|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: umikam se...
4.7.2007 10:06:44   
renata nana
Maša tudi jaz sem na istem 29.6. bi naj dobilauser posted image pa je ni bilo sem mislila uh uspelo je so me včeraj klicali iz lj. da bi naj v četrtek prišla na laparo pa sem rekla da nisem še dobilauser posted image zdaj pa moram komaj 13.8. poklacat tja pa se naročit za semtember če seveda nebo prej ratalo danes pa je šesti dan po izostanku user posted image ampak sem zjutraj ko sem šla na wc zagledala na papirju rjav madež bilo ga je nekje za eno kapljico pa nevem kaj bo sedaj iz tega, ful slabo se počutim, prsi so napete trebuh tudi ampak krčev ki jih imam vedno pred user posted image ni, nevem kaj zdaj res to pomeni a bi mi mogoče vedla katera povedat zelo, zelo sem žalostna ker mislim da spet ni nič, najbolj me pa to skrbi zakaj je zdaj mogla glih zaostat če se slučajno ni prijelo kajti imam vedno na 28 dni in če bi jo takrat tudi dobila bi lahko v četrtek šla na laparoskopijo.
še vedno upam na najboljše
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
4.7.2007 10:11:44   
Naty*
renata nana js mislm da si user posted image . Joj, dej prosm pejt nardit krvni test, kr sm že js čist živčna user posted image . Js sm jo mela po laparo eno leto čist točno na 30 dni, ko mi je pa enkrat izostala sm bla pa user posted image . Pa mi je še 7. dan po izostanku pokazal negativno.

Še zmer držim pesti!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu renata nana)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.7.2007 10:28:16   
renata nana
Naty* če res nebo prišla bom pa šla na krvni test samo tako slabo se počutim, da nevem kaj bo iz tega trebuh imam tako napet da nevem niti razložit tako še nisem imela nikoli nekam slabo mi je impak sedaj ko sem spet bila na wc ni bilo nič bi bila mogoče to samo vgnezditev ali kaj že premišljujem da nevem če bom lahko sploh šla delat zaradi slabosti

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.7.2007 10:29:19   
renata nana
pa še nekaj križ me tudi že boli mi je pa čudno da nimam mozoljev kateri so bili vedno prisotni pred menstruacijo

Neposredna povezava do sporočila: 29
4.7.2007 11:18:15   
Naty*
renata nana glede na znake bi bilo dobesedno karkoli. Malo dela še psiha, ker skoz razmišljaš o tem.

Ko sama pomislim na takrat ko še nisem vedela, da sem noseča, mi v glavo najprej pride to, da od prvega dne nisem mogla na wc, ker sem bla tolk zaprta. Vendar seveda tega nisem pripisovala nosečnosti (dokler nisem nardila tadrugega testa). Tko da je res ful odvisno od vsake ženske. Imela sem pa ful mozoljev. Enim se pa sploh ne delajo takrat.

Tko da boš res točno vedela šele takrat ko bo prišla user posted image al pa se bodo pokazale user posted image . Js ti res želim, da bi blo to drugo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

Neposredna povezava do sporočila: 30
4.7.2007 11:19:48   
bekyca
renata nana, meni se isto dogaja user posted image  tudi mozoljev nimam toliko, oz. ta mesec jih sploh nimam. Ponavadi sem jih imela pred M kr dosti. Jutri bom delala test, ker sem čist zmedena..... Upam, da se mi ne prikaže danes.

Neposredna povezava do sporočila: 31
4.7.2007 11:27:14   
renata nana
bekyca meni se je glih pred pokazal svetlo rdeč madež tako da je to to upam da je drug mesec ziher ne bo

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.7.2007 11:29:20   
bekyca
user posted image user posted image  renata nana user posted image  sem videla na m ne pričakujem julija, da si dobila tečko. Žal mi je. Držim ti pestke, da se ti v juliju ne bo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 33
4.7.2007 12:34:56   
renata nana
bekyca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 34
7.7.2007 22:18:12   
Anonimen
Maša, ko sem prebrala tvoj post sem se že ustrašila, da si obupala, da se ne boš več trudila za magičen plusek. user posted image  Na srečo, sem narobe sklepala!
Verjemi, da bo uspelo tudi vama. Ne smeš obupati, prav? Veliko nas je, ki držimo pesti za vaju.
Močno ti želim, da boš kmalu videla user posted image  in bila srečna mamica. En user posted image  in na milijone user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo!

Neposredna povezava do sporočila: 35
9.7.2007 23:25:44   
andre3a
Maša tudi jaz ti zelim vso srečo in ne obupaj. Tudi ti boš zagledala user posted image user posted image  pojdi na morje,sprosti se in uživaj.Prosim javi ko boš zagledalauser posted image  do tedaj pa user posted image user posted image user posted image user posted image inuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.