Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: varnostna blazina za posteljo 3.7.2007 14:29:18
|
|
|
|
Maleal
|
Jaz sem kupla tako čisto navadno v Diafitu.
|
|
RE: varnostna blazina za posteljo 3.7.2007 14:30:37
|
|
|
|
barby113
|
Kje pa je ta Diafit? A imajo trgovino tudi v Mariboru ali okolici?
|
|
|
|
RE: varnostna blazina za posteljo 3.7.2007 14:39:59
|
|
|
|
Anuška79
|
Jaz sem in bom uporabila kar zvito pleničko oz. brisačko - lahko pa si tako plazinico tudi sama bistveno ceneje narediš.
|
|
|
|
RE: varnostna blazina za posteljo 3.7.2007 14:58:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Diafit trgovina je v Mariboru,in sicer v zdravstvenem domu v centru,nasproti sodišča(na vogalu),pa mislim,da je eden še pri bolnici-al se tistemu kak drugače reče?
|
|
|
|
RE: varnostna blazina za posteljo 3.7.2007 21:23:51
|
|
|
|
Maleal
|
Ja tak kot je rekla Aspirin,ena še je včasih bila v mestu nasproti Nove KBM v Tyrševi,samo zdaj ne vem če še je tam.
|
|
RE: varnostna blazina za posteljo 4.7.2007 13:03:41
|
|
|
|
barby113
|
Hvala punce, smo že našli. L.P.
|
|
|
|
RE: varnostna blazina za posteljo 4.7.2007 18:41:55
|
|
|
|
ajtak
|
Kje ste pa nasli in kako?
|
|
RE: varnostna blazina za posteljo 5.7.2007 9:39:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Diafit?? Prvič slišim... Pa do Maribora mi je zeloo predaleč. A se da kupiti tudi kje v Lj, na Obali??
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.