|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Potovanje brez otroka
3.7.2007 8:49:31   
muriel
zivijo!

zanima me, koliko časa ste največ pustile majhnega otroka (do dveh let)  samega doma? ali so bili kakšni problemi?

kaj pa reakcije  ob vrnitvi? pri komu ste ga pustile? kako je bilo s spanjem?

hvala.

lepo se imejte!

m.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Potovanje brez otroka
3.7.2007 9:31:48   
orhideja75
nikoli za dlje kot par uric. včasih za kakšen večer. vedno pa pri mojih starših tako, da ni bil velik problem za spati, ker živimo v isti hiši , so le ločeni vhodi.
da bi šla pa na potovanje brez otrok si pa zdaj, ko jih imam sploh ne predstavljam. tako ali tako hitro odrastejo in grejo po svoje.
user posted image user posted image user posted image

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.7.2007 9:41:55   
Anonimen
Pustila sem ga največ za en dan oz. čez dan in noč, naslednji dan sem pa že morala po njega, ker nekak več ne znava z možem biti brez otroka in ga ful pogrešava. Bil pa je pri babici in dedku. PA seveda zeloooooooo vesel, ko sva se vrnila, čeprav je njima tudi uživa sto na uro.

(odgovor članu orhideja75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.7.2007 9:48:48   
eva1
Jaz ju nisem še nikoli pustila sama za več kot par uric(no tamalo še to ne)-čeprav priznam, bi se  mi prav prileglo malo miruuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.7.2007 9:49:44   
Aja32
4 dni... Že večkrat...
Ni bilo nobene panike... Oba sta navezana enako na mene kot na atija.... Reakcija je bila ta, da ko me je sin zagledal, je stekel k meni, mi dal lubčka in se šel naprej igrat... Vedno ostaneta z atijem...
Sva se pa tudi midva že odpravila sama za dva dni od doma in sta jih čuvale obe babici in teta... Pa tudi ni bilo nobenih problemov...

LP A

< Sporočilo je popravil Aja32 -- 3.7.2007 9:52:05 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2007 10:06:44   
Naja31
Prvič 1 mesec nazaj 3 dni.
Drugič prejšnji teden 5 dni, obakrat zaradi službene poti.
Obakrat me je full skrbelo kako bo, če me bo preveč pogrešal ,in kako bo ponoči spal, ker se še vedni zbuja in kliče mene, pa ni bilo nobene panike. Z možem sta se imela noro fajn.
Sinko je star 2 leti in 3 mesece.

Prvič, ko sem prišla nazaj, je bil kar užaljen in ni hotel takoj k meni, ampak že čez 5 minut se je k meni stiskal in lupčkal. Pa tudi nekja dni in noči je bil kot naliman name. Zdaj drugič pa sem prišla domov sredi noči in je naslednje jutro samo vprašal kje so igrače ki sem mu jih obljubila. user posted image

Nisva ga še nikoli pustila pri babici in midva šla kam, ker zato ni bilo potrebe. Če mož kam gre, sem jaz z njim in obratno.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 3.7.2007 10:09:33 >

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.7.2007 10:11:03   
Lenny
Pri 1. letu in 9. mesecih je ostal pet dni pri babici in dedku, ki sta ga tudi sicer pazila. Ni bilo nobenih problemov. Ko sva se vrnila, sva mu seveda prinesla darilce. Bil naju je zelo vesel, vendar ni kazal kakršnekoli zamere. Tako da - kar pogumno.
Btw - bila sva v Parizu in sva se imela bajno lepo.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.7.2007 10:12:04   
muriel
ja, torej je bolj problem v tem, kako starši pranašajo ločitev, kot otroci, hm? 

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.7.2007 10:18:37   
Olivija
ne bi rekla, veliko je odvisno od otroka. Naše Ane si ne bi upala pustiti  doma pri naših, ker je sposobna tudi psiho-vročino razvit oz. dobi tudi koprivnico v stresnih sitacijah, samo taka občutljivost je redka.

Večina otrok ločitev verjetno dobro prenaša, več kot 1 teden jih pa ne bi pustila pri starih starših. 

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.7.2007 10:18:52   
Naja31
Muriel,
podobno sem jaz spraševala tu na RR preden sem šla prvič na službeno pot
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1571054&mpage=1

Večinoma so dobre izkušnje, so pa lahko tudi slabe.
Tako da ne bi rekla, da so samo starši problem.
Odvisno od otroka in njegove navezanosti in navajenosti na osebo pri kateri ga pustiš.

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.7.2007 11:18:23   
muriel
hvala ti Naja31, da si mi poiskala link.

verjetno se bova res kam odpravila, saj naša mala je zelo navezana tudi na stare starše, pri babici se varuje, s spanjem ni problemov, pridna je za jest. sploh ni zakompliciran otrok in midva bi pa nujno rabila nekaj zadev uredit med seboj...kot ti piše; srečna mama in tata...

m. 

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.7.2007 11:26:17   
Naja31
saj naša mala je zelo navezana tudi na stare starše, pri babici se varuje, s spanjem ni problemov, pridna je za jest. sploh ni zakompliciran otrok

Glede na napisano si po moje lahko brez skrbi.

Mene je full skrbelo ker je Marko zelo navezan name, ponoči se zbuja in se k meni stiska, za večerno uspavanje sem samo jaz dobra,....No, sedaj se je izkazalo, da oči tudi vse to dobro (mogoče celo bolje)opravi. Ne vem pa kako bi bilo če bi bil pri babici, ampak nekako se mi zdi, da tudi v tem primeru jaz bolj kompliciram in me skrbi po nepotrebnem.

(odgovor članu muriel)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.7.2007 12:32:40   
Blejka26
jaz nikoli ne bi šla na potovanje brez otroka

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.7.2007 12:52:48   
viv_
Pač, ni vprašala, a bi pustila ali ne, ampak je konkretno vprašala, pri koliko letih za koliko časa? Torej ji ne moralizirat zakaj ja in zakaj ne, ker se nekako ne nanaša na vprašanje.

Ja, sem pustila. Ta veliko sem prvič pustila za 4 dni, ko je bila stara eno leto in 5 mesecev. Pustila sem jo pri mojih starših. Živimo v isti hiši in ni bilo problemov. Gre pa večrkat tudi k ostalim starim staršem, običajno za vikend, vedno na lastno željo, ker ji je luštno, ker počnejo stvari, ki jih doma ne. Z mojimi starši gre pa občasno na morej.

Tamalo sem pustila pri 7,5 mesecih 4 dni samo. Prav tako sem jo pustila pri mojih starših in je bilo vse OK.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?