|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Igra s 5-mesečnikom
3.7.2007 13:00:37   
Maggie
Kaj vse počnete z njimi? Sem malo brez domišljije...

Vsak predlog zelo dobrodošel!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Igra s 5-mesečnikom
3.7.2007 13:12:00   
Tiamo
  • plesale, seveda sem jaz plesala z njo v naročju na otroške pesmice
  • pri pesmicah kot so biba leze, leze polžek, gosenica..sem jo položila na blazino in ji šla s prstki gor po trebušku in ji pela zdraven
  • potem sva se igrale tako da sva handling vaje za sedenje delale
  • položila sem jo v položaj pasenja kravic, pred njo razstavila različne predmete, različnih barv in materiala (vata, volna, papir...), da je otipavala, samo sem morala paziti, da ni v usta nesla

nekaj igic je napisanih tudi v knjigici, ki smo jo dobile v paketu, ko smo odhajle iz porodnišnice

< Sporočilo je popravil Tia74 -- 3.7.2007 13:13:14 >

(odgovor članu Maggie)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.7.2007 13:13:54   
2 Sraki
Aviončke, jaz imam noge pokrčene v kolenu in ležim na hrbtu, user posted image  pa položim tako, da je s celim telesom naslonjen na moje noge od kolena do narta. Uživa noro.

(odgovor članu Maggie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.7.2007 15:47:43   
Maggie
Hvala obema! Včasih se mi namreč zazdi, da se dolgočasi - lahko pa da so to samo moje predstave...

Handling vaje za sedenje? Se da to kje na netu videt?

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.7.2007 16:44:58   
2 Sraki
Tuki maš eno varianto:

http://www.mameibebe.net/dijete/dijete_sa_pp/Babyhandling/2004050512.htm

glej sliko 4, tako so tudi meni v razvojni svetovali.

(odgovor članu Maggie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2007 16:46:29   
2 Sraki
V tem obdobju so tudi že zainteresirani za prelistavanje knjigic in gledanje slikic. Naš je čist navdušen nad vsemi živimi barvami.

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?