Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kako naj se odločim 3.7.2007 13:24:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ločitev pa seveda ne pride v poštev, saj sva verna. Kaj bi ljudje rekli pri maši, ko bi izvedeli? Neeeee.... neeeee.. tjazi sej nisi tega vidu... NIIISIIIIII!!! Neee.. sej nism.. vse je v redu.. brez panike.. mislm... ejjjj... NEEE sej nism nc vidu.. !! Ufff... kako sem srecen, da nism nc vidu.. :)))))))))))))))9
|
|
|
|
RE: Kako naj se odločim 3.7.2007 13:26:12
|
|
|
|
dvojcek33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ločitev pa seveda ne pride v poštev, saj sva verna. Kaj bi ljudje rekli pri maši, ko bi izvedeli? Neeeee.... neeeee.. tjazi sej nisi tega vidu... NIIISIIIIII!!! Neee.. sej nism.. vse je v redu.. brez panike.. mislm... ejjjj... NEEE sej nism nc vidu.. !! Ufff... kako sem srecen, da nism nc vidu.. :)))))))))))))))9 zdej sem pa skor dol padu od smeha..
|
|
|
|
RE: Kako naj se odločim 3.7.2007 13:48:58
|
|
|
|
trojči
|
Ljudje v fari itak že vejo, če traja to dalj časa. Nihče ne more skriti varanja. Skrije ga lahko pred partnerjem, a le pred njim, ker njemu nihče ne pove. Pri ostalih pa ni zavor in se veselo pogovarjajo. Hmmmm, mogoče sem pa jaz zato tako proti varanju, ker vem, da se vse razve, če prej ne, ko gresta narazen, tako da me je verjetno strah šibe božje in se raje ne izpostavljam.
|
|
|
|
RE: Kako naj se odločim 3.7.2007 13:53:34
|
|
|
|
jade1
|
Ta je pa dobra.
|
|
|
|
RE: Kako naj se odločim 3.7.2007 13:54:23
|
|
|
|
jade1
|
Trojči ja res. Šiba božja, te se pa bojimo.
|
|
|
|
RE: Kako naj se odločim 3.7.2007 14:08:23
|
|
|
|
snake
|
boga si res, ker misliš da noben nič ne ve........veš kako se smejijo stare bakice pred bloki v senčki na tvoj račun................glej ki se bo lahko ljubimec zaljubu vate in bo hotel kaj več, pa se ga ne boš mogla rešit in ti bo lahko delal ceu kažin....in mož bo sigurno zvedel al zdej al potem.......stvar časa......al pa že ve, pa študira kako te bo zajebau nazaj
|
|
|
|
RE: Kako naj se odločim 3.7.2007 14:10:19
|
|
|
|
Anonimen
|
ker ne vem, kako bi brez goveje juhe ob nedeljah. no, potem se pa oprimi samo goveje juhe .
|
|
|
|
RE: Kako naj se odločim 3.7.2007 14:21:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ločitev pa seveda ne pride v poštev, saj sva verna. Kaj bi ljudje rekli pri maši, ko bi izvedeli? Kaj bi pa rekli ljudje, če bi izvedeli, da vi draga gospa, ki ste verni varate moža? Bolje ločitev kot izvedeti, da verne gospe varajo... Sva pa krščanske vere. Res se ne vara in laže, ampak žene se pa tudi ne zanemarja. Kje si pa to slišala? A pri verouku? Prvič slišim
|
|
|
|
RE: Kako naj se odločim 3.7.2007 16:39:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Prej sem brez teksta ostala, sedaj po tej maši pa imam toliko teksta v glavi, da ne morem vsega strniti na par stavkov......Pa z ljubimcem ne moreš bit ker v nedeljo ne bo goveje župe . Ej, ne moreš si predstavljati kaj bi dala, da bi lahko tvoji anonimnost razkrila, se v nedeljo pripeljala v tvojo faro in pred cerkvijo talala letake v tvojo sliko in tem sranjem ki ga tukaj nakladaš.....In se vsedla na bližnjo klopco in cepala od smeha...... Prav privoščila bi ti tiste poglede, pa moža ki te prebuta, pa tvojo nedeljsko govejo župo, pa ljubimca, ki ga ne maraš zaradi njegovega vegetarjanstva
|
|
|
|
RE: Kako naj se odločim 3.7.2007 21:00:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ni bilo uspeha, vsaj vidnega ne. Koliko časa si vztrajala? Ljubezen ne pomeni poskusiti; pomeni poskušati še naprej tudi takrat, ko nas racionalno prepričuje, da cilja nismo dosegli. Kaj bi ljudje rekli pri maši, ko bi izvedeli? In kaj poreče Bog? Na varanje? Na laži? Na dvoličnost in svetohlinstvo?
|
|
|
|
RE: Kako naj se odločim 3.7.2007 21:22:28
|
|
|
|
mamsi
|
Bog menda ne sodi in obsoja... To delajo farani, da lažje komandirajo okol.
|
|
|
|
RE: Kako naj se odločim 3.7.2007 21:24:52
|
|
|
|
mamsi
|
Ej, ne moreš si predstavljati kaj bi dala, da bi lahko tvoji anonimnost razkrila, se v nedeljo pripeljala v tvojo faro in pred cerkvijo talala letake v tvojo sliko in tem sranjem ki ga tukaj nakladaš.....In se vsedla na bližnjo klopco in cepala od smeha...... A loh pridem gledat
|
|
|
|
RE: Kako naj se odločim 3.7.2007 21:36:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamsi Bog menda ne sodi in obsoja... To delajo farani, da lažje komandirajo okol. Kaj poreče (in ne sodi)....Bog in tvoja vera, če jo premoreš. Da pa sodimo mi v imenu vere, je pa jasno. Najlažje je svoje odločitve opreti na nekaj izven nas, česar ne moremo kontrolirati; v tem primeru na vero in farane.
|
|
|
|
RE: Kako naj se odločim 3.7.2007 21:57:29
|
|
|
|
renan
|
glede na to, kako si ju opisala, nobeden ni pravi. definitivno je totalno narobe sedeti na dveh stolih. lp, renan
|
|
|
|
RE: Kako naj se odločim 3.7.2007 22:27:52
|
|
|
|
daddy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ločitev pa seveda ne pride v poštev, saj sva verna. Kaj bi ljudje rekli pri maši, ko bi izvedeli? Pa lepo te prosim, no .... takale pocen provokacija na forumu ..... fej te bod !!!!!
|
|
|
|
RE: Kako naj se odločim 3.7.2007 22:36:59
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Sva pa krščanske vere. Res se ne vara in laže, ampak žene se pa tudi ne zanemarja. Tudi on bi se moral držati tega, kar je obljubil, pa se ne. Ločitev pa seveda ne pride v poštev, saj sva verna. Kaj bi ljudje rekli pri maši, ko bi izvedeli? Pa saj to ni reeeeeeeees..... Kakšne pa ti klamfaš... p.s. Zopet dokaz dvojne morale krščanstva... Huje se je ločiti, ker si verna, kot pa varati? Mater, pa ta logika... Če ni to še ena provokacija....ena nas lepo za nos vleče...z govejo juho na krožniku...
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?