|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vonj nožnice v nosečnosti
3.7.2007 7:16:59   
Anonimen
Ojla vsem nosečkam! Jaz imam eno vprašanje in sicer, glede vonja nožnice v času nosečnosti!! Ali imate ve-nosečke tudi zdaj ko ste noseče, kaj drugače vonj?? Pa ne da smrdi, ampak je tak neprijeten, drugačen..?? Ne znam ga opisat..ampak mi samo povejte, če je vaš tudi drugačen sedaj?? Ali je kaj narobe zmanouser posted image

Lep pozdravčekuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vonj nožnice v nosečnosti
3.7.2007 7:19:41   
srki
Ko sem bila noseča, tega nisem nikoli opazila oz. zavohala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.7.2007 7:26:58   
blue sky
Jaz tudi ne user posted image .

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.7.2007 7:27:18   
Anonimen
Jaz tudi ne. Mogoče se je treba malo umit user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.7.2007 7:27:45   
Putka
Drugačen vonj sem imela med nogami, med prsmi (modrci so se nalezliuser posted image ), povsod. Jaz sem si strašno smrdela, začuda ostali niso opazili. Tuširala in preoblačila sem se non-stop. Pa veliko bolj potila kot običajno. Pri meni je bilo to pri obeh nosečnostih, po porodu se hormoni umirijo - no vsaj kar se vonjev tičeuser posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2007 7:36:34   
lunca2
Tudi jaz nisem imela drugačnega vonja. Se pa vedno umivam z intimnim milom.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.7.2007 8:21:53   
Laubica
Tudi jaz ,se mi zdi da imam bolj močan vonj in se tudi non-stop umivam z intimnim milom in tudi se bolj potim kot sem se prej,ene smo pač takšne druge drugačne ,zato pa ne rabite bit ene zajedlive in pisat da se je treba umit-halouser posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.7.2007 8:28:36   
Marogica
ANonimna, mogoče je samo tebi ta vonj "neprijeten", kot si ga opisala. Saj nam v nosečnosti marsikaj "čudno" diši oz. smrdi...od hrane dalje.

Sama zase lahko rečem, da sem "prijetno" dišala in to po celem telesu, imela sem občutek, da dišim bolj "nežno"-saj ne vem, kako bi opisala....V glavnem-dišala.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.7.2007 8:38:51   
Maxica
Ne spomnim se, da bi imela kakšen poseben vonj, sem pa imela precej izcedka, kar je zelo pogost pojav v nosečnosti. Morda gre tudi pri tebi za kaj podobnega, pa da ima izcedek kakšen čuden vonj morda.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.7.2007 9:20:13   
bamby

Vsaki nosečnici se izredno ojača sposobnost vohanja in tako med nosečnostjo čuti vonjave, ki jih ponavadi sploh ne. Zato mislim, da je le to tisto, kar čutiš ti.
Tista opazka, da se je treba pa umit, pa ni na mestu user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.7.2007 9:22:40   
DANVARI
variant je več:
- imaš bolj izostren voh (kar je v nosečnosti pogosto)
- imaš dejansko spremenjen vonj (kar pri vseh teh hormonih niti ne bi bilo čudno)
- imaš kakšno vnetje v blažji obliki, da niti ni kakšne srbečice

prva se mi z di najbolj verjetna user posted image

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.7.2007 13:28:04   
katis
Tudi jaz sem zaznala bolj izrazit, močan vonj, čeprav sem se še pogosteje umivala in nisem imela vnetij.
Res pa je, da sem tudi ostale zadeve bolj močno in prej zavohala kot drugi - torej user posted image

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.7.2007 20:47:23   
Pupica
Vsak drugačen vonj od normalnega je lahko znak vnetja. Jaz bi šla na tvojem mestu k G ali pa vsaj uporabi kakšne vaginalete, ki popravijo ph nožnice. v nosečnosti si namreč veliko bolj dovzetna za take zadeve.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.7.2007 11:28:57   
Anonimen
Sem v 31. tednu in tudi jaz že nekaj časa opažam oz. vonjam drugačen vonj nožnice, ki ne vem ali bi ga definirala, da smrdi ali kaj drugega. Vonj je bolj intenziven, če so zunanje temperaure višje in je potemtakem tudi meni bolj vroče. Sem prav vesela hladnejših dni. Pa da ne bo dileme, opravljam večkratno intimno higieno (z intimnim milom) na dan, pa vnetja tudi nimam. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
5.7.2007 18:56:40   
Anonimen
Jaz imam tudi podoben problem. Zdaj v 30t sem ugotovila, da se je vonj nožnice spremenil. Mi ni neprijeten, samo drugačen. Higieno vzdružej skoz enako. Sem pa tudi ugotovila, da imam hlačke malo mokre, tako da nosim higienske vložke. Pa to ni urin (vsaj mislim, da ne). Pa tudi potenje ni, ker se je zadnje par dni zelo ohladilo. Bojim se, da bi lahko bila plodovna voda.

Kaj ve mislite? Kje se dobi tiste vložke, ki se drugače obarvajo, če zaznajo plodovno vodo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?