mala Zala
|
Ja, morjo met res zelo slabe plače, vsaj v LJ v BTC-ju, mi je danes skoraj živc potegnu, tko se obnašajo:hudicek:. Stopiš v trgovino, pozdraviš (ampak to je moderno očitno samo še v manjših krajih) - ne bu ne mu, greš iskat Aptamil 2, ki ga nimajo v policah, vidiš da je kilometrska vrsta, zložiš stvari nazaj v police, greš mimo edine blagajne (btw - za drugo blagajno sedi ena zdolgočasena baba in se vede, kot da ne bi tam delala...), pa pri blagajni postojiš, da blagajničarka poračuna s kupcem, te ošvrkne s pogledom, kot bi hotel kej ukrast al kaj, vprašam če A2 nimajo (enko in trojko so imeli v policah, pa še neki zmešan, tko da sem mislila, da morda le kje je) pa mi nekaj zamrmra, pa pravim prosim, pa pravi, da ga dobim pri njej. Vrsta se skrajša, grem nazaj po vse stvari, pridem do blagajne, spet vrsta.............................................................................................................................................................malo čakam, pol mi pa res skoraj ven vrže!!!!!!!! Pospravim stvari nazaj in GREM VEN, ker če bi bla še minuto not bi mi film poču. Če me je pa kdo gledal, si je pa lahk tasvoje mislu... Jaz sem bila do sedaj z BC v BTCju zadovoljna, danes pa sploh ne vem, kaj je blo. Joj, pa sem se mal spihala... LP:kuza:!
|