|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.11.2004 16:28:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Full dober in poceni frizer-Maribor
4.11.2004 16:36:42   
Teni_
Ne vem, če je to ravno poceni. Jaz plačam za striženje in barvanje 4200 in sem bila nazadnje full zadovoljna(oz. vedno). Res pa je, da je to izven MB-a, v centru pa so frizerji verjetno dražji.

Glavno, da si zadovoljna. Zdaj pa le daj kakšno slikico gor, da ocenimo tvojo frizuro;).

Lp,
Mojca:rozica:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2004 16:40:13   
Anonimen
Mojca, to je defenitivno poceni! V LJ daš za frizuro in pramena 12.000 najmanj! Jaz za striženje plačam 4500 sit!
lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2004 17:58:53   
Teni_
Ojoj.
No, saj pravim, da jaz hodim pri nas, v MB-u, pa so 100% dražji. Jaz plačam za striženje okoli 2.500. Ne vem točno, ker se še tam nisem samo strigla. Prej sem hodila k eni, ki je 200 SIT dražja od te, ampak slabša(zato sem tudi zamenjala), zato predvidevam, da je tam striženje okoli 2.500.

Lp,
Mojca:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
4.11.2004 19:06:26   
MINEJA
To res ni ne vem kako poceni, ker se, plačala pri zelo znanem mb frizerju, ki ima naziv vrhunski stilist za striženje + barvanje + pramena + obloga +styling + frizuro(likanje las) 8300 SIT!.

Bom kar hodila k svojemu še naprej ...

:sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2004 21:07:15   
Ro-La
Jaz sem vedno za striženje in barvanje kratkih las plačevala od 10000-12000:((, pa je bilo to malo tu mač, pa sem menjala frizerja, pa za isto stvar plačam 6000, je pa ta frizerka delala včasih pri mariborskem vrhunskem stilistu;)

Neposredna povezava do sporočila: 6
4.11.2004 21:09:02   
Moyca_
Jaz plačam od 7000-8000 barvanje in striženje (dolgi las)

Neposredna povezava do sporočila: 7
4.11.2004 21:39:20   
Blink1
Romci....12.000?????????? Me je skor kap!!!

A si maznila frizorko od MM???:)

Neposredna povezava do sporočila: 8
4.11.2004 22:45:54   
mammika
Ja punce tud frizerji mormo od nečesa živet :)-:)-:)-:)-
Jaz mam drgač mal nižjo ceno :)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 9
5.11.2004 1:59:24   
Mandarin
V LJ te oskubijo ko mačka ;) ;) ;)
JAz še nisem plačala manj kot 10 000 za striženje in pramene.
Povejte mi prosim, kje je ta slavni mariborski frizer in še kakšnega dobrega v MB, potem jih bom pa po vrsti sprobala :)-
lp

Neposredna povezava do sporočila: 10
5.11.2004 7:48:35   
Lenny
Oj, potem pa jaz razmeroma poceni "skozi pridem". Striženje in frizura z vso potrebno kemijo 3.000,00, barvanje narastka pri pramenih dodatnih 1.000,00 SIT, če pa so pramenčki na novo 2.000,00 SIT. Torej v najdražjem primeru pustim tam 5.000,00. Ufff....v Ljubljano se pa ne pridem frizirat :)

Neposredna povezava do sporočila: 11
5.11.2004 8:54:40   
Donja
Lenny h kateremu frizerju hodiš? Jaz sem zadnjič šla k eni v Novi vasi, pa mi je špice porezala, pobarvala in po vrhu naredila nekaj pramenov in sem plačala 11000. Se mi zdi ful dosti. Iščem kaj cenejšega.

Neposredna povezava do sporočila: 12
5.11.2004 9:14:07   
Lenny
Na Koroški (se mi zdi, da je št. 105) je Frizerski studio Mateja M. Evo še telefon: 25-27-818. Naročiš se na uro in čakaš maksimalno kakšnih 5 minutk, če se prej kaj zavleče. No, jaz sem zadovoljna.

Neposredna povezava do sporočila: 13
5.11.2004 12:01:42   
Donja
Hvala. Bom počasi spet potrebna pramenov. Lep vikend

Neposredna povezava do sporočila: 14
5.11.2004 16:14:13   
Blink1
Punce...treba je poiskat salone, ki niso v centru mesta in kjer ne strižejo neki "kao" profesionalci... Špice porezat, pobarvat in pramene naredit zna vsak frizer...

Meni se zdi nesmiselno dajat toliko denarja samo zato, da me bo postrigel MM ali kateri od njegovih frizerjev....

Jaz imam frizerko, ki pride na dom in ful poceni je:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 15
5.11.2004 19:23:45   
MINEJA
Punce!

Sedaj bom naredila malo reklame ...

Od Marka Matjaža je odšel najboljši frizer (vrhunski stilist) in odprl svoj salon v Lenartu.

Naslov:
STUDIO ORANŽ-Goran Pfailer
720-10-19
Lenart-Center Klasek

Vam ga toplo priporočam! Oba z možem hodiva k njemu in sva full zadovoljna.
Ni eden tistih frizerjev, ki te vpraša "kako vas postrižem?" in ti zrecitiraš kaj bi rad. Ampak ti svetuje kaj ti pristoji, kaj se nosi,itd. :bravo::bravo::bravo:

Moram reči, da sem tudi jaz bila vedno nezadovoljna s frizerji in frizurami odkar pa hodim h Goranu pa ne VEČ!!!! JUHUUUUUUU!!!:bravo::bravo:

Pa še taki vredu dečko je!!!!:bravo::bravo:

Punce javite če ste šle!!!:bravo::bravo::bravo:

:sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?