo kaj govorilo kaj bo. Tihe želje pa seveda so, čeprav se jih ne govori na glas. Da mi ne bi kdo tam zgoraj zameril in me slučajno kako kaznoval. Naj bo kar bo. Samo da bo zdrav (in da bo atiju podoben, bi dodal moj mož)

Sem pa danes imela spet ene take grozne sanje. Jaz ne vem od kod jih vlečem. Tokrat sem sanjala o tem, da sem imela hčerkico in ne vem kako in zakaj sem jo nekomu zaupala, ki pa jo je potem odpeljal v Beograd (?!?!?!?!?!?) in jaz sem to ugotovila šele po 5 dneh (super mama, kaj?). Izkazalo se je, da je še živa, vendar komaj komaj, ker so jo pozabili v nekem skladišču. GROZA!!!!! Sem bila tako srečna, ko sem se zbudila in ugotovila, da je moj otročiček še vedno na najbolj varnem mestu v tem vesolju. Mojem toplem trebuščku.

MALA MAJA, sploh ne vem kaj naj rečem. Tako hudo mi je , ker preživljaš toliko hudih reči naenkrat. Jaz nisem nikoli razumela, zakaj naj bi bilo to dobro za človeka. Takšne težke preizkušnje, mislim. Nam res pomagajo da postanemo bolj močni? Ne vem….. V glavnem, mislim nate in tvojo pikico. Držita se!!!!

LU, DOLINA saj bodo minili, krči namreč. Jaz sem en čas mislila, da se mi bo zmešalo, ker so me vsak dan napadali. Pa ni bilo pravila. Stopalo gor ali do, nič ni delovalo. Enkrat se mi je zgodilo celo tako, da me je na eni nogi prijel krč v eno smer, na drugi pa v drugo. ISTOČASNO! In ker seveda pomagala le to, da stopalo potisneš v kontra smer kamor ti ga vleče, sva potem z mojim sredi noči izvajala akrobacije, da me je rešil. Pa meni je pomagalo, če sem se potem šla malo razhodit po stanovanju. Da sem malo pospešila prekrvavitev v nogah.

Aja, se moram pohvalit. Sem šla predvčerajšnjim k frizerju. Da bom šla urejena rodit…. Mi je lase pobarvala na majčkeno bolj živo rdeče in dodala take fine svetlejše pramene, ki prav super poživijo frizuro. Potem me je pa še čisto poravnala (sem namreč naravno skodrana) in je bil potem moj doma čisto nesrečen. Jaz sem bila pa sama sebi kot ena manekenka. Čeprav res čisto drugačna. No, pa sem si mojemu na ljubo včeraj lase oprala in sem že spet skravžlana. Samo, da je zadovoljen.

Tako, zdaj pa dovolj od mene. Se moram še stuširat, potem pa na CTG in pregled. Bo to moj zadnji?
Bog ve!

Pozdravček, Pikapolonica :pika: in :duda: (39t 3d)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.11.2004 9:01:22   
Tinca7
Joj, Pikapolonica tok sem žalostna! Včeraj sem imela CTG, pa ultrazvok. Vse je ok. Moja mala pikica ni več mala, tehta že 3400g. Zdaj pa ta grozni del; rok mi je podaljšala za cca 2 tedna :(( :zmeden:. Čisto nič se ni spustila in je še prav lepo zapakirana in očitno še ne misli prijokat k meni v naročje. Tako sem že naveličana čakanja in res komaj čakam, da jo vidim, zdaj pa tole. Potem pa še pomislim, kako jo naj ven spravim, če je že sedaj tako velika :sloncek:; kakšna bo šele čez dva tedna?
Moj me sicer ful tolaži: "še noben ni not ostal". A imaš kakšno idejo, kako pospešiti tole stvar? Eni pravjo velik sprehodov, drugi priporočajo posteljne aktivnosti, še kaj? Pripravljena sem namreč naredit prav vse, da pride prej kot čez dva tedna!
Lepo, da si tvojemu naročila, da nam sporoči, jaz sem mojemu sicer že vse razložila, ampak mislim, da je že vse pozabil, in bomo morali malo obnoviti lekcijo :).
Ja, Asso pa je očitno res šla rodit, ker je tut mad uporabniki nič ni! Bomo pač malo kasnej izvedeli kako se ima s svojo mao štručko.

Uživaj v branju, pa ne se preveč na pamet učit :)-.

Tina 39t 4/7

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2004 10:42:46   
Anonimen
Tinca, baje pomaga pomivanje tal in oken:)-

Ja, Asso je pa zgleda res šla rodit...ej, :nosecka:, a sploh bo kakšna :roza: al bodo sami :modri:?

Tinca, zadnjič se je v LJ porodnišnici rodila punčka s 4900g:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2004 11:55:44   
Dolina
Joj, Tinca, sej bo. :sloncek::sloncek::sloncek: Še mal, pa bo. Držimo pesti, da bo čim prej. :bravo::bravo::bravo:
Pikapolonica, to je pa grozno, tole s krči, dva naenkrat. U, :hudicek:. Boga. Mene so itak že prej krči matral, tako, da sem mal navajena. Samo kaj, ko te včasih še dva dni noga boli. :(

Jaz zadnje čase nimam nekih čudnih sanj. :bravo: Kje si pa ti svoje pobrala, pikapolocina, pa res ne vem? :zmeden2::zmeden2: Moj bi rekel, da gledam preveč ameriških filmov. :)-:)-:)-

jaz sem še vedno vsak dan tko :zaspan:. A to bo do konca nosečnosti, al kaj?:zmeden2: Kava mi sploh ne diši, teh pravih čajev pa že tako ali tako ni priporočljivo veliko spit. Kaj še ostane? Aha, spanje. :)-

Lep vikend :nosecka: in :duda:,

pa pa, Dolina 23t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2004 12:39:36   
Tinca7
Dolina, zaspana boš pa verjetno kar skos. Jaz sem sicer zadnje tri tedne kar neki hiperaktivna :kuza:. Sem mislila, da bo to kej pomagal pri pospešitvi poroda, pa sem se očitno zmotila :((. Vse kolegice so mi rekle, da je dober znak, če pospravljam, ker to pomeni, da bo bebika kmalu prišla. Zdej mam pa stanovanje popolnoma čisto, vse se sveti, bebike pa nikjer.
Aja Ribica, tut okna sem že pomila - ne pomaga :hudicek:! Se bom pač res morala prepustit posteljni telovadbi :)-:)-:)-. Bo moj dragi spet malo vesel (sej ne, da do sedaj ni bil :ups: )!

Pikapolonica, javi kako je bilo pri G.!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2004 13:16:51   
Pikapolonica
Ku-ku!

Sem že nazaj. Sem pa tudi jaz danes nekam fejst utrujena in mislim, da se bom zdajle kar v vodoravni položaj spravila.

Ja, pri nas tudi nič novega. CTG je bp, UZ pa tudi. Posteljica je na svojem mestu, ne kaže nobenih sprememb, plodovnice je dovolj, glavica je spodaj. Se vidimo v sredo (PDP), če se seveda prej ne zgodi kaj drugega..... Tudi jaz imam občutek, da bo pikica še malo potegnila tole 9-mesečno cartanje v mojem trebuhu.

Si pa sploh ne znam predstavljati tega, da bi mi danes G. rekla, da mi prestavlja PDP za dva tedna. Boga Tinca. Pa glede na kaj je to pogruntala? Glede na velikost oz težo plodeka že ne, ker bi potemtakem meni PDP lahko prestavili za 4 tedne. V glavnem, ne jo preveč poslušat. Mislim, da boš še najboljše naredila, če se bosta s tvojim še malo muckala tele prihodnje dni. Baje njegovi vojački tudi lahko pospešijo naravo. POROČAJ!

Sem zdajle pogledala tegale smeškota :zaspan: in sem začela kar zehati. Grem nekaj narediti v tej smeri!

Pa-pa, Pikapolonica :pika: in :duda:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.11.2004 13:34:16   
Anonimen
Ojla že spet:)

Ne vem kaj je z Mino1...tudi danes se ne javi:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

:pika:, že v sredo maš rok? O madonca...men je vse tole tako hitro minilo...no saj, čez 15 dni bo tudi že eno leto odkar aktivno sodelujem na RR9nebesa

Tale smajli :zaspan: pa tut menematra...tudi jaz vedno zeham, ko ga vidim:) Evo...spet...pa še spet sme zaspana dones...sicer vreme je čist tapravo za spat...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.11.2004 14:20:49   
Tinca7
Pikapolonica, lepo da je vse vredu! A tudi tebi nič ne kaže? Bova pač malo dlje čakale na najine pikice, bo pa potem lepše 9nebesa!
Moja G. je rekla, da je pikica še popolnoma zapakirana, in da se še nič ne spušča. Z glavo je sicer obrnjena navzdol, ampak še ni čist dol zlezla. A slučajno veš v kolkem času se to lahko zgodi :ups:? A je možno v enem dnevu, al traja cel teden?
Mi imamo pregled v ponedeljek zjutraj, pa sporočim, če je kaj novega.
Aja, kje boš pa ti rodila?

LP, Tina

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.11.2004 18:07:12   
Pia73
Tinca lahko se zgodi,...TAKOJ;.... Moj je še eno uro pred porodom tako brcal, da sem mislila, da ne bom nikoli rodila, PA JE ŠLO,... Ko sem prišla v porodnišnico, ker mi je odtekla voda, pa bila sem 8 dni po roku, nisem bila še nič odprta oz. mogoče 1-2 cm. Pa sem rodila že čez 2. uri,...
Pa srečno! :rozica::rozica::rozica:

Lp Pia73

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.11.2004 8:14:37   
Lu
Jutro :nosecka:!

Kako smo? Jaz sem bolj tako, tako. Zdaj sem že dvakrat sanjala, da sem rodila. Mogoče katera kaj ve, kaj naj bi to pomenilo. No danes sem imela samo popadke, ampak rodila nisem :ups:. Malo zgodaj je še za take sanje se mi zdi.

Drugače je pa vikend minil dokaj hitro. Sva se pa z dragijem skregala :((. Je namreč začel ampak res na polno ven hodit in prihajat domov ob res nemogočih urah in potem se jaz samo sekiram. Ali vaši možeki tudi hodijo kaj ven? No včeraj mi je obljubil, da ne bo več ven hodil, da bo skoz z mano, in bla bla bla. Bomo videli če bo kaj iz tega. Sem bila prav slabe volje. Pa še zelo se se sekirala, kar ni dobro za mojega :duda:.

Sem pa zelo vesela, ker :duda: pa zdaj že res močno brcne :)

Čez 1 mesec grem v materinsko šolo, potem pa začnem z pripravljanem oblekic in še kakšnimi dodatnimi nakupi.:bravo::bravo:

Punce kakšne dude in flaške ste nabavile? Eni zelo hvalijo NUK-ove drugi pa Aventove izdelke. Hm... zopet toliko ponudbe, da ne veš za kaj bi se odločil, a ne;)

Želim vam lep dan še naprej, pa ne preveč mrzel.

papa Lu in :duda:
25t 6/7:love: -> joj gre hitro:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?