|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Aprilčanke ? !
4.11.2004 12:21:41   
lo
Kaj se dogaja ? Je katera že občutila svoje pikice v trebuščku ? Jaz sem v 18ted. pa še nič in nestrpno pričakujem ta trenutek !
A katera ve že za spol in v katerem tednu ste zvedele kaj nosite pod srčkom ?

Za koliko ste se približno zredile ?
In a je katera mogoče že doma ali vse delate ?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Aprilčanke ? !
4.11.2004 13:33:25   
Lidija
Jaz sem noseča 17t in moram reči, da že 14 dni malo čutim pikico.Je pa to maj drugi otrok.Prvega sem prvič začutila ko sem bila noseča 17t. Za spol pa lahko zveš oziroma je najbolj sigurno nekje po zaključenem 20t.
Glede teže je pa tako. Pri prvem sem se v prvih 16t zredila za 6 kg, sedaj pa se nisem zredila še niti grama.

(odgovor članu lo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Aprilčanke ? !
4.11.2004 13:51:00   
lo
Blagor tebi , ( kako ti to uspe? )jaz sem se zredila že 5kg, pa sploh nisem navajena tega ker sem bila vedno suhica zdaj me pa vse tišči.

lp

(odgovor članu lo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Aprilčanke ? !
4.11.2004 14:12:51   
ANJA5
Ojla,
Jaz sem noseča 16 tednov, pikice še ne čutim ampak vidim po trebuhu, da je kar zrastel. Malo pod popkom je že kar velika izboklina in mi je G rekel, da je to maternica - se je že dvignila.
Da bomo imeli fantka sem izvedela že na Nuhalni Svetlini. :bravo::bravo:
Kilogramčki so pa tako - ko sem izvedla da sem noseča sem imela 56kg, zdaj jih imam 58kg. Opazna razlika od prej je le v trebuhu in zeeelo povečanih prsih.

Lepo se imejte in veliko sreče še naprej,
Anja

(odgovor članu lo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Aprilčanke ? !
5.11.2004 19:06:43   
Abby
Jaz sem sicer marčevka (21t+6d), bebico čutim od 18. tedna, pa še to zato tako hitro, ker sem drugič noseča. Rediti sem se začela šele po 16. tednu, do zdaj 4kg. Trebuh je že orng velik, spol otročka se pa na uz ni videl.

(odgovor članu lo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?