|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izlet z vlakom
2.7.2007 13:25:00   
polona2
Načrtujemo podaljšan vikend, v katerem si nameravamo ogledati lepote Slovenije. Radi bi šli z vlakom, nekje 2x prespali, počeli nekaj, kar bi bilo zanimivo za triletnico in dva odrasla. Nismo fani toplic, tako da prosim za kakšne druge ideje. Hvala!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izlet z vlakom
4.7.2007 22:51:56   
Baldi
Sicer nimam izkušenj z zleti z vlakom, a ti za ta vikend predlagam Maribor z okolico. V Mariboru se končuje festival Lent, kjer se bodo odvilo še nekaj finih otroških predstav in seveda pouličnih gledaliških predstav. Čez dan pa predlagam izlet na Pohorje z gondulo, pa še kaj bi se našlo...tudi toplice, če ste že taki faniuser posted image .

Mogoče še kaka ideja na http://www.slo-zeleznice.si/sl/notranji_promet/izleti/ponudba_izletov/

LPuser posted image

PS: Upam, da nisi iz Mariborauser posted image . Sem gledal v tvoj profil, pa ni tega podatka.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.7.2007 22:54:34   
Baldi
Evo še link od Lenta http://lent.slovenija.net/ Upam, da mi Marogica ne bo zamerila, ker delam namesto nje reklamouser posted image

LPuser posted image

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.7.2007 23:01:19   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Baldi

predlagam Maribor z okolico. V Mariboru se končuje festival Lent, kjer se bodo odvilo še nekaj finih otroških predstav in seveda pouličnih gledaliških predstav. Čez dan pa predlagam izlet na Pohorje z gondulo, pa še kaj bi se našlo...tudi toplice, če ste že taki faniuser posted image .

....lakoto pa pridete k nam v picerijo potešit...user posted image

Ne Baldi, nisem jezna, prej vesela, da delaš reklamo tako raznolikemu festivalu. Sem imela obisk iz Švice(4 motoristi--auuuuu), so se že napovedali za drugo leto....user posted image

Komaj čakam, da bo petekuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.7.2007 23:19:38   
Baldi
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

....lakoto pa pridete k nam v picerijo potešit...user posted image

Sem slčajno malo brskal po netu in sem res našel eno fajno picerijo v Mariboru, ki veliko obeta http://www.moja-pizzeria.com/ Pa baje jo ful hvalijouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica
Komaj čakam, da bo petekuser posted image

Jest tuduser posted image user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.7.2007 18:44:04   
polona2
Ta vikend gre Hana na morje, naslednje leto pa res!!! Lent nam ne uide. Na pico pa pridemo že prej...

(odgovor članu Baldi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?