Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ščitnik za učke pri pranju las 2.7.2007 14:24:30
|
|
|
|
April
|
v baby centru, leclercu.
|
|
|
|
RE: Ščitnik za učke pri pranju las 2.7.2007 14:29:35
|
|
|
|
Naja31
|
Ja, pod pogojem, da tvoj otrok dovoli, da ima to sploh na glavi tudi meni se je zdela zelo fajn ideja, dokler ni sinko čist ponorel ko se mu to dala na glavo, tako da se je drl še preden smo sploh začeli s pranjem las. Jaz sem ga kupila v Baby centru, še pred časom.
|
|
|
|
RE: Ščitnik za učke pri pranju las 2.7.2007 14:39:53
|
|
|
|
Maleal
|
Imajo ga pri Oriflemu,a meni se to zdi brezveze,saj ne verjamem,da ti bo otrok držal glavo,da mu to gor naštimaš,še manj pa bo to hotel met na glavi. Mi smo zadevščino kupili,a žal brez uspeha. Pač ko se glavica splahnjuje,mu moj nardi strehico z roko nad čelo,jaz pa hitro splahnem.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?