|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Se je kdo vrnil te dni iz Djerbe?
1.7.2007 15:04:39   
BLAŽIKA
Če se je kdo te dni že vrnil iz Djerbe me zanima kakšne so kaj doli temperature čez dan in čez noč? A bi sploh vzela za otroka kakšno dolgo mikico in hlače? Sem gledala sicer napoved ampak je boljše iz prve roke. Kakšne so kaj temperature morja in če je morje že čisto. ?Mi gremo naslednji ponedeljek 9. pa sem malo v dilemi. Sem bila lani sicer doli v septembru ampak takrat je drugačna situacija vremena kot v juliju.

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 1.7.2007 20:07:47 >

Moja punčka je moja največja sreča.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Se je kdo vrnil te dni iz Djerbe????
1.7.2007 15:15:00   
Maco
Mi smo se vrnili prejšnji teden. Nismo rabili nobenih dolgih rokavov in hlač (no, ja samo za na letalo). Vroče je full, ampak se da zdržat. Si pač stalno v vodi in kar gre. Je pa za znoret med 12. in 15. uro, takrat pa ni za biti drugje kot v sobi ali pa v kakšni globoki senci (seveda, če jo kje najdeš). Morje ni bilo ne vem kako čisto, ampak če si zaplaval malo dlje je bilo kar OK. Uživajte in upam, da vas domov ne prepodi kaka viroza, kot je nas user posted image .

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.7.2007 16:05:00   
BLAŽIKA
V katerem hotelu pa ste bili?

(odgovor članu Maco)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.7.2007 16:05:42   
BLAŽIKA
Kakšno virozo pa ste dobili?

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.7.2007 16:11:41   
Maco
Bili smo v Vincci Djerba Resort. Viroza pa čisto obična, z vsemi pripadajočimi simptomi: najprej vročina (ki je trajala cel teden user posted image ), kihanje, smrkanje in grozno kašljanje in namesto, da smo bili na Djerbi 14 dni smo se po enem tednu odpravili domov. Sreča pa takauser posted image .  No, važno, da je naš mali sedaj že bolje user posted image .

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.7.2007 17:34:36   
BLAŽIKA
Ja res je najbolj pomembno da ste se pozdravili. Upam da bomo mi imeli srečo in da bo vse ok. Hvala za info.user posted image

(odgovor članu Maco)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.7.2007 18:37:59   
Anonimen
Sem bla na Djerbi že 3x, vsakič julija in res ne potrebuješ nobenih dolgih rokavov ali dolgih hlač. Niti kakšne jopice za vsak slučaj. Ker tam ni slučajev, samo vročina, vročina in vročina. In samo najtanjša in najlažja oblačila, na sredi dneva sploh ni biti za zunaj, midva sva vedno po kosilu šla v sobo za 2 uri na hladno. Ne vem, če je bilo kak dan pod 35 stopinj, pa sem bila vedno za 14 dni. 1x vmes je deževalo, kakšen hec, ko vidiš domačine it ven in gledat v zrak, ker jim ni nič jasno. Trajalo pa je 10 minutuser posted image . Pa takoj vročina nazaj.
Bila pa sem v Djerbi Plazi, LTI Holiday beach resort in še enem, ki je bil tako beden, da se še imena ne morem več spomnit, pa je imel kako 4 zvezdice...

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.7.2007 18:45:50   
Anonimen
Mi smo bli na Djerbi 14.-21. in mi je blo žal da nisem imela dolgih rokavov.Zna se zvečer ohladit, ker fejst piha veter.dRUGAČE PA SMO MELI ČEZ DAN 42user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
1.7.2007 19:28:43   
Nogavica
Midva sva bila pred tremi leti konec julija. Čez dan je bilo čez 40, zvečer pa mi je včasih prav prišla tanka jopica, ko sva po večerji ležala na terasi.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.7.2007 9:29:22   
BLAŽIKA
Hvala vam za info. Saj za sebe nebi jemala dolgih rokavov ker sem bolj vroča, imam pa 2 in pol leti staro punčko pa me je najbolj za njo zanimalo.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.7.2007 21:28:54   
Nani-nani
Maco, zelo me veseli, da je Tian ozdravel.user posted image
Bili smo namreč v istem hotelu in se spomnim tvojega korenjaka.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
7 čudovitih jesenskih izletov
Jesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?