Serendipity
|
Ojla! OK, odpiram novo temo - spet hujšanje! Torej moja malenkost se je danes izmerila in ugotovila, da niti ni taaak malenkostna! Joooj! Ampak sem se odločila, da je zdaj dovolj! Čas da naredim nekaj sama s sabo! In zdaj se sprašujete, zakaj za vr* pa odpiram novo temo. Torej, rabim motivacijo, so-hujševalke, podporo, nasvete, ipd. Ste za akcijo? Moj načrt: 1. več razgibavanja (uh, pilates prihajam) 2. tek, sprehodi, ipd (kuža bo srečen, ker sem ga zadnje čase zaradi različnih obveznosti zanemarjala in ga podturila nečakinji za sprehode) 3. sadje in zelenjava (no, tu ne bo problema, man oboje rada) 4. ločevanje (mi je enkrat valalo, da nisem jedla skupaj beljakovin in OH) 5. konec, nepreklicno se odpovedujem večerjanju z mojim ! Kaj ta človek vse poje.. On je, meni se pa na rit vesi . 6. smlk smlk Kratochvil (picerija v MS) zavestno se ti odpovedujem, prav tako Kebabčiju in Pajduju.. ADIJO..smlk smlk smlk 7. se trenutno ne spomnim, ampak še kaj bi se našlo... (hehe, sladoled, čokolada, čips, evrokrem ... in potem se čudim za moj pridelek?!?!?) Torej, se mi katera pridruži? Če ne pa vsaj vzpodbudico ob trenutkih slabosti (beri: čokolada) Tri štiri ... jutri začnemo! ps: Zahvaljujem se Paštetovem krüju, da me je ''prisilila'' da sem izmerila moje oblinice Hvala. Joj, pa še nekaj - če vas slučajno moti moj post (jah se dogaja), me kar spodite Aja - začetni kg: 71 ..končni pa...no vsaj minus 5.. Nisem zahtevna.
|