Nika v službi
|
Mi imamo: - steklokeramično od Boscha (hm, katero že?) z inox robom, 3 krogi, 1 oval, razširljiv, zelo zelo zadovoljna - napa Electrolux, tip nimam pojma, steklena + inox, pregrešno draga, 60 cm (ker nisem hotela imeti 90 cm, čeprav je montirana v kotu) - pomivalni stroj Whirlpool, ful tih, noro zadovoljna, s prilagodljivo zgornjo košaro, da jo po potrebi dvigaš in spuščaš, glede na vsebino pač - hladilnik Gorenje, z zamrzovalnikom zgoraj, vendar je hladilnik dvignjen (kuhinja po meri, spodaj je en predal), tako da se mi ni treba sklanjati) - vgradna pečica Gorenje s pirolizo, z izvlečnimi gumbi, PiniFarina, montirana v višini pasu, da se hrbtenica prišpara - mikrovalovka Whirlpool, 6th Sense, z ni-da-ni funkcij, tudi dnevno v uporabi - priporočam - pralni in sušilni Gorenje - ups, to pa ne spada več v kuhinjo Skratka, ko smo mi renovirali našo kuhinjo 4 leta nazaj, sem tudi jaz skoraj doktorirala na vseh teh aparatih in zanje zapravila silne tolarčke, ampak zaenkrat me nobeden od aparatov še ni razočaral.
|