|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev in kopanje
2.7.2007 12:11:42   
sončica23
HOJ !

Midva z možem si res močno želiva user posted image . Ker imam zelo neredne M tudi ne morem natnčno predvideti O. Zdaj pa pdhajva na morje in se zelo obremenjuem s tem ali se če zanosim lahko kopam. Ali lahko to voliva na zanositev in vgneziditev ?user posted image

Hvala in prijeten dan
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev in kopanje
2.7.2007 12:22:27   
Naty*
sončica23 kolikor jaz vem ne vpliva. Mislim, da lahko zanosiš celo v vodi, tko da če bosta na samem si lahko celo privoščita user posted image v vodi user posted image .

Lep dopust pa veliko uspeha!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu sončica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.7.2007 13:03:48   
bekyca
Seveda, ko delaš na bebici razmišljaš o vsem tem in onem kaj vpliva in kaj ne vpliva na oploditev, vgnezditev, zanositev,..... user posted image  pa saj je prav, vendar imajo vsaka taka vprašanja več možnih odgovorov.

Tako, kot je vsaka ženska nekaj posebnega in INDIVIDUALNA, tako so tudi dejavniki, ki vplivajo na zanositev lahko zelo individualni. Tukaj ni nekega skupnega odgovora. Načeloma samo kopanje kot tako, naj ne bi vplivalo na zanositev, lahko pa morda vpliva na vgnezditev, če se slučajno prehladiš user posted image  Ne vem, predvidevam. Mislim pa, da če je vse ok, če se ne namakaš v premrzli vodi, če ni ozračje hladno itd. , da ne bi smela imeti skbi glede tega.

Moje mnenje.

Pa veliko sreče! user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.7.2007 12:47:20   
nf
Morje je pomoje super za delanje bejbijev! Vidva kar pejta, uzivajta, zrelaksirajta in se ne obremenjujta z nicemer. Enkrat sem prebrala neki o morskem 'conceptionmoon' (kot honeymoon) user posted image , tako da res brez skrbi!

(odgovor članu bekyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.7.2007 13:09:42   
BLAŽIKA
Kar brez skrbi. Pojdita uživat nauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa bo mogoče rezultat tukaj.user posted image user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.7.2007 13:13:43   
Pat74
Jaz tudi mislim, da sta lahko brez skrbi - sprostita se in uživajta v user posted image pa bo zagotovo ratal!

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?