|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otrok in delo!
2.7.2007 12:20:45   
Anonimen
Septembra bo eno leto od kar delam v tej firmi, kjer sem sedaj. Zaposlili os me za 6mesecev nato za stalno , ker so bili zadovoljni z menoj! Midva pa bi rada začela delat na otroku. Kaj mislite ve? Kaj bo reku delodajalec? Je prezgodej bi morala počakat? Bi bil pa prvi najin otrok in želja po otroku je res velika!

Kaj naj naredim, se prepustim in bo kar bo.
Ali naj počakamo da na firmi ne bojo preveč težili.user posted image user posted image
Obupana sem user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otrok in delo!
2.7.2007 12:24:11   
Anonimen
Zakaj obupana. To je vajina odločitev ne odločitev delodajalca. Očitno je zadovoljen s tabo da si dobila za nedoločen. Je zelo redko to, verjemi. In verjetno itak pričakujejo da boš imela otroke a ne. Za delodajalca pa itak ni nikoli pravi čas. Tko da je vseen al zdej al pa čez leto.
Sicer pa kdo pravi da se bo takoj "prijelo". Mi se trudimo že leto, pa nič. Pa še ogromno parov, tako da....veselo na delouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.7.2007 12:24:48   
MARTINŠČICA
Če je želja po user posted image  velika, potem upam, da jo čim prej uresničita. Nič čakat. V službi vse počaka. Eno leto bodo že brez tebe.

200% MAMI

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.7.2007 12:26:14   
Naty*
Zelo odvisno je kje delaš. Zakonsko gledano, ti nič ne morejo, če greš sedaj v porodniško, je pa vprašanje kasnejših odnosov, ko boš prišla nazaj.

Težko je soditi, če ne poznamo okoliščin. Saj firma nima nobenih problemov v času tvoje porodniške s tabo, razen uvajanja nove delavke. Morala boš sama presoditi, ampak js mislim tkole - v službi te nadomestijo, leta in otroček pa ne čakajo in če boš vedno čakala na pravi trenutek, vedi, da takega trenutka ni.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.7.2007 12:33:30   
fragola
Ful ste mi pomagale, res. Res je da eno leto bodo že potrpeli! Delodajalec je zadovoljen z menoj če ne bi me ne zaposlil za stalno! Glede službe sem ful zadovoljna zanimivo delo plača ok. In povrh vsega za stalno, kar danes je že redkost!

Samo midva sva se odločla in bova začela delat na otruku, sej moj mi pravi naj se ne obremenjujem zaradi službe. Samo sem taka (smotana), ker prej pomislim na druge potem šele nase!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.7.2007 12:34:04   
fragola
Šlla sem iz anonimnosti, ker se mi je zdelo prav!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.7.2007 12:39:51   
Anonimen
Lepouser posted image

Upam da čimprej zagledatauser posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.7.2007 12:42:03   
fragola
Upam da čimprej zagledata

Upam tudi jaz, da bo čimprej zdaj naj gre še ta user posted image mimo potem pa veselo na delo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.7.2007 12:57:16   
puncica
Če so te zaposlil za stalno jaz ne bi oklevala, če pa so te poskusno za 6 mescev, pa bi teh 6 počakala pol pa začela. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.7.2007 12:56:50   
fragola
Puncica sem zastalno tako, da se morava samo lotit!
Zdaj po dupustu enkrat proti koncu avgusta se bova lotila!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.7.2007 13:02:47   
Anonimen
Kaj se obremenjuješ s tem kaj bo delodajalec rekel, lahko si srečna, da te je sprejel za stalno in na nosečnost lahko mirneje gledaš, nismo vsi te sreče, ko se odločimo za otroka. Sicer pa kaj bi tvoj delodajalec rekel, če bi si bognedaj zlomila nogo in te celo  leto ne bi bilo?

Ne razmišljaj o tem, razmišljaj o svojem življenju in o svojih ciljih, ker nihče ne bo zate tako poskrbel kot boš ti sama.

Jaz pa ti le želim, da čimprej zagledaš user posted image

(odgovor članu fragola)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
2.7.2007 13:08:16   
BLAŽIKA
Zelo odvisno je kje delaš. Zakonsko gledano, ti nič ne morejo, če greš sedaj v porodniško, je pa vprašanje kasnejših odnosov, ko boš prišla nazaj.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.7.2007 13:10:08   
Pat74
Ne obremenjuj se z delodajalcem, ker, kot so že predhodnice povedale, njim tako ali tako ni nikoli prav, kdaj je čas biti mama - sicer pa so sigurno razmišljali tudi o tem, saj si mlada! Torej, kar veselo na delo in k štorklji po user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.7.2007 14:13:43   
fragola
Punce hvalaaaaa. Ful si želim postati mama in res je delodajalec bo že potrpel eno leto!!!
Sej ko me je zaposlil je vedel, da nisem še mama in da enkrat bom postala!
Imela bom 26 let in meni osebno se zdaj zdi pravi čas za prvega otroka!

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.7.2007 14:16:07   
orhideja75
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Punce hvalaaaaa. Ful si želim postati mama in res je delodajalec bo že potrpel eno leto!!!
Sej ko me je zaposlil je vedel, da nisem še mama in da enkrat bom postala!
Imela bom 26 let in meni osebno se zdaj zdi pravi čas za prvega otroka!

user posted image user posted image user posted image
pri tvojih letih sem imela že dva user posted image user posted image .
ti se kar odloči za otroka. bo že potrpel kakšno leto.
najprej uresniči svoje želje. saj si tako zaposlena za nedoločen čas in te ne more kar tako dati stran.

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.7.2007 15:37:25   
fragola
pri tvojih letih sem imela že dva .

Pridna!! Jaz pa upam, da bom mela drugo leto prvega!

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?